Tunning podvozku

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Tuning

• « 00 Reagovat !

foto

10.08.01  07:58

« Re: podvozek

Myslel jsem právě v ceně 15-25 tis.
  • 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 09.08.01  22:19

« Podvozek Octavia

Zapomnel jsem - ten podvozek samozrejme sportovni, i kdyz ne uplny zebrinak (takze nastavitelna tvrdost a snad i vyska :o)
  • 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 09.08.01  22:18

« Podvozek Octavia

Ma nekdo zkusenosti s dobrymi kompletnimi podvozky pro Octavku? Nebo jen nazor ci radu - cenove do 50 tKc. Zatim jsem se nejak moc neshanel, byl mi doporucen komplet Koni (pruziny plus tlumice) a chci ziskat trosku prehled. Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  19:45

« Re: podvozek

Zaleží na penězích ale nenapsal jsi kolik chceš dát jinak ty nejlevnější mám na mysli sportovní tlumiče včetně pružin se dají sehnat tak kole 14000 - 24000,- sada
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.01  16:32

« podvozek

Ahoj, poradí mi někdo jaký koupit sportovní podvozek. Mám Fiata Bravu. Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  12:31

« Re: tlmice

Myslím, že ne. Teda já je tam nemám a ani mi je nikdo na Fabii nedoporučoval ani nevnucoval. Ta nižší pružina je tvrdší, tudíž ani na doraz nepůjde (pokud máš sportovní tlumiče).
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  12:16

Idem znizit o 40mm, je nutne aj pri sportovych tlmicoch davat nejake podlozky kvoli dorazu, alebo su nastavene tak, ze nebudu problemy? Nemam s tym skusenosti, ale cital som ze su nutne dorazove podlozky, ale neviem ci so sport.pruzinami a serial. tlmicmi, alebo aj sport. tlmicmi.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  10:27

mig> Tak je to správně!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  07:58

>Huf>Diky, asi si kupim sport.tlmice Bilstein + pruziny RRtuning, vychadza to este celkom prijatelne.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.01  20:33

Mig> Tak na to zapomeň!!! Tuto blbost jsem udělal i já a pružiny tam vydržely asi týden. Pak jsem je nechal s velkým ohnusením prohodit za původní origoš. Auto sice vypadá na nižších pružinách líp, ale o hodně hůř jede. Pořád se pohupuje, na velkých dírách jde na doraz a vůbec, velmi to omezilo aktivní bezečnost vozu. Po asi měsíci přemlouvání sebe sama a taky shánění sportovních tlumičů jsem namontoval obojí (HP Sporting + Eibach ProKit) a teprve pak to bylo O.K. Auto sedí jako blázen, přijatelně tlumí a hlavně se absolutně nepohupuje.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.01  15:41

Diky, nemozem nic ohladne tych Gabriel najst, tak do nich nepojdem. Asi vsadim na original toyota-cize Kayaba a dam tam sportove pruziny.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.01  12:42

Mig> Gabriel jsou asi nejhorší tlumiče, jaké znám. Co mohu doporučit, jsou Sachs Super (plynokapalinové). Monroe taky nebrat.
  • 00 Reagovat !

foto

08.08.01  10:03

« tlmice

Caute. Chcem kupit sportove tlmice,kt. su dost drahe. Vcera mi ponukali v jednej predajni tlmice GABRIEL plynove, ktore vraj tym,ze su plynove maju sportovu chrakteristiku. Su za dobru cenu,tak neviem ako sa budu chovat,ak ich skombinujem so sportovymi pruzinami. Vie mi niekto poradit/vysvetlit rozdiel medzi plynovymi a klasickymi olejovymi tlmicmi, pripadne ich zivtnost.....atd.Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.01  20:13

« Re: tlumiče + pružiny

jasně, tady se to vůbec nehýbe jinak poté co jsem měl seriový tlumice a sportovní pružiny -40mm tak moje calibra byla dost houpavá a hlavně při brzdění auto se propadalo a te ds tím podvozkem jeto super super ale ty pneu trohu drhnou asi skusím kombinaci 8Jx18" s pneu 215/35/18" a bude
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 03.08.01  11:33

to rolet: Diky, asi si to zapisu do denicku :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.01  19:57

28.10. je den otevřených dveří na brněnském okruhu je to největší akce v ČR cose týče aut a jsou volné jízdy na okruhu celý den tak jezdíme a jezdíme co vydrží desky a kotouče je to 2 krát do roka fakt super
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 31.07.01  00:00

to rolet: Tak to je jina. A muzu se mimochodem zeptat, co bude na brnenskem okruhu 28. rijna? Nejak jsem off co se tyka techto akci, ale rad bych se na nejakou (poprve v zivote :-) podival. Jinak cena je to paradni - driv jsem na sveho milacka-sportovce (16V GSI) kupoval zasadne jen ojete gumy :)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.01  19:14

Mám je tam jen na chvíly sehnal jsem michelin pilot sport vzorek 3mm za 400kč 4 kusy nechám si je do zimy a pak kupuju nové Víš přes zimu našetřím atd atd ale na brněnském okruh 28 října to asi bude sedět Víš dost se těším jinak najedu tak 300km za měsíc je to jen koníček
  • 00 Reagovat !

foto

30.07.01  10:23

« sportovy podvozok na Corollu

Zdravim, chcem sa spytat, ci mi niekto vie odporucit, ake sportove tlmice a pruziny by som mal dat na Corollu Liftback r.v.1991. Chcem to znizit tak o 3 cm, mam tam dost siroke disky (15"/7.5"), tak nechcem ist nizsie. Poradte nejaku znacku, co je uz kvalitna, ale za rozumnu cenu. diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.01  16:58

« Re: daji se ke zkracenym pruzinam montovat seriove tlumice ?

MiraEskon> Nevíš, o co přicházíš... Spotovní tlumiče jsou tak 5x lepší (s ProKitem), než obyč.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…