Mistrovstvi sveta - WRC

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally

• « 00 Reagovat !

foto

05.11.99  09:59

« Re: australia

:(. Velká škoda velkýho závodu.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.99  08:14

« Re: australia

po 8.RZ - ten fin snad vyhraje to neni normalni!!
    1 MAKINEN Mitsubishi,2 MCRAE Ford -0:00.3 ,3 BURNS Subaru -0:01.8 ,4 SAINZ Toyota -0:02.9 ,5 LOIX Mitsubishi -1:11.0 ,6 GARDEMEISTER SEAT -1:34.5
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.99  07:59

« australia

auriol vypadnul - skoda skoda. voda v motoru
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.99  07:58

« Re: kdo za koho?

vzdyt jsem to rikal uz pred mesicem a nikdo mi neveril - sainz-ford
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.99  21:42

sainz ma s fordem smlouvu na 2 roky za (udajne) 4,9 mil usd. auriol ma jit k peugeotu. a kdo pujde od nich pryc? nekdo rikal, ze delecour (to snad ne!). makinen podepsal u mits. taky na 2 roky. liati jde pryc, kde bude zatim nevi. co vykoumal ten auriol by me zajimalo. m.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.99  19:13

Sainz pojede příští rok u Forda.
  • 00 Reagovat !

foto

04.11.99  16:48

« kdo za koho?

Nevi nekdo, jake se chystaji prestupy na pristi
    sezonu? Treba ke komu prestoupi piloti od toyoty?
    Dik za info.
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.99  15:40

« Plány ©kody na rok 2000

Před nedávnem jsem tu uvedl nějaké drby od agentury JPP, teď jsem se na RSCZ dozvěděl, ľe vąechno je jinak. ©koda nepojede celý ąampionát, ale jen 8 soutěľí a Schwarz zůstává jedním z jezdců, druhý zatím není znám. Více třeba na RSCZ.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.99  09:20

« Re: San Remo

Je pravda, ze Makinen je špičkovej jezdec, jsem sice hnusnej, ale přeju si aby nedojel jako loni. Auriol tuhle sezonu musí vyhrát. Jinak už si pomalu připravuju samolepku na okno TOYOTA CHAMPION OF THE WORLD 1999. Prosím příznivce nejlépe jiných značek aby mě gramaticky opravily.
    To je samozřejmě hec ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.99  08:23

« Re: Makinen apod.

Ja nemam podobne debaty moc rad, ale s MIGem nemuzu vubec souhlasit. Za prve rict o Makinenove jizde, ze je nudna, to je hodne silne slovo a za druhe neni moc sportu o umeleckem dojmu a uz vubec ne rally. Ja se taky rad podivam na auta ve smyku apod., jenomze umeni a kvality jsou nekde trochu jinde. I kdyz se podivas treba jen na poradi naseho mistrovstvi, tak zjistis, ze to neni nahoda.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.99  08:17

« Re: Škodovka

Dostal jsem zpravu z konference, ktera potvrdila suskandu, kterou jsem slysel ja po San Remu. Ve ctvrtek podepsal Bruno Thiry, ale zatim jen na posledni letosni rally, tedy britskou.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.99  20:16

A ještě jsi zapomněl na Erica Carlssona a Bjorna Waldegaarda a pro zvýšení prodeje v Itálii nastoupí Sandro Munari a Rafaelle Pinto :)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.99  17:04

Makinen jel náhodou jako bůh - hlavně třetí den. První den jel velmi v klidu, asi se mu nelíbila pozice prvního jezdce v poli. Druhý den jel docela rychle a třetí den ze vąech absolutně nejlíp. Na poslední vloľce nadělil zbytku světa skoro 20 vteřin a to je hodně. Fandil jsem sice Auriolovi, ale Makinen je asi o třídu výą. Takovej Triner je
    sice miláčkem publika, protoľe jede vąechny zatáčky smykem, ale rychlý to není a o "čistotě" se nedá mluvit vůbec. Dokonce mi připadal ľe ho to občas samotného překvapilo. Nic mu nevyčítám, jestli v tom autě ujel po asfaltu 300 km nebo kolik, tak to asi ani jinak nejde, ale s tímhle ąkodovka neprorazí.
    Tím se dostávám k daląí otázce která tu padla. Takľe jedna paní povídala: ©kodovka chystá na příątí rok velké změny. Odejít by měl Triner, Sibera, Janeba a vąichni ostatní s českou národností. Přijít by měli: Kankkunen, Delecour a blíľe nespecifikované stádo němců. Schwarz zůstává v roli testovacího jezdce. Ale jak říkám - jedna paní povídala.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.99  16:09

Makkinen nebo Hakkinen...,sou tou furt mistri sveta nudny jizdy.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.99  07:37

Evidentne se vetsine z vas vitez nezamlouva. Vas problem ;-) To co predvadi je podle me neco skvelyho. Priznavam ale, ze mam slabost pro Finy. Nicmene pazouti jeli vyborne a podle mych informaci jel velmi dobre i Gargulak. Hlavne jsem ale zaslechl zpravy o moznych zmenach v "ceskem" tovarnim tymu. Vite o tom neco?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.99  07:17

...skoda, skoda delecoura. mohl bejt druhej on a auriol dohanet mene bodu na maikinena. m.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.99  19:31

Triner 23, Tošovský 42, Švec 47.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.99  15:16

to je konec: 1.makinen, 2.panizzi, 3.auriol, 4.loix, 5.aghini, 6.kankkunen
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.99  10:15

po rz 15 (z 18): 1.makinen, 2.delecour -3.4, 3. panizzi -4.1, 4.auriol -38.4, 5.loix -2.13.9, 6. aghini -2.59.9 ,.......,29.triner -18.39.7
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.99  09:34

Pořadí, pořadí prosím
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…