M O T O C Y K L Y

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

07.04.03  09:23

« Re: Kola

našrot: A co to máš vlastně za motorku? :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.03  23:15

prof: dráťák mám na magnetických ložiskách a vzduchových vidlích ;o)), letmo lité.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.03  21:30

« Re: Kola - Mazání řetězu

Benzin v zadnym pripade! To spis - v nouzi -petrolej nebo naftu. Asi bude nejlepsi taky nejaky profi odmastovadlo na retezy s O-krouzky.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.03  15:14

« Re: Kola - Mazání řetězu

Pár dnů jsem tu nebyl a ejhle - motorky! Teď v neděli jsem mazal řetěz a mám zajímavou čerstvou zkušenost. Dosud jsem měl vždycky po první jízdě s čerstvě namazaným řetězem zadní kolo (ráfek i gumu) jak prase a musel jsem to odmašťovat. Postupně jsem na řetěz používal spreje Liqui-Moly, Motip a Delo (od Louise). Nepatřily k těm nejdražším, to je fakt. Teď jsem poprvé použil "bílý" Castrol Chain Spray O-R a zadní kolo bylo po první jízdě s čerstvě namazaným řetězem úplně čistý! Takže jestli to fakt maže :-), tak to jednoznačně doporučuji. BTW - čím čistíte řetěz? Může uškodit řetězu s O-kroužky, když se "vymáchá" v benzínu?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.03  00:00

nasrot: Dost pochybuju, kazda znacka a vetsinou i model je ma zcela unikatni. Kdo to vlastne seriove dela - BMW, sem tam nejaka Honda?

to All (bez kardanu): Cim mazete a cistite retez?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.03  22:08

našrot: Ty máš letmo uloženej dráťák? :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.03  21:35

« Kola

Existuje nějaká firma, která by dělala jako doplňky litá kola na motorky, konkrétně pro uložení letmo?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.03  14:28

« Re:

meda: Tak to je chválihodný počin. Kdo kdysi na motorce jezdil, tak se k ní stejně jednou zase vrátí, aby si ji konečně pořádně vychutnal.
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.03  11:57

« Bez nadpisu

Ja jsem si v pokrocilem veku splnil svuj sen a po rade ruznych masin (spousta jaw a cezet plus par bzukadel) jsem si poridil konecne dustojny stroj - Suzuki 1400GLP Intruder. Hec ;-).
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.03  11:54

« Zacina sezona

A je tady sezona - takze tohle tema by melo hupsnout zase nahoru.
  • 00 Reagovat !

foto

07.06.01  17:12

« Bohuzel nemuzu byt motorkar..

ze zdravotnich duvodu ale presto mam rad silny stroje a stavim si je aspon do vitriny... Mam dotaz, jezdi nekdo vubec na necem co nezere rejzi? :-))) BMW, Triumph, Guzzi.... nebo dokonce na zeleze z Milwaukee? Co rikate na Voxan?
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  16:10

« Re: Reportá? TV NOVA

I mezi motorkarema se najdou blbci stejne tak jako mezi autickarema.Ja si jenom preju aby tech slusnych bylo vic a vic,protoze mi docela vadi kdyz vyrazim od domova a sousedi ve me vidi frajera,kterej jezdi 150 pres mesto.Jinac mam s plechovkarema docela dobre zkusenosti a za posledni rok se jich spousta naucila divat do zpetneho zrcatka.
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.01  15:22

« Honda Varadero 125

Nema nekdo doma? Jak to jede? Spotreba? Diky.
  • 00 Reagovat !

foto

26.05.01  14:15

« Reportáž TV NOVA

Nedávno proběly na NOVĚ dvě reportáže o způsobu chování motorkářů v silničním provozu. Na diskuzních fórech : [odkaz] a [odkaz] se na toto téma dost diskutovalo. Jaký je Váš názor?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.01  10:42

« Tohle téma by se mělo trochu oprášit

Je totiž léto a jezdit v létě autem je tak trochu barbarství.
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.00  11:33

« kola

Co je podle vas lepsi? Klasicky vyplet nebo lita kola? Lita kola se mi libi vic, ale zase klasicka jsou mozna praktictejsi. Jake mate zkusenosti?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.99  18:45

« Re: pryč s

No, já jsem taky loni zkusil jezdit v zimě, to byla jen trochu mokrá silnice, a dopadlo to tak, že jsem musel pak dvě hodiny pucovat z Bandita (už ho nemám) sůl, hlavně na výfukovém potrubí, a to je u Bandita naštěstí z nerezu. Stejně to byla rasovina.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.99  13:06

Dobry, taky jsem jezdil na CZ za kazdeho pocasi. Az na to, ze jsem nemel zadny specialni obleceni na motorku, tak jsem se 'obalova' tim, co bylo po ruce. To bylo, nez jsem mel papiry na auto.
    Asi pred trema rokama jsem vyrazil kolem vanoc v noci cca v -22 stupnich do mesta asi tak 5 km. Zima mi nebyla, byl jsem nabalenej jak pumpa, ale kdyz jsem prijel domu, tak v garazi vidim, ze mam motorku samy puchyr, mrazem se mi zacala loupat barva. Asi byla spatna zakladovka.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.12.99  21:35

Chlapi ja Vas nepoznavam, jaka moto-depka? Kazdy den jezdim na sve CB 500 do prace a po meste, samozrejme i ted v prosinci. Kdybych tejden nejel upadly by mi ruce jak by me svrbely. Odradi me akorak zaveje a naledi. Jezdil jsem i pres zimu na CZ 175, Jawe 250, Xt 600 a ted jezdim i na CB 500. Myslim, ze kdyz mas slusnej termo vohoz, cesty do 20 km jsou v pohode a zmrznu min nez kdybych nekde cekal na MHD. Auto pouzivam jen jako nakladak. Tak jsem sam uplnej magor, nebo se najde vic takovejch blaznu at uz jezdej na cemkoli?
    Mimochodem co rikate na novou Hondu X11? Zatim alespon co se vzhledu tyce, nepredpokladam, ze by na ni uz jel nekdo jiny nez prodejci a novinari.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.99  20:50

« Re: Yamaha Fazer

Spid: Souhlas, ale já jsem to aspoň svému kupci na rovinu sdělil a podle toho vypadala i cena. V jednom starším Motocyklu ukazovali svařovaný čep řízení. O rovnaných rámech je to to samé, řezané gumy jakbysmet...Zdravím a přeji co nejmenší zimní depresi.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…