M O T O C Y K L Y
« Potrebuju pomoc
Zdar lidi,
potrebuju pomoc. Nevite nikdo nic o malem motocyklu Florett Kreidler? Ja ho vlastnim jiz par let(od 1983). Behem poslednich dvou let jsem jiz mnohokrat vypaloval vyfuk(problem dvoutaktu). Vypalovani je mozne jenom autogenem. Mnoho lidi mi radilo nalit do tlumice vyfuku benzin nebo lih a hodit k tomu zapalenou sirku. Pry to bafne a necistoty se vypali. Neni to vubec pravda. Jediny zpusob, ktery znam je hodinova prace autogenem. (Kdo by vedel jiny zpusob, zanechte prispevek, ci napiste na muj e-mail). Ale to hodne nici vyfuk, pocitam, ze ho jeste tak dvakrat vypalim a mohu ho vyhodit. Jenze co potom? Bez tlumice jezdit nemohu, protoze je to pekny randal(upraveny karburator na preplnovani palivem, upravene sani atd.-vykon zvyseny na 5 kW/9500 rpm). Z jineho stroje se tlumic pridelat neda-je to v nejakych zvlastnich rozmerech. Kdyby jste neco vedeli, treba o teto motorce, dejte mi vedet na ondra.suma@post.cz nebo tu zanechte vzkaz. Mockrat diky -
« Re: Neandrtálcovy!!!!
Hele ! Pověz mi jednu věc. Uspokojuje tě to když píšeš jako hovado ? Myslím že to v hlavě nemáš v pořádku. Asi ale nejsem sám kdo si to myslí a někdo v tvým okolí ti to už určitě řekl. Vyděl jsem spousty blbců, ale co ty seš za OSLA to svět nevyděl. Podle mně má tráva větší IQ než ty. Ta tráva asponˇ dokáže každýho zhulit , kdežto ty dokážeš každýho otrávit. -
« Re: gsf 600 Bandit
Doufám, že jsem se svejma výrazama o 600 někoho nedotknul, to by mě mrzelo. Jinak spotřeba u 1200 ve městě a při prasení 7-7,5 l, Při cestě Praha-Marseilles-Monte Carlo-Milano-St. Moritz-Innsbruck-Praha (3500km) s bagáží 6 l. Jinak s 1200 řadit moc nemusíš, ale samozřejmě dle libosti můžeš. A jestli jsi už měl pár plasťáků a stejskalo by se ti, věř mi, že 1200 jich spoutu "udělá".Každopádně na oba doporučuju tlumič řízení, pak je to klasa. Navíc u 1200 můžeš dát na přední kolečko o 1-2 zoubky navíc a motor to bez úprav dotlačí až na 280km/h. Jinak společná vyjížďka by byla super. Čau, Dědek.