M O T O C Y K L Y

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

24.05.03  06:59

« Re: motorky

KON: Mě se zas líbí Suzuki Savage. Je to asi tím, že jsem kdysi proháněl výhradně prehistorický jednoválce.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.03  06:57

maxima: To je legrace, ale ne hned jako první jízda po zimě :-(. Mě se cruisery líbí, ale tak do důchodu, až už nebudu mít na co ty holky přilákat :-). Tohle mě vyhovuje především tím, že se dá jet relativně velmi svižně a přitom v závětří a "teplíčku". Když jsem byl kluk, tak jsem na různejch ještěrech vymrznul ve vaťáku na 100 let dopředu. Moc nechápu naked-drivery. Jsou to nádherný motorky, ale pro mě je jízda bez kapotáže do 120 pohoda a nad 120 utrpení. Sedět vzpřímeně na pospas včelám, mouchám, a všemu bordelu, co lítá ve vzduchu bych asi nemohl.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.03  19:41

maxima: Pekna sbirka. Ale musis uznat, ze cruisery vypadaji bajecne. A to se pocita. Hodne lidi ma motorku hlavne pro zabavu, ne na denni jezdeni.

Me osobne by se libila motorka co vypada jako Sportster, ma ergonomii klasicky motorky (UJM), vazi 200 kg a da se s ni jezdit po dalnici i po polnich cestach:-))
    A cim dal tim vic me pritahujou "obycejny" motorky typu Kawasaki W650.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.03  18:26

Meda: Na chopperech se nedá jezdit. Jediný vyjímky jsou Virago 750 a 1100 a VT1100 rok cca 1995. Intruder je aspoň hezkej, na rozdíl od ostatních. Motorky jsou moje práce, jel jsem na lecčems včetně těch chopperů (například wildstara jsem mohl půjčenýho na celý víkend a vrátil jsem ho za hodinu). Postupně jsem vlastnil: CB750Four, CB750Seven fifty, FJ1200, XJ900 Diversion a teď mám XT600, ale to už mě nebaví, zrovna ho prodávám. Další motorka bude FZS600 nebo 1000 - podle financí. Z toho si můžeš udělat dobrej úsudek, co se mi líbí:-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.03  15:47

maxima > na cem se neda jezdit? Jel jsi nekdy na necem jinym nez na splaseny roure? ;-). Videl jsi nekdy (alespon z dalky) Intrudera nebo Virago? Ale co ja se s tebou vubec zahazuju ;-)))))).
  • 00 Reagovat !

foto

23.05.03  13:37

« Řazení

Jako ortodoxní příznivce automatu u aut bych CVT u motorky bral jako zajímavou alternativu. Jel jsem na T-Max 500, což vypadá jako skůtr, ale technikou je to spíš motorka a musím říct, že to bylo moc příjemný. V zatáčkovitejch úsecích jsem v pohodě stačil mým nahoruadolu zběsile řadícím kolegům na silničních motorkách. Na rovince jsem byl pochopitelně pomalej, jede to asi 170. Jo a Burgman 650 má CVT s možností manuální volby 6ti "kvaltů". To by mohlo bejt ještě zajímavější.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.03  13:17

Prof: Výborná volba, VFR800 je squělej stroj...hlavně nedej na zdejší našeptávače a jejich poznámky o cruiserech. Ať už o japonskejch nebo božsky originálních HD, nedá se na tom jezit:-))) 700km na VFR je legrace, i když jsou i pohodlnější motorky.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  22:13

KON, meda: Já jsem chtěl něco morálně mladýho. Neseděly mě 4 karburátory v době, když je vícebodová stříkačka standart. Musím říct, že jsem spokojenej. Choper je bomba, ale toho si koupím, až budu velkej. Mým favoritem zůstává Wildstar, i když mě maximálně odrazuje tím, že je vzduchem chlazenej. Ne že by mě řazení na motorce nebavilo, ale že bych bez něj nemohl být, to se říct nedá. Ale jak jsem říkal, jsem spokojenej a je to přesně to, co jsem si představoval. Jinak jako kompenzace k amerikám to je skvělý. Dělám to úplně obráceně, než harlejisti, jezdím americkejma autama a na japonský motorce.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  08:18

prof > hmm, hezky. I kdyz bych te ocekaval spis na nejakem peknem choppriku ci cruiseru ;-).
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 22.05.03  03:32

ja mam na skutri CVT a hovorim, na motorku NIKDY!!!

stale to ma tie iste otacky, pripadam si ako na vysavaci, hoci motorka ide celkom pekne, tak o sportovej jazde nieje ani reci, lebo si nemozes podradit, ist do cerveneho pola, brzdit motorom sa neda atd...CVT je dobre na setrenie paliva a pre tych co su lenivi radit, ale na motorku, na ktorej sa jazdi pre potesenie, to jednoznacne nepatri.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  01:32

Jeste dodam, ze motorka s CVT uz existuje - Ridley(www.ridleymotorcycles.com). Me se ta myslenka celkem libi, v razeni zadnou velkou zalibu nemam (ale mozna casem zmenim nazor).
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.03  23:34

Prof: Peknej stroj:-)) A dobra kompenzace ke
    Tvejm bourakum. Co zes nepodlehl kouzlu cruiseru?
    Docela by me zajimalo, jak mas rad razeni na motorce. Bral bys CVT jako je u skutru, nebo myslis, ze k motorkam patri manual? (Motorkari, prominte me rouhani)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.03  23:07

meda: VFR 800i r.1999
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.03  10:08

A na cem zes' to jel, profe?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.05.03  22:22

« motorky

Tak jsem si zahájil sezónu. Jel jsem na otočku do Winklarnu. V poledne jsem vyjel, cestou jsem se stavil u Havrdy pro novou Vartu (ta stará to přes zimu vzdala) a vrátil jsem se po 12 hodinách. Dálnice na Rozvadov je fakt libová. Problém byl v tom, že pří zpáteční jízdě z Plzně celou cestu chcalo a od Rokycan už jsem navíc jel potmě. Na druhou stranu bylo dobrý, že jsem toho moc neviděl, protože by mě to trvalo mnohem dýl. Metzelery jsou na mokru opravdu špice a spolu s motorkou umí mnohem víc, než mě dovolí ve dne můj pud sebezáchovy. Celkem jsem ujel cca 700 km a po zimě to byl dost záhul. Tejden jsem rozcházel namožený třísla a ještě teď cejtím zátylek. Ale už se zas chystám na další výlet ;-).
  • « 00 Reagovat !

foto

20.05.03  10:12

Nejlepší je Yuki.......to je stroj :-))))))
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 05.05.03  03:31

aby to bolo co najlacnejsie...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.03  12:52

Skůtrem vážně nikoho neoslníš, nevím proč tam většina výrobců dává tak slabý světla.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 29.04.03  03:07

porusujem zakon, ale uz som aj policajtom zasvietil do oci a nejak im to nevadilo. tuna sa totiz na to dost sere, kazdy druhy * ma zaonute hmlovky, alebo iba parkovacky, takze ja sa branim ako sa da. zatial mi to vychadza.
    naviac ludom vadi, ked idem za nimi a svietim im do zrkadiel. tak sa snazim udrziavat vacsi odstup a na krizovatke svietim stranou. nechcem robit nikomu zle naschval.

zasa na druhu stranu, ja tam mam obycajnu lampu, dokonca pochybujem ze je to halogenka, nieje to svetlo ake maju dneska velke motorky (to svieti ako naozajstne auto) takze zasa az take oslnovanie to nieje.
    niektorych ludi to ale stve, zaujimave je, ze najme tych co maju stare auta a nejdu im riadne svetla. vtedy zablikaju dialkacmi, ale to ma vzdy rozosmeje, pretoze ked oni zapnu dialkove, tak u tych starych zltych parabol a vypalenych ziaroviek to este stale dava omnoho menej svetla, ako stretavacky u noveho auta :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.03  06:29

matuS: V noci dalkove... Se nediv, ze te nevidi.
    Ja bych te take "nejradeji nevidel" a co nejdrive
    te smetl... Pres den to jde, a u motorky bych to
    i pochopil, ze sviti pres den dalkama. Ale v noci
    neee. BTW: u nas tim svicenim porusujes zakon,
    v Australii ne?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…