Mistrovstvi sveta - WRC
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
« Re: Svedsko: GRONHOOOOOOOOOOOOLM!!!
Bobane souhlasim,
Subaru loni zajelo dvakrat double, V argentine a pak jeste nekde. Bohuzel nevim uz kde. S tema pneumatikams me to nedoslo. Na tom muze neco byt. Ale stejne si myslim ze dokud Subaru neudela titul at u z v jezdcich nebo ve znackach tam nebude spokojeny. Proto jsem rekl ze jezdi vzadu. S velikosti auto souhlasim. zalezi hlavne na hmnotnosti,a prave proto udelali 206 WRC. A je to oproti ostatnim trochu nefer. Pochybuju ze je stejne tesky jako Mitsubishy. Lancer je dle meho nejvetsi a taky uz je potreti Tomi mistr. Ja doufam ze nova Imprreza to vsem ukaze mela by byt o hodne jina (myslim ve vnitr ne vzhledove). A co se tyce me cizi pravopis tak se na me nezlob ale nekdy to pisu dost na rychlo. Taky pisu nejdelsi prispevky ze vsech. -
Já si nemyslím, že škodovky jsou bůhví jak velké. Důležitá je váha auta a ta je doufám stejná jak u ostatních a na nákym tom centimetru nezáleží. Na odpověď uživatelovi si myslím, že subaru nejezdí až tak vzadu, vždyť loni byli celkově druzí. Tam podle mě záleží na pneumatikách, protože subaru mají pirelli a ostatní špičkové týmy mají michelin. Takže kdzž jim soutěž sedne, tak dokážou zajet (Safari). -
Uzivateli, nejdriv si projdi zaklady gramatiky cizich nazvu a paxem neco pis. K Peugeotu: chteli se vratit do nejvyssich sfer rallye. A postavit WRC ze stary 306ky by nebyl nejlepsi napad. 406ka je zas moc velka. Co bys navrhoval Ty? Podle me se brzy dockame (mozna v roce 2002) Fabie WRC. Oktafka je na WRC prece jen kysna. To uz muzu jet MS s Audi V8 Quattro (V8, ne A8), ktery je stale homologovany ve skupine A. Jo, "f" (Oktafka) pouzivam schvalne a vedome, aby me nenearknul nikdo ze kritizuju neci pravopis a sam pisu jak prase. -
« Re: A- WRC
To je blbost , ty auta co se prodavaj v serii jsou hodne podobne N-ku. Vzdyt to auto si muzes koupit bud orezane na rally nebo vyvbavene pro silnicni provoz. Jinak je to ale to sami. A muzu Ti rict ze parada.Kdybys v tom jel tak by koukal co je to za karu. Jinak to ze pisu blbe atomobilky bych tak neresil ostatne to tvoje MYTCUBZSHY, nevim kde sui u me sebral. Ted nevim sice kdo to na me hlasil takze si ty odpovedi rozeberte. Nazdar -
« Re: A- WRC
Ono to tak jasny neni.Mitsubishi A pochazi z N.
take v N jina znacka nema sanci.Coz je skoda.Ze si to ostatni nemohou dovolit je jasny. Ty auta nemaji s danym typem nic moc spolecneho, az trochu na tvat karoserie.Je to tak trochu podvod na normalniho spotrebytele.Ale z tohoto uhlu je Mits. proste lepsi kdyz staci bez WRC.Mäkinen se dal slyset ze by rad WRC. To mne primnelo k takove uvaze. -
« hele, UZIVATELi !!!
Člověče , když lezeš do Internetu , tak se nauč alespoň základy české gramatiky a jak se píší jména těch cizích automobilek , když už o tom - a nepopírám, že fundovaně - diskutuješ ! Vždyť to rve oči, ty Tvoje vzkazy na monitoru číst !!! P.S.: A POZDRAVUJ U MYCUBYSHY ... -
« A- WRC
No to je jasny ze A je jnom oznaceni. Ono jde totiz o homologaci. Proc myslite ze zavedli tridu WRC. No protoze A-ka si mohli dovolit homologvat akorat ty ctyri tymy co tenkrat jezdili SUBARu TOYOTA, FORD A MITSUBISHY. A by automobika mohla jezdit s A tak musi vyrobit 25000 ks seriovych aut jakoby v tom provedeni co jezdi souteze. To by SEAT HYUNDAU SKODA apod nikdz nezvladlo a tak proste vytvorili kategoriii WRC aby se stalo MS pestrejsi a obsazenejsi. Jedine Mitsubyshi porad vyrabi ty kopie soutezaku do normalniho provozu a proto muzou nadale jezdit s A. Jinak to ma ale vse co ma treba Focus WRC. Jinak uz jste nekdo jeli s tim Lancerem . To je fakt bomba... -
Prekvapuje me vase nadseni z toho ze vyral Peugeot. Ne ze bych pral Tmmimu to ne, To ho uz bylo dost ale lito je mi treba McRae , kterej ma posledni dobu smulu. Nebo Seaty by uz taky mohli konecne vyhrat. Peugeoty jsou mi nesimpaticky uz jebnom z toho duvodu ze jsou tak mali a vynutili si vyjimku z tim zkracenim. On by SEAT kdyby to byval velel ,ze to takhle jde udelal WRC z IBYZI a ne z Cordoby. Pokud jde o meho oblibence tak ja to letos preju Burnsovi, nebo Auriolovi. Precijenom Subaru uz taky dlouho jezdi vzadu a to k num nepasuje. Vse samozrejme po Skodovkach.
Kazdopadne si uz nepreju zadne Mitsubishy ani Peugeoty.... -
Jo jo, lvicek vystrcil poradne drapky. Jen tak dal, Peugeotu jsem kdysi fandil... at uz na nem jezdil kdokoli. Jak 205 T16, tak GTI ve skupine A. S tim byli Ballet a Lallement treti v RMC 1987!!! Kde jsou ty casy... soukromnici, dvoukolka bez turba a treti flek na nejuznavanejsi rally ze vsech. Kde je temhle klukum vlastne konec? -
« Svedsko: GRONHOOOOOOOOOOOOLM!!!
po 14ti letech se peugeot, jako tovarni team, svezl ve svedsku. vyhral! jsem rad, ze zase nekdo konecne porazil makinena. preci neni nepremozitelnej. :o), nic ve zlem... dojel kolin, taky hura. uz to potreboval. skoda karlose. hyundaie dobre, co bude s tim seatem. radstrom je borec. myslim, ze pote, co predvedl v monte carlu bruno thiry, je tu slusna konkurence na toyotach. prejme jim stesti. kde ze byla oktavka? aha na safari, tak to jo. asi vyjde levneji testovat a nasledne jet v keni, nez ve svedsku. nebo se snad bali? tak zase koncem mesice... ze snehu, ledu a brecky na pisecek.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
ja bych navrhoval delat WRC z 306. Je to precijenom velikost jako Toyota. A jaka to byla kara. Sice nevyhrala titul ale byla dobra. Dost me to mrzi ze Didier nevyhral pred tim ohranym Tomim.