Mistrovstvi sveta - WRC
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
« Re: Monte Carlo
Hmm.... Schwarz je asi fakt dobrej, kdyz konecne dojel do cile s takovym vrakem....))Kvalita vozu a jezdcu se da posoudit dle casovych odstupu Burns a Mekinnen, to je dnes Spicka po 1. dni meli od sebe 12 sec, a 3. byl vice nez minutu, octavia dojela az na zacatek druheho dne -)))) -
« Re: Monte Carlo
Podle vysledku by mel bejt Schwarz na 7. miste a Climent na 10. po posledni RZ. Nebejt toho horsiho zacatku, moh bejt lepsi. Dneska jel docela slusne. treti, patej atp na RZ. Pokud by nebylo tech vypadlejch aut (a McRae v posledni RZ), tak by umisteni nebylo zase takovy. Nicmene cil je az v 18:46. -
« Re: Škoda a my
Jsem novej v Motor Cafe.
Prosim vas nechte toho nacionalismu. Nekdy v roce 1948 komunisti rozhodli ze se osobni auta budou vyrabet v Mlade Boleslvy. Byla tam prevedena vyroba Tatraplanu ( tenkrat hodne moderni konstrukce). Vyroba musela byt bohuzel zastavena pro bojkot pracujicich.Proto se dneska ceska osobni auta jmenuji Skoda. Velmy pokrokova konstrukce byl take Aero Minor.Urcite ne Tudor.
Pokud vim tak Skoda za poslednich 30 let MR nikdy nevyhrala.Jsem velkej fanda Sibery a Trinera. Vzdy jsem jim pral jyne poradne auto. -
« Octavia WRC
No, taky si myslím, že Schwartz a Klement jsou dost spatnou kombinací. Někdo tu nadával na Janebu... Chci Vás upozornit, že Janeba je ten poslední, koho je možno z momentálního obsazení Škodovky vinit. Jeho rozhodovací pravomoce jsou téměř nulové. O tom kdo, kdy jak pojede rozhoduje správní rada, což jsou co se týče rally neodborníci, a podle toho to taky dopadlo. Rozhodly peníze.