M O T O C Y K L Y

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  13:42

« Re: Koupit motocykl

Jo, pekna je, to je pravda. Sam jsem o ni take uvazoval, nez jsem koupil Husqvarnu. Sve hraje i celkem prizniva cena. Nevyhodou ovsem je pomerne maly vykon, tusim kolem 35k. Myslim ale ze tve telesne proporce v pohode zvladne. Nejlepsi by bylo zajit k nekteremu dobremu prodejci, a posadit se na ni. Vetsina z nich ji ma skladem, nebot se dobre prodava. Seznam najdes na www.cagiva.cz nebo v casopisech Supermoto.
    Pavel
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.99  13:28

« Koupit motocykl

Nemáte někdo zkušenosti s CAGIVOU Canyon 500.Docela se mi líbí a měl bych zájem si ji pořídit.Měřím ovšem 190cm a vážím cca 100kg někdy i více.Neměl jsem zatím možnost si na ni ani sednout,tak nevím.Sedlo mi připadá dost nízko.Abych na ni nebyl moc poskládáný na delší trase to asi není nic příjemného.Nějaké inf.mám,ale praxe je praxe.
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.99  13:08

« skútr

Potřebuju koupit skútra (stačí 50 ccm), ale pořád se nemohu rozhodnout pro nějakou konkrétní značku a typ. Pokud můžete poradit, ozvěte se.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  12:51

« Re: zalozeni motocyklu

No uz to nejak vydrzis, brzo bude konec sezony. A jak jsi s ni byl spokojeny ? Jak takove starsi rocniky jezdi?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  11:21

Na jaře jsem prodal Hondu VFR 750 r.v.86 a chtěl bych novější model - nejvíce se mi líbí 91", ale to tak asi až příští rok :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  10:49

Tak si nejakou kup, na co cekas ?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  10:34

Zdar baros !!! Momentálně žádnou nemám a jsem z toho na prášky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  10:31

Nazdar Radime.
    No vida prvni vlastovka... Ani se na moto nedivej, stejne to porad nefunguje. Tak cim zacnem ? Jakou mas masinu? Ja mam Husky TE610E.
    Pavel
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  10:01

Jsem pro !!! Na www.moto.cz jsem se moc nekoukal, ale tady bych diskusi motorkářu přivítal !!!
  • 00 Reagovat !

foto

05.08.99  16:59

« zalozeni motocyklu

Nazdar motorkari.
    V minulosti jsem s oblibou chodil do konference na www.moto.cz Posledni dobou casto nefunguje, ted uz nekolik dni. Dozvedel jsem se spoustu veci a seznamil s lidima od motorek. Proto vas vyzyvam, pouzivejme tuto konfence. Funguje naprosto bezvadne a perfektne. I kdyz tento server je vyhrazen autarum, tak doufam, ze se na nas nebudou zlobit. Vetsinou kazdy kdo ma moto ma i auto, tak se muze zapojit i do ctyr kol. Opravdu mne uz stve kazdy den nevozne vstupovat na www.moto.cz a uvidet, ze jim to jeste nejede. Nevahejte a prejdete na AUTO.CZ
    Zdar vsem motoristum !
    Pavel
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…