M O T O C Y K L Y

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

10.04.03  08:53

« Re: Kola

RB: No, tak zas takovej amerikanofil nejsem :)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.03  01:28

prof: Jo a ještě by se slušelo říct s 500vkovou V10 :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  22:02

prof: Gyromoment? Já to taky oceňuju.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  21:11

RB: V tomhle případě je to jen o tom šíleným nápadu něco takovýho udělat. Určitě to začalo tak, že když může bejt takovej BossHoss, nebo jak se to píše, s 350kovou V8, proč by nešlo něco podobnýho s 8litrovou V10kou? No, a výsledek je libovej, alespoň já ho oceňuju. Kdesi jsem zahlíd video, jak na tom maník přihrčel na jakýsi pódium a pak to demonstrativně potůroval a bylo dobře vidět, jak s tím ten krouťák cloumá. Kdo jel na motorce s podélně uloženým motorem ti potvrdí, že se jedná o vyjímečnej pocit, při akceleraci ze zatáčky na jednu stranu tě to pokládá a na druhou se to zvedá. I když tohle se zrovna moc nenaklání, tak to je určitě dobrá šílenost.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  20:56

motorkar: Jenom potvrzuješ českou snahu na všechno plivnout a jako první probírat u zajímavýho stroje otázky jako "když se to nabourá" nebo "to musí žrát jako svině".

Od Amíka by zase člověk neslyšel nic jinýho než "Úžasný stroj" nebo "Maximální prožitek na hranici smyslů".

Občas mám osobní dilema, kterej z nich je lepší, jestli českej tučnej navrčenej Pepan nebo voskově pohodový americký Butch z přihlouplého golfového klubu.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  20:22

Určitě se to bude dobře zvedat, až to lehne... To bude tak na jeřáb.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.03  21:00

našrot: já jsem si to myslel :-))) Mě se ta šílenost líbí. Je to taková technická lahůdka, která demonstruje skutečnost, že hranice všeho jsou ještě hodně a hodně daleko. Dal bych si to do obyváku místo televize :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.04.03  20:18

Viděl. A k čemu je to dobrý?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 08.04.03  01:50

videli ste motorku "Tomahawk"? teraz neviem ktory americky vyrobca to vyrobil, ale je tam motor z Dodge Vipera...max rychlost je okolo 700km/h a zrychlenie z 0-100 za 2s. ma to dvojite kolesa vpredu aj vzadu :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.03  20:18

prof: jmenuje se to Enterprise New Edge Design Edition a bude v nové sérii Star Treku :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.03  09:23

našrot: A co to máš vlastně za motorku? :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.03  23:15

prof: dráťák mám na magnetických ložiskách a vzduchových vidlích ;o)), letmo lité.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.03  21:30

« Re: Kola - Mazání řetězu

Benzin v zadnym pripade! To spis - v nouzi -petrolej nebo naftu. Asi bude nejlepsi taky nejaky profi odmastovadlo na retezy s O-krouzky.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.03  15:14

« Re: Kola - Mazání řetězu

Pár dnů jsem tu nebyl a ejhle - motorky! Teď v neděli jsem mazal řetěz a mám zajímavou čerstvou zkušenost. Dosud jsem měl vždycky po první jízdě s čerstvě namazaným řetězem zadní kolo (ráfek i gumu) jak prase a musel jsem to odmašťovat. Postupně jsem na řetěz používal spreje Liqui-Moly, Motip a Delo (od Louise). Nepatřily k těm nejdražším, to je fakt. Teď jsem poprvé použil "bílý" Castrol Chain Spray O-R a zadní kolo bylo po první jízdě s čerstvě namazaným řetězem úplně čistý! Takže jestli to fakt maže :-), tak to jednoznačně doporučuji. BTW - čím čistíte řetěz? Může uškodit řetězu s O-kroužky, když se "vymáchá" v benzínu?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.03  00:00

nasrot: Dost pochybuju, kazda znacka a vetsinou i model je ma zcela unikatni. Kdo to vlastne seriove dela - BMW, sem tam nejaka Honda?

to All (bez kardanu): Cim mazete a cistite retez?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.03  22:08

našrot: Ty máš letmo uloženej dráťák? :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.03  21:35

« Kola

Existuje nějaká firma, která by dělala jako doplňky litá kola na motorky, konkrétně pro uložení letmo?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.03  14:28

« Re:

meda: Tak to je chválihodný počin. Kdo kdysi na motorce jezdil, tak se k ní stejně jednou zase vrátí, aby si ji konečně pořádně vychutnal.
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.03  11:57

« Bez nadpisu

Ja jsem si v pokrocilem veku splnil svuj sen a po rade ruznych masin (spousta jaw a cezet plus par bzukadel) jsem si poridil konecne dustojny stroj - Suzuki 1400GLP Intruder. Hec ;-).
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.03  11:54

« Zacina sezona

A je tady sezona - takze tohle tema by melo hupsnout zase nahoru.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…