Tunning podvozku
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Tuning
-
« Re: Štefty
Mám lepší - byl jsem se pozeptat u Hondy (taková možnost mě původně vůbec nenapadla, ale myšlení je matak omylu...) a oni že by i měli, ale za nádhernou a úžasnou cenu cca 240 Kč/ks. Ať koukám, jak koukám, tak mi to vychází na cca 3800Kč a to ještě bez práce za výměnu (tvrdili něco o třech hodinách - na 10 let starém autě bych tomu byl ochotný věřit). Docela síla za cca 1kg oceli, ne? :))) -
« Re: Štefty
Mam podobny problem-tiez elektrony,tiez male styfty na corolle. Mam to uchytene tak asi na 5-6 zavitov. V toyota servise chcel za styfty z Cariny 180Sk/kus, za jazdene 80Sk/kus, ale tiez ma odhovaral,ze aj tak tie povodne su predimenzovane,ze to musi udrzat to koleso. Inac zhanal som ich po firmach co to dalo, ale nikde ich vobec nemaju -iba integrovane na podlozke, co je naprd. Takze poradim zajst do servisu, zistit z ktoreho auta to pasuje a bud to kupit u nich alebo na vrakovisku(co mna este caka:-).Caf. -
« Štefty
Zdar,
nemáte někdo tušení, kam jít na štefty do kol? Všude mi je vnucujou jen s podložkama, a to se mi zrovna dvakrát nelíbí, drobátko se to prodražuje :))) Koupil jsem auto a původní majitel tam osadil krásná litá kola, ale bohužel už pro ně jsou štefty krátké a matice drží kola tak na třech-čtyřech závitech - samozřejmě se poškozují závity v těch maticích, má se to snahu vytrhávat... Nevíte, kam na to? Neznám nikoho, kdo by mi je udělal (a už vůbec ne tak, aby netekly), takže jsem odkázanej na to, co se dá kde koupit. Jsou to M12, stoupání 1.5, ale délku si teď z hlavy nevybavím...
Pokud někdo něco víte, ozvěte se. Dík. Bitovod, pkutina@seznam.cz -
« Re: to alfa33
magic: Dík. Pružiny si nechám udělat ma zakázku, jen na předek, jsou unavený ,do taroxu nepůjdu, asi máš pravdu doneslo se mi z více zdrojů ,že kvalita není nic moc.Ty desky mají 971C na moje auto na předek OT/6546 zadek OT/6596 mají tření až 0,48 a teploty 100-800 C, Ty kotouče jsou i drážkama, nebo standart (drážky doděláme), sada myšleno 2 kusy ?, stačí bez papíru, co to je za kola ? mají nějakej název? cena je kus či sada ?vycházím z čísel co mají na internetu, Tak sorry jestli nesedí, Čau alfa33 -
« Re: tlmice
Idem znizit o 40mm, je nutne aj pri sportovych tlmicoch davat nejake podlozky kvoli dorazu, alebo su nastavene tak, ze nebudu problemy? Nemam s tym skusenosti, ale cital som ze su nutne dorazove podlozky, ale neviem ci so sport.pruzinami a serial. tlmicmi, alebo aj sport. tlmicmi.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!