M O T O C Y K L Y
« Re: Reportá? TV NOVA
I mezi motorkarema se najdou blbci stejne tak jako mezi autickarema.Ja si jenom preju aby tech slusnych bylo vic a vic,protoze mi docela vadi kdyz vyrazim od domova a sousedi ve me vidi frajera,kterej jezdi 150 pres mesto.Jinac mam s plechovkarema docela dobre zkusenosti a za posledni rok se jich spousta naucila divat do zpetneho zrcatka. -
« Re: pryč s
Dobry, taky jsem jezdil na CZ za kazdeho pocasi. Az na to, ze jsem nemel zadny specialni obleceni na motorku, tak jsem se 'obalova' tim, co bylo po ruce. To bylo, nez jsem mel papiry na auto.
Asi pred trema rokama jsem vyrazil kolem vanoc v noci cca v -22 stupnich do mesta asi tak 5 km. Zima mi nebyla, byl jsem nabalenej jak pumpa, ale kdyz jsem prijel domu, tak v garazi vidim, ze mam motorku samy puchyr, mrazem se mi zacala loupat barva. Asi byla spatna zakladovka. -
« Re: pryč s
Chlapi ja Vas nepoznavam, jaka moto-depka? Kazdy den jezdim na sve CB 500 do prace a po meste, samozrejme i ted v prosinci. Kdybych tejden nejel upadly by mi ruce jak by me svrbely. Odradi me akorak zaveje a naledi. Jezdil jsem i pres zimu na CZ 175, Jawe 250, Xt 600 a ted jezdim i na CB 500. Myslim, ze kdyz mas slusnej termo vohoz, cesty do 20 km jsou v pohode a zmrznu min nez kdybych nekde cekal na MHD. Auto pouzivam jen jako nakladak. Tak jsem sam uplnej magor, nebo se najde vic takovejch blaznu at uz jezdej na cemkoli?
Mimochodem co rikate na novou Hondu X11? Zatim alespon co se vzhledu tyce, nepredpokladam, ze by na ni uz jel nekdo jiny nez prodejci a novinari. -
« Re: Yamaha Fazer
Spid: Souhlas, ale já jsem to aspoň svému kupci na rovinu sdělil a podle toho vypadala i cena. V jednom starším Motocyklu ukazovali svařovaný čep řízení. O rovnaných rámech je to to samé, řezané gumy jakbysmet...Zdravím a přeji co nejmenší zimní depresi. -
« Potrebuju pomoc
Zdar lidi,
potrebuju pomoc. Nevite nikdo nic o malem motocyklu Florett Kreidler? Ja ho vlastnim jiz par let(od 1983). Behem poslednich dvou let jsem jiz mnohokrat vypaloval vyfuk(problem dvoutaktu). Vypalovani je mozne jenom autogenem. Mnoho lidi mi radilo nalit do tlumice vyfuku benzin nebo lih a hodit k tomu zapalenou sirku. Pry to bafne a necistoty se vypali. Neni to vubec pravda. Jediny zpusob, ktery znam je hodinova prace autogenem. (Kdo by vedel jiny zpusob, zanechte prispevek, ci napiste na muj e-mail). Ale to hodne nici vyfuk, pocitam, ze ho jeste tak dvakrat vypalim a mohu ho vyhodit. Jenze co potom? Bez tlumice jezdit nemohu, protoze je to pekny randal(upraveny karburator na preplnovani palivem, upravene sani atd.-vykon zvyseny na 5 kW/9500 rpm). Z jineho stroje se tlumic pridelat neda-je to v nejakych zvlastnich rozmerech. Kdyby jste neco vedeli, treba o teto motorce, dejte mi vedet na ondra.suma@post.cz nebo tu zanechte vzkaz. Mockrat diky