Tunning podvozku

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Tuning

• « 00 Reagovat !

foto

23.07.01  23:19

« Re: daji se ke zkracenym pruzinam montovat seriove tlumice ?

do -40mm snížení ano. Nicméně v některých případech tvrdší pružiny na sériových tlumičích mají horší výsledné vlastnosti než li originální pružiny.
  • 00 Reagovat !

foto

23.07.01  22:57

« daji se ke zkracenym pruzinam montovat seriove tlumice ?

Eibach pruziny - Každý PRO-KIT je možno volitelně instalovat spolu se sériovými tlumiči i se všemi známými výměnnými tlumiči, pokud odpovídají sériové koncepci ..... toto tvrdi eibach ale co praxe ... mate nekdo zkusenosti ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.07.01  15:38

« to alfa33

Eibach opravdu nedela patricne pruziny na Q4 a K&N taky ne. Pokud by je nedelali ani u BW, tak by nezbzvalo, nez je udelat. Protoze to auto nema homologaci, nenasel jsem ani soutezacky nebo kopcovy pera. Zkusim jeste BW, jinak udelat je by stalo do 15 tisic. Kotouce: Tarox neznam a nemam s nima zkusenosti. Myslim si ale, ze co se tyka jejich tzv. profi kitu se 6 pistkama, jsou moc laciny na to, aby fungovaly obdobne jako Brembo, Alcon nebo AP. Od OMP dostanes na 33 Q4 jen ty "maly" brzdicky (teplotni rozsah 100 - 600 °C, puvodni rozmer kotoucu 239/22) za 880,- resp: 980,- Kc (jsou tam 2 druhy, musi se to vzit podle vzorku - treba obkreslit) predni a 700,- zadni. Soucinitel treni by mel byt pres 0,4, takze by mely slajfovat asi o 30% lip, nez originaly. Sada kotoucu na predek stoji 3400,- Kc, ale jsou to jiny, nez uvadis. Ty uz se nedelaji. Ceny jsou primo od OMP, tedy bez papiru od nas. Pokud bys jej vyzadoval, tak pricti cca 20%. U brzd jsou dulezity i kola, pokud mas plny, tak tam moc vzduchu nepujde a chtelo by to jiny. Za par penez bych ti mohl nabidnout pouzity 6x15" Zender, cena by byla asi kolem 6-8000,-. Jsou to ale s vetrakama (vypadaji skoro jako O.Z.)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.07.01  14:16

« Re: Brzdy.

Este otazocka: Urcite mas aj nejaku diagnostiku, preto by som sa rad spytal, aka je hranica tlaku u Imprezy, kde pri 95-ke benzine zacinaju detonacie? Dik za odpoved.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.07.01  14:13

« Re: Brzdy.

Zaujimave, mna sa dealer pytal na typ oblozenia a potom volal do fabriky. No a Mintex 1155, ktory mi za 9000km zlikvidoval povodne, si teraz ani neskrtne. Predpokladam, ze na okruhu by dostali viac zabrat, ale aj tak sa mi to nezda. Feroda budu OK, v UK teraz letia 2000-ky, ktore bohuzial na stare dvojpiesty neexistuju :-( Takze si skripem dalej a plasim chodcov :))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.07.01  21:52

« Re: tlumiče + pružiny

=> Velmi dobrá cena.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.07.01  21:52

Dobrá volba. A taky dobrý rozměr pneu a ráfku! Víš, to musíš ozkoušet sám. Už je máš namontované?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.07.01  19:46

Jo přímo z RIEGER katalogu a snížení sem si mohl vybrat 60mm+40mm
    40mm+40mm
    60mm+60mm já vybral 40mm+40mm protože mám kola 8x18" a pneu 225/40 tak nechci riskovat díky za odpověd
  • « 00 Reagovat !

foto

21.07.01  16:31

Až překvapivě levné. To bylo normálně v obchodě?
  • 00 Reagovat !

foto

21.07.01  14:33

« tlumiče + pružiny

Jeden dotaz koupil jsem si tlumiče + pružiny na opla cena za kompletní sadu je 15000,- značka je POWER TECH co vy na to snížení je 40mm co myslíte za ty prachy stojíto za to? Díky za odpevědí
  • 00 Reagovat !

foto

20.07.01  22:42

« Bez nadpisu

Tak to díky za varování, ale já už bych si nekoupil ani jedny. A my jsme měli právě ty s 40 drážkami. Jediné, co na nich asi fungovalo, byl vzhled, protože to v kole vypadalo fakt pěkně. Já mám přece jen kotouče radši na brždění. Němec (kam jezdím pro díly a vozím jim křídla) teď bude zkoušet feroda od Sandtlera, tak uvidíme. Protože ty originál brzdy jsou fakt neuvěřitelné. Nafoukl jsem mu předváděcí WRX na 1.25 a tak uznal, že musí udělat něco i s brzdami. A Aleš má teď na autě desky originál STi (růžové). Zatím jsou prý v pohodě
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.07.01  08:37

« Re:

Ktory typ? Jap sport je nanic, ale 40grooved su uz kvalitnejsie.
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.01  23:41

« Bez nadpisu

Tarroxy jsem letos montoval dva páry - kotouče na předek - Imp GT 99- (průměr 290 mm). Do 15000 km jsou tak zkřivené, že zcela na *
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:54

« Re: Dlouhý šrouby

Zkus www.autokola.cz tam maji šrouby do 60 mm délky to by snad mělo stačit. Už jsem tam nakupoval všechno O.K.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  15:17

« Re: KONI

sorry, rychle myslím a pomalu píšu
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  15:15

« Re: KONI

magic:> mám malej problém mám P4 a zadky jsou jiný oproti P2 (našel jsem eibach č. 1006.140 ) kolik stojí ? Seš schopnej seznat jenom předek ?Jaký rozdíl v brzdách je mezi OMP a TAROX ? taroxy mají větší výběr ,ale za mastný ceny.Za kolik bys měl ta kotouče a desky? kotouč č.AL4010S,taroxy jdou 3 druhy C83,SJ,G88. Desky jsou dvoje 971C a RS,971 moc studený nebrzdí,ale rozhodně víc než RS.Jak moc jsou tvrdý půjde dolů kotouč,nebo deska,kotouč mám furt původní, lezou dolů Lockheedy. Co říkáš osté vačce 272° zdvih 9.53 29/63 63/29 2000-6000 ot. a 288° zdvih (9,65/10,65)2500-7800 výrobce Piper za jednotnou cenu 170,- GBP samozřejmě při 288 jsou nutné další úpravy motor má najeto 70.000 km. Co ty na to ?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  12:03

Vcelku asi nic moc, akorát že původní plecháče, na které to bylo šroubama osazované, měly tu délku úchytu manší - nevím, jak se tomu správně ríká, prostě byly tenší v tom místě, kde tím ty šrouby prochází. Teď tam jsou krásné lité disky a mají ten "prostředek" drobátko tlustší...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  10:18

ja mel kdysi hlinikace 6palcu siroke 15"ky a ted mam 8.5"siroke 17"ky a srouby mam porad stejne
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  10:16

a co ma sirka rafku do delky sroubu ?
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.01  13:13

« Dlouhý šrouby

Zdar, nevíte někdo, kam na dlouhý šrouby? Koupil jsem autíčko a ten XXXCENSOREDXXX co ho měl předtím, tak obul krásný široký elektrony, ale nějak mu to nevyšlo se šroubama, tak tam nechal původní :(((( Měřit rozíly budu dneska, zatím mě spíš zajímá, kam se vůbec obrátit (samozřejmě chytřejší budu, až budu znát rozměry). Díky. Bitovod
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…