RallySport magazín
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
"-- skrytý --" 27.08.99 13:49
« Motor classic
Již mám kontakt na vydavatele magazínu
MOTOR CLASSIC o automobilech a motocyklech minulých let. je to velmi zdařilý časopis o 60 barevných stranách a lze jen doporučit.
Je to nejen o restaurování ale i o rally historiků apod. Předplatné : 0361 275775
PRO EXPO Jordán sro
Na parkánech 1623
Tábor 390 01
Doporučuji, vyšla zatím dvě čísla.
"-- skrytý --" 09.08.99 19:39
« Classic rally ...
Nabízel mi na jaře nějaký pan Pistulka, člen nějakého vydavatelství, že mi pošle časopis (pilotní číslo) Classic rally ....a cosi k tomu - v češtině - o veteran rallye v ČR (asi za 130 Kč). Několikrát jsem ho urgoval a nic. Poskytněte mi laskavě někdo jiný telefon než na Pistulku, abych si ho mohl objednat, dále i tel nebo mail
na pode mnou zmiňované časopisy. Díky. -
« Re: RallySport magazín-y?
co ja na to? ze jsem chtel zalozit rubriku s podobnym nazvem uz v patek, ale nestihl jsem to!
jsem zvedavej, co bude dal. byla by skoda, kdyby mel casopis nebejt. jeho uroven je -po strance jazykove- spatna, po strance sazby (hlavne deleni slov!) mizerne, ale jsou to detaily. jsem rad, kdyz do shranky dostanu dalsi cislo.... je to super, ze neco takoveho vznika. je jednoduche mit stejny nazev, layout, ... koneckoncu i nas ctenare a to vse bez prace. fandim ak yukon. budete-li se soudit, at vyhrajete, nebudete-li at vam zustanou ctenari. michal -
"-- skrytý --" 09.08.99 07:06
« Re: RallySport magazín-y?
To je vždycky tak, když je časopis dobrej, tak se najde nějakej "*", co toho zneužije. Doufám, že mi vždycky alespoň jeden přijde !!! Zaráží mě to když jsem četl v "pravém" RSM od Yukonu, že všechno způsobil Jaroslav Jugas, zrovna ten si myslím to neměl zapotřebí! Je to škoda, ale doufám, že soudní spor Yukon vyhraje a časopis bude vycházet dál. Přišli bychom o nejlepší časopis o rallysportu (on vlastně žádný jiný neexistuje) - co já bych potom četl? Kdysi dávno jsem si kupoval Autosport, a vycházel jenom chvíli a pak se za ním zavřela hladina a byl fuč. -
« RallySport magazín-y?
Tak jsem dostal 2 skoro stejné časopisy RallySport magazín, jeden "pravý" a jeden "levý". Mám silné tušení, že brzo nedostanu žádný, protože dva časopisy se určitě neuživí. Už jsem viděl dost časopisů o auto sportu, a zatím taky všechny zmizely. Proč se u nás vždycky najde někdo, komu nestačí půl hromady, ale chce ji celou? Co vy na to?