Mistrovstvi sveta - WRC

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally

• « 00 Reagovat !

foto

01.06.00  16:42

« Tip

Sainz, Makkinen, McRae, tak schvalne....
    Armin 6., Klement Booommm
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.00  23:05

« Bez nadpisu

Alesi, proc jsi nezacal s tipovanim ty?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.05.00  17:33

« Akropolis

Žádná nuda - Akropolis se blíží !! Střihneme si zase tipovačku na vítěze ( jako před časem na Costa Brava ) ??? . Pište svoje tipy !!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.00  23:25

« Re: Re:

Prijemna nuda.....:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.00  10:05

« Re:

pořád nuda...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.00  15:38

« Re: Argentina

nikdo nic - není to zajímavý. Burns stereotypně vyhrává....
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.00  12:55

« Argentina

tak jsem se dopátral - Burns po 1. dnu vede: o 0,2 sekundy.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.00  10:41

« Re: AlesK

Jak dopadá Argentinská záležitost?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.00  20:14

Nevím jestli je v p... Zkoušel jsem i řídící jednotku a čidla související , nedošlo ke změně . Možná je to tou turbínou .
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.00  10:09

Je sice jasny, ze nelze prohodit turbinu za jinou a vse ostatni nechat. Ale na druhou stranu - alespon tlaky by mely byt stejny. Divny je, ze by to ta jednotka vubec poznala (nechas-li cidla puvodni). To se mi moc nezda. To spis je to turbo v ...ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.00  07:10

« Subaru Impreza WRC rokem 2000 konci

Podle duveryhodneho zdroje Impreza WRC jede svuj posledni rok v mistrovstvi sveta !!! Pristi rok bude nahrazena uplne jinym vozem! Jakym o tom informace nemluvily ...
  • 00 Reagovat !

foto

25.04.00  23:30

« Bez nadpisu

No to zní logicky. Ale tu úpravu v německu mi doporučil jeden subarista, který má to samé co já a do D jezdí pro auta, takže se docela dobře zná s některými D dealery a ty toho přece jen umí o něco víc, než my tady. 2) V těch motorech je menší rozdíl než 8V a 16V takže by to t.dmychadlo nemělo udělat takovou neplechu. 3) To od GX je nějaká přídavná jednotka z Anglie (doporučuješ), která má umožnit zvýšení plnícího tlaku (protože, když se to udělá manuálně - norm. je 0.9 - tak to jde tak na 1.1 a víc už motor začne škubat) a když jsem se s tím Jugošem (majitelem) bavil, tak mi zas nepřišel tak strašnej. Tak nevím
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.04.00  16:26

« Re:

Pokud má turbína jinou charakteristiku , nedoporučuju svépomocí nic měnit . Zkoušel jsem na Deltě záměnu turbíny 16V za 8V - nutně to chce upravu elektroniky , viděl bych to i na jinej snímač průtoku vzduchu a obtokovej ventil . Vše lze bez problémů , ale musí to potom někdo dát dohromady co se týče elektroniky . Výsledek mé zkoušky záměny byl velmi slušnej zátah od spodu , ale turbína tlačila cca 0,5-0,6 bar ( norm. 1,0 ) a víc nešla .
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.04.00  10:24

« Re: Legacy

Tak tady narazime na problem ciste prakticky, s nimz nemam vubec zadne zkusenosti, nebot delam zatim do Lancii. Takze bych si nechal poradit. Byly zde nejake tipy na www.prodrive.com, koukal jsem tam, je tam vice otazniku nez pismen, ale rozlustit se neco da. Jenze problem je v tom, ze je to vse na Imprezu. Takze bych si nechal poradit u Thornu, potom u J.M.Engineeringu za kym mam jit, a potom bych se podival do Automobilisma, protoze tam byl asi pred dvema lety clanek o Italske firme, ktera se venuje ladeni Subarek a nasazujki Imprezy do ME. Na to se ti mrknu, hned jak to najdu. Jedna moznost by byla v pozuiti turba a soucasti z Imprezy (u Lancie se dela zamerna z 16V na 8V motor taky a bez problemu), ale nevim, jestli to nema nejaky hacek. Od GX bych nekoupil ani ponozku, Nemcum v otazce sportovniho ladeni vubec neverim (nevidel jsem od nich nic dobreho), jsou to vseho schopny prasata (neplati pro vsechny, ale kdo se v nich vyzna?). Anglie nebo Italie. Je to drazsi, ale funguje to.
  • 00 Reagovat !

foto

24.04.00  14:36

« Bez nadpisu

Pro Magic: Mám na tebe technickou prosbu. Začal jsem se vrtat do svého Leg. Turbo. Mám t.dmychadlo z IMP 97, vyhlídnutou el. (je několik možností - nejdražší je jednotka od Thornů, levnější je jedna úprava v Německu ještě levnější je přídavná jednotka od GX tuning - tady už mám pochybnosti - a nejlevnější a nevyzkoušená je možnost přečíst orig. jednotku z STI) a protože to t.dmychadlo z 97 má náběh daleko níž, než to původní, tak řeším ten přepouštěcí ventilek mezi sací a stlačenou částí t.dmychadla - popisoval jsi to dříve. Vím, že se dají koupit nějaké náhradové, ale nechce se mi koupit blbost, takže se chci zeptat, jak změřit, jaký a jestli vůbec měnit. Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.00  08:25

« Re:

Chci ho taky videt....
  • 00 Reagovat !

foto

20.04.00  22:36

« Bez nadpisu

Dnes jsem viděl auto Jiřího Vovse a zase jsem se něčemu přiučil. Skutečně Sti je vyráběno v Japonsku, dokonce snad i ta levostranná verze se staví tam. Dovezou to Thorni - ty toho ví o těhle autech daleko víc než celý Subaru import, ale je problém s VIN číslem - nevím, jestli by šlo to auto vůbec přihlásit k norm. provozu. Mohou tam být i SRS. Prodrive také staví auta - N, A i WRC, ale nevím už přesně, co teda staví Prodrive a co FHI. Ale to auto je prostě úžasný!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.00  21:23

« Re: Impreza STI

Na kolik tak zhruba teda vyjde WRX STI ve standardním silnicnim provedeni?
  • 00 Reagovat !

foto

19.04.00  22:24

« Bez nadpisu

umí to Thorni z Plzně.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.00  21:38

« Re: Impreza STI

Za $$$ sezenes VSE.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…