M O T O C Y K L Y
« Re: Kola
RB: V tomhle případě je to jen o tom šíleným nápadu něco takovýho udělat. Určitě to začalo tak, že když může bejt takovej BossHoss, nebo jak se to píše, s 350kovou V8, proč by nešlo něco podobnýho s 8litrovou V10kou? No, a výsledek je libovej, alespoň já ho oceňuju. Kdesi jsem zahlíd video, jak na tom maník přihrčel na jakýsi pódium a pak to demonstrativně potůroval a bylo dobře vidět, jak s tím ten krouťák cloumá. Kdo jel na motorce s podélně uloženým motorem ti potvrdí, že se jedná o vyjímečnej pocit, při akceleraci ze zatáčky na jednu stranu tě to pokládá a na druhou se to zvedá. I když tohle se zrovna moc nenaklání, tak to je určitě dobrá šílenost. -
« Re: Kola
motorkar: Jenom potvrzuješ českou snahu na všechno plivnout a jako první probírat u zajímavýho stroje otázky jako "když se to nabourá" nebo "to musí žrát jako svině".
Od Amíka by zase člověk neslyšel nic jinýho než "Úžasný stroj" nebo "Maximální prožitek na hranici smyslů".
Občas mám osobní dilema, kterej z nich je lepší, jestli českej tučnej navrčenej Pepan nebo voskově pohodový americký Butch z přihlouplého golfového klubu. -
« Re: Kola - Mazání řetězu
Pár dnů jsem tu nebyl a ejhle - motorky! Teď v neděli jsem mazal řetěz a mám zajímavou čerstvou zkušenost. Dosud jsem měl vždycky po první jízdě s čerstvě namazaným řetězem zadní kolo (ráfek i gumu) jak prase a musel jsem to odmašťovat. Postupně jsem na řetěz používal spreje Liqui-Moly, Motip a Delo (od Louise). Nepatřily k těm nejdražším, to je fakt. Teď jsem poprvé použil "bílý" Castrol Chain Spray O-R a zadní kolo bylo po první jízdě s čerstvě namazaným řetězem úplně čistý! Takže jestli to fakt maže :-), tak to jednoznačně doporučuji. BTW - čím čistíte řetěz? Může uškodit řetězu s O-kroužky, když se "vymáchá" v benzínu?