Tunning podvozku

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Tuning

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.07.01  08:37

« Re:

Ktory typ? Jap sport je nanic, ale 40grooved su uz kvalitnejsie.
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.01  23:41

« Bez nadpisu

Tarroxy jsem letos montoval dva páry - kotouče na předek - Imp GT 99- (průměr 290 mm). Do 15000 km jsou tak zkřivené, že zcela na *
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:54

« Re: Dlouhý šrouby

Zkus www.autokola.cz tam maji šrouby do 60 mm délky to by snad mělo stačit. Už jsem tam nakupoval všechno O.K.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  15:17

« Re: KONI

sorry, rychle myslím a pomalu píšu
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  15:15

magic:> mám malej problém mám P4 a zadky jsou jiný oproti P2 (našel jsem eibach č. 1006.140 ) kolik stojí ? Seš schopnej seznat jenom předek ?Jaký rozdíl v brzdách je mezi OMP a TAROX ? taroxy mají větší výběr ,ale za mastný ceny.Za kolik bys měl ta kotouče a desky? kotouč č.AL4010S,taroxy jdou 3 druhy C83,SJ,G88. Desky jsou dvoje 971C a RS,971 moc studený nebrzdí,ale rozhodně víc než RS.Jak moc jsou tvrdý půjde dolů kotouč,nebo deska,kotouč mám furt původní, lezou dolů Lockheedy. Co říkáš osté vačce 272° zdvih 9.53 29/63 63/29 2000-6000 ot. a 288° zdvih (9,65/10,65)2500-7800 výrobce Piper za jednotnou cenu 170,- GBP samozřejmě při 288 jsou nutné další úpravy motor má najeto 70.000 km. Co ty na to ?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  12:03

Vcelku asi nic moc, akorát že původní plecháče, na které to bylo šroubama osazované, měly tu délku úchytu manší - nevím, jak se tomu správně ríká, prostě byly tenší v tom místě, kde tím ty šrouby prochází. Teď tam jsou krásné lité disky a mají ten "prostředek" drobátko tlustší...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  10:18

ja mel kdysi hlinikace 6palcu siroke 15"ky a ted mam 8.5"siroke 17"ky a srouby mam porad stejne
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  10:16

a co ma sirka rafku do delky sroubu ?
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.01  13:13

« Dlouhý šrouby

Zdar, nevíte někdo, kam na dlouhý šrouby? Koupil jsem autíčko a ten XXXCENSOREDXXX co ho měl předtím, tak obul krásný široký elektrony, ale nějak mu to nevyšlo se šroubama, tak tam nechal původní :(((( Měřit rozíly budu dneska, zatím mě spíš zajímá, kam se vůbec obrátit (samozřejmě chytřejší budu, až budu znát rozměry). Díky. Bitovod
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.07.01  09:56

Navic mam ted suprovy ceny na brzdy od OMP, ktery brzdej pres 600°C a soji min, nez ty srackovy originaly.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.07.01  09:54

Jestli jde o priuziny na AR 33 mam nejake nabidky za dobry ceny. Osobne ale doporucuji Eibach, jsou ale taky dost drahy. Jsem rad, ze se nekdo taky zaobira podvozkem - ale asi proto mas AR, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  09:34

skoro jo.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  08:39

Koni Sprot v nejtvrdším nastavení=Boge Automatic? To už snad ani není tlumič..., ne?
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.01  08:20

« KONI

magic> Tak jsem v sobotu namontoval místo sériových BOGE Automatic (70.000 km) žlutý KONI + sil. bloky,auto v zatáčkách sedí jako přibitý zlepšila se mě jistota při rychlým průjezdu, má lepší kontakt s vozovkou a líp kopíruje,ty Boge byly tak tvrdý jako Koni v nejtvrdším nastavení a špatně se jeden vracel,pak jseme zjistili, že mám dost unavený péra (tak o 2-3 cm níž než originál) to tam dali pěkný bláto.Poohlídnu se po něčem,nabídli mi sportovní Koni na celý auto za 5.000 kč ,jenže mám P4 tak zadek budu muset prodat,nebo jestli máš tip na něco lepšího.zdar Alfa33
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  08:11

« Re: kola

Když se mu vejdou do podběhů, 185/60/14 není žádný extrém,bude to mít lepší jízdní vlastnosti v zatáčkách mírně se zvedne spotřeba díky vyššímu valivému odporu,to je zanedbatelné ve srovnání s vylepšením jízdních vlastnotí.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  11:17

protože ty kola jsou dost široké
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  11:03

Jasně že jo, proč by to nemělo ject?
  • 00 Reagovat !

foto

29.06.01  10:27

« kola

Zdravím
    Mám kolegu, který si chce dát na golfa 2 185/60/14 s motorem 1,3 40KW myslíte si, že mu to pojede?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.01  13:39

« Re:

Krivka prubehu tlumice je mi znama z knihy "Diagnostika motorovych vozidel" - vydavatel SPSS Rychnov n. Kn jako ucebnice pro tentyz obor (1984). Jde v podstate o to. ze tlumic ma vystouplou nerovnost na vozovce okopirovat a nema spadnout do diry. Mozna jsem to napsal ponekud nesrozumitelne - nejde o to, ze po stlaceni se nema vratit do puvodni polohy (rikejme ji treba D 0), ale nema jit z polohy D 0 natahnout do delky (snadno). Na stelovatelnych tlumicich se vetsinou upravuje poloha pistnice vuci obtokovemu bocnimu ventilu (ale snad jen u dvojcinnych tlumicu). Jinak veskere testovaci stolice pracujici na principu vibraci zavrhuji, nebot mam zato, ze jsou k nicemu (stejny zdroj - myslim tim tu ucebnici). Jedine rozumne vysledky testovani tlumicu jsou na "padaci stolici", kde se auto zvedne do vysky 0,5m a brutalne shodi dolu, pricemz cidlo meri vykmity karoserie. Vzhledem k brutalite teto metody a zvazeni jejiho dopadu na bezne auto ve srovnani s cenou beznych novych tlumicu, se tato zkouska u nas uz snad ani nepouziva.
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:57

« Bez nadpisu

No teď jsem to přečetl celé. Nevíš, co se na těch Koni šteluje? Já už si to nepamatuju, ale tuším, že právě sacák (to je odborný termín, který znám právě z Motexu)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…