Mistrovstvi sveta - WRC
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
« rally jazda
Zdar chlapi!
Neviete niekto, kde by som nasiel nieco na inete ako skola jazdy rally? Nasiel som zatial len jedinu ako-tak pouzitelnu stranku, ale je death uz rok. Chcel by som sa zacat trochu ucit jazdit rally stylom a nieco si o tom precitat predtym akoby som na to prisiel sam/neprisiel :o). Kde sa da urobit si licenciu rally? -
« Re: Ze soutěžáka poslanec
Smudlo, o tom srovnání s týmovými kolegy jsem to psal o 5 řádků níže. I když na druhou stranu, vem si Makiho, sedl do Subaru a co ukázal.Dobrej pilot by měl zajet s čímkoliv dobře a myslím si že oba dva měli relativně dost času se s octávkou naučit nebo že by Roman byl už teďkom tak dobrej ? -
Smudlo, já neměl až tak na mysli tu první RZetu, spíše to , že byl pořád před oběma svými slavnějšími kolegy. A proto škoda, že nedojel, dalo by se z toho trochu usouddit, jak by na tom byl na konci, jestli by si ji je udržel za zádama a případně ještě i zrychlil. A to že, potřebuje trochu vyzrát je pravda, vzpomeň si na sebe co jsi dělal v jeho létech a teď. Počkejme tak 2 až 3 roky a budeme chytřejší, co z něho vyroste. Doma s tím jeho autem moc konkurence neměl a ve světě bude muset přidat. A z toho se můžou rodit chybičky. Konec konců nebyl sám kdo okusil tvrdost francouzkýho kamene(on navíc naneštěstí nebo štěstí při koexistence dřeva) -
Romanove slová:"Celou dobu jsem dával pozor, abych někde neboural. Před jednou vracečkou jsem zostra sešlápl brzdu, přitom mi zhasnul motor, a já proto musel použít ruční brzdu. Pak jsem zavadil o zídku, do které auto naplno vrazilo."
Takže asi jeho chybou.Ináč sa zdá, že Octavia je pevnejšia než Hyundai A.Mcraea, ktorý mal po náraze do telesa mostíku odídený celý ľavý bok.
Aj keď to bol v podstate čelný náraz oproti bočnému Krestu. -
"-- skrytý --" 10.05.01 08:05
« Argentina - Scooby sa konecne drzi
Hi Subarista, nakoniec to dopadlo dobre a SWRT veci nemusus predavat /mimochodom je ten dazdnik tak super? Asi si ho objednam/. Vsimli ste si, ako rozhadzovalo ostatne vozy na nerovnostiach? Nova Impreza musi byt neuvertelne pevna! Ked vyriesia spolahlivost a doladenie na asfalty, urcite zopakuju uspech minuleho modelu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
[odkaz]