Mistrovstvi sveta - WRC
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
« Re: kdo za koho?
sainz ma s fordem smlouvu na 2 roky za (udajne) 4,9 mil usd. auriol ma jit k peugeotu. a kdo pujde od nich pryc? nekdo rikal, ze delecour (to snad ne!). makinen podepsal u mits. taky na 2 roky. liati jde pryc, kde bude zatim nevi. co vykoumal ten auriol by me zajimalo. m. -
« Re: San Remo
Je pravda, ze Makinen je špičkovej jezdec, jsem sice hnusnej, ale přeju si aby nedojel jako loni. Auriol tuhle sezonu musí vyhrát. Jinak už si pomalu připravuju samolepku na okno TOYOTA CHAMPION OF THE WORLD 1999. Prosím příznivce nejlépe jiných značek aby mě gramaticky opravily.
To je samozřejmě hec ;) -
« Re: Makinen apod.
Ja nemam podobne debaty moc rad, ale s MIGem nemuzu vubec souhlasit. Za prve rict o Makinenove jizde, ze je nudna, to je hodne silne slovo a za druhe neni moc sportu o umeleckem dojmu a uz vubec ne rally. Ja se taky rad podivam na auta ve smyku apod., jenomze umeni a kvality jsou nekde trochu jinde. I kdyz se podivas treba jen na poradi naseho mistrovstvi, tak zjistis, ze to neni nahoda. -
Makinen jel náhodou jako bůh - hlavně třetí den. První den jel velmi v klidu, asi se mu nelíbila pozice prvního jezdce v poli. Druhý den jel docela rychle a třetí den ze vąech absolutně nejlíp. Na poslední vloľce nadělil zbytku světa skoro 20 vteřin a to je hodně. Fandil jsem sice Auriolovi, ale Makinen je asi o třídu výą. Takovej Triner je
sice miláčkem publika, protoľe jede vąechny zatáčky smykem, ale rychlý to není a o "čistotě" se nedá mluvit vůbec. Dokonce mi připadal ľe ho to občas samotného překvapilo. Nic mu nevyčítám, jestli v tom autě ujel po asfaltu 300 km nebo kolik, tak to asi ani jinak nejde, ale s tímhle ąkodovka neprorazí.
Tím se dostávám k daląí otázce která tu padla. Takľe jedna paní povídala: ©kodovka chystá na příątí rok velké změny. Odejít by měl Triner, Sibera, Janeba a vąichni ostatní s českou národností. Přijít by měli: Kankkunen, Delecour a blíľe nespecifikované stádo němců. Schwarz zůstává v roli testovacího jezdce. Ale jak říkám - jedna paní povídala. -
Evidentne se vetsine z vas vitez nezamlouva. Vas problem ;-) To co predvadi je podle me neco skvelyho. Priznavam ale, ze mam slabost pro Finy. Nicmene pazouti jeli vyborne a podle mych informaci jel velmi dobre i Gargulak. Hlavne jsem ale zaslechl zpravy o moznych zmenach v "ceskem" tovarnim tymu. Vite o tom neco?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!