Mistrovstvi sveta - WRC

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally

• 00 Reagovat !

foto

16.06.00  06:50

« Škodovka

Pavel Janeba otvorene priznal, že Octavii chýba rýchlosť, výkon a nemá na to, aby pravidelne končila v cieli do 5.miesta. Keďže ďalšia sezóna bude pre Octaviu WRC úplná, majú na testovaní ešte čo robiť. Takže s tým "rozčísnutím" to ešte tak skoro asi nebude:). Hlavne nech sa vyvarujú chýb, ktorých sa dopustil SEAT a nenechajú ísť naplno auto, ktoré nie je perfektne pripravené.
    To je potom omnoho väčšia blamáž. Zato Peugeot si vo svojej prvej plnej sezóne počína veľmi dobre.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.00  16:24

« Re: recko - CARLOOOOOOOOOS.

Sohlasim s tim ze je to nefer,ale tahle situace byla jak uz se psalo na Katalanske 95. Tam slo ale o titul. Tady to neni jeste tak jednoznacny kdo muze mit titul. Tak aspon to ma Colin s Carlosem 1:1. Historije se opakuje. Tenkrat to bylo u Subaru dnes u Fordu. Furt stejny... Uz by to tam mela Skodovka trochu rozcisnout :)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.00  08:11

« Re: recko - CARLOOOOOOOOOS.

Bolo to trošku ináč - už cca po 15 RZ- keď bolo jasné, že McRaea so Sainzom nikto neohrozí, vydal M. Wilson pokyn na spomalenie so zachovaním poradia - McRae predsa suverénne viedol rally 2,5 dňa. Carlos Sainz však trošku pošteklil nervy svojmu tímu tým, že si vysvetlil pokyn po svojom. Išiel aj ďalej pomerne "naplno" (v porovnaní s McRaeom) aby potom 50 m pred cieľom poslednej 19.RZ víťazoslávne zastal a vystúpil z auta. Odôvodnil to tým, že musel ísť rýchlo, aby sa nedopustil hlúpych chýb pri pomalej jazde(španielska krv). Ináč presne opačná situácia nastala pri Rally Katalánska v 1995, keď McRae (vtedy Subaru)ignoroval tímové pokyny, predstihol Sainza, a potom ho naschvál zdržali 1 min v servise. Ako poznáme Colina, nebyť pokynu na spomalenie, mohol sa posledné RZ naháňať so Sainzom, vybúrať sa, potom zvaľovať vinu na Ford a zastrájať sa odchodom z tímu. Podľa mňa to Sainz už dávno prehltol -obaja sú predsa tvrdí a dobre zaplatení profesionáli.
  • 00 Reagovat !

foto

13.06.00  07:02

« recko - CARLOOOOOOOOOS.

jestli jsem pochopil dobre, co karlos rikal a pridam si k tomu, co jsem videl, tak se kolin z toho vitezstvi radovat nemuze. fordu jde asi hodne o to, aby kolin zustal. co je ochoten pro to udelat jeste asi uvidime. bohuzel. 2 min cekani, rozhodnuti teamu... docela divne. chudak karlos, chudak luis. snazeni, vitezstvi nadosah a nakonec druhe misto. asi to je pro ne velike zklamani. nedivim se jim. stat se to kolinovi, tak nicky grist jeste asi povyroste.... moralni vitez je pro me carlos.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.00  15:46

« Re: Re:

Tak nám Burns vypálil rybník!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.06.00  09:12

« Re:

Můj tip je následující : 1. Sainz , 2. Burns 3. Makkinen ... Schwarz 10-12 místo , Climent odstoupí pro závadu na vozidle ( pozdeji se z toho vyklube havárie ).
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.00  21:51

« Re: Tip

1. Burns 2.McRea 3. Makinen 4. Sainz 5. Ja ...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.00  16:42

« Tip

Sainz, Makkinen, McRae, tak schvalne....
    Armin 6., Klement Booommm
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.00  23:05

« Bez nadpisu

Alesi, proc jsi nezacal s tipovanim ty?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.05.00  17:33

« Akropolis

Žádná nuda - Akropolis se blíží !! Střihneme si zase tipovačku na vítěze ( jako před časem na Costa Brava ) ??? . Pište svoje tipy !!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.00  23:25

« Re: Re:

Prijemna nuda.....:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.00  10:05

« Re:

pořád nuda...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.00  15:38

« Re: Argentina

nikdo nic - není to zajímavý. Burns stereotypně vyhrává....
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.00  12:55

« Argentina

tak jsem se dopátral - Burns po 1. dnu vede: o 0,2 sekundy.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.00  10:41

« Re: AlesK

Jak dopadá Argentinská záležitost?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.00  20:14

Nevím jestli je v p... Zkoušel jsem i řídící jednotku a čidla související , nedošlo ke změně . Možná je to tou turbínou .
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.00  10:09

Je sice jasny, ze nelze prohodit turbinu za jinou a vse ostatni nechat. Ale na druhou stranu - alespon tlaky by mely byt stejny. Divny je, ze by to ta jednotka vubec poznala (nechas-li cidla puvodni). To se mi moc nezda. To spis je to turbo v ...ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.00  07:10

« Subaru Impreza WRC rokem 2000 konci

Podle duveryhodneho zdroje Impreza WRC jede svuj posledni rok v mistrovstvi sveta !!! Pristi rok bude nahrazena uplne jinym vozem! Jakym o tom informace nemluvily ...
  • 00 Reagovat !

foto

25.04.00  23:30

« Bez nadpisu

No to zní logicky. Ale tu úpravu v německu mi doporučil jeden subarista, který má to samé co já a do D jezdí pro auta, takže se docela dobře zná s některými D dealery a ty toho přece jen umí o něco víc, než my tady. 2) V těch motorech je menší rozdíl než 8V a 16V takže by to t.dmychadlo nemělo udělat takovou neplechu. 3) To od GX je nějaká přídavná jednotka z Anglie (doporučuješ), která má umožnit zvýšení plnícího tlaku (protože, když se to udělá manuálně - norm. je 0.9 - tak to jde tak na 1.1 a víc už motor začne škubat) a když jsem se s tím Jugošem (majitelem) bavil, tak mi zas nepřišel tak strašnej. Tak nevím
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.04.00  16:26

« Re:

Pokud má turbína jinou charakteristiku , nedoporučuju svépomocí nic měnit . Zkoušel jsem na Deltě záměnu turbíny 16V za 8V - nutně to chce upravu elektroniky , viděl bych to i na jinej snímač průtoku vzduchu a obtokovej ventil . Vše lze bez problémů , ale musí to potom někdo dát dohromady co se týče elektroniky . Výsledek mé zkoušky záměny byl velmi slušnej zátah od spodu , ale turbína tlačila cca 0,5-0,6 bar ( norm. 1,0 ) a víc nešla .
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…