Mistrovstvi sveta - WRC
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
"-- skrytý --" 13.02.01 20:23
« Polski Rajd Zimowy Dolnoslaski
Jedete někdo? Sraz v 8.20 - 8.30 před celnicí Dolní Lipka/Králíky. Půjdeme asi na 1. nebo na 2., ve čtvrtek v poledne tam posíláme špióna (černý Minicooper) na trať ať víme kam.
Pokud stihnu on-line rady, pověsím je sem.
Doporučuji do auta zelenou kartu a has. přístroj - polské předpisy. -
« Re: montecarlo 2001 - media
ted sem se podival na stranky motormix, ale co me sere, ze tam pise nakej magor jelinek, kterej neznal loni nic jinyho nez sprosty nadavky na skodovku a armina a ted je to snad nejlepsi jezdec, protoze s o nem vsude pise a bude i spacialni porad v televizi. jak muze byt nekdo takovy pokrytec???? -
hura ja si muzu oddechnout, ja mam Eurosport anglicky. Ne ze by tamni komentatori neplacli obcas nejakej blud, nejen v rallye, ale je jich minimalne. Jinak co se tyce uspechu Skodovky: kdyz dojel Blomqvist treti v RAC Rallye 96 tak po nem ani pes nestekl (tenkrat vyhral Schwarz tusim na Celice). Stig jel tehdy samozrejme s Felicii Kit Car 1600 a jednu rztu vyhral absolutne!!! Sice muzete namitnout ze se RAC pocitala jen do F2 a tudiz spicka nejela, ale zas tam nejela zadna becka a Blomqvist tuhle rally nakonec vlastne vyhral. Mozna ze uz jsem to psal.... Me uspechy Skodovky nechavaji chladnym protoze tam nejezdi Cech... -
"-- skrytý --" 23.01.01 20:17
« Pozor hnuly se ledy!!!
Panové pozor , ČT začína věnovat určitý prostor i světové rally ( taky díky D.Richardsovi) a zítra na ČT 2 v 19.30 je reportáž z rally MC . Počítám že asi v češtině ( bohužel ) - v tomto souhlasím s crowbarem - nejlepší je ang. originál na Eurosportu . -
"-- skrytý --" 23.01.01 07:47
skoda, ze jsem neslysel ten cesky komentar, koukam na eurosport ze satelitu a mam ho nemecky (nechce se mi na anglicky tocit vecer satelitem na baraku). Ne ze by se tam ten clovek obcas neseknul (rekl, ze projel Schwarz, ale byl to Thiry), ale da se na to divat. Asi to bude tim, ze moc nemecky nerozumim :-))
Jinak takhle jsem jeste schwarze ject nevidel, jel fakt dobre, sice ten styl byl takovej podle me "sirsi", ale na vyjezdu ze zatacky uz byl v idelani stope. Kez by tohle nebyl jedinny dobry vysledek skodovky ...