M O T O C Y K L Y

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

08.07.03  19:40

« Re: karbec ci striekacka

Maxima: Super stroj, gratuluju! At ti slouzi:-))
    Zajimalo by me k cemu je ten "zobak" vepredu -ma nejakou funkci(aerodynamika?), nebo je to jen pro paradu?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.03  10:08

« Re: karbec ci striekacka

MatuS: Laser taky docela ujde, ani jsem nevěděl, že dělají tenhle systém s dvojí koncovkou. Oba Fazery mají karburátory, 600 bude pravděpodobně od příštího roku stříkačka (motor R6). Jinak navzdory všem úvahám o příští motorce jsem si udělal radost už teď. Od pátku mi stojí v garáži BMW R1150GS.
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 08.07.03  06:32

« karbec ci striekacka

sorry, maxima, ze som ti dokurvil meno :-)
    nevies ci je fazer striekacka, alebo to ma karbce?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 08.07.03  06:17

« Re: yoshimura

axima, mal si pravdu, yoshimura robi aj fazer, ma na neho 2 koncovky: tri-oval a aj ten rc3 ci ako sa to vola.

uz mam aj nejake zbezne infosky aj o tom laseri, vola sa to duotech a vymenis len koniec koncovky na ktorej je namontovana ta vypln - jedna koncovka ma atest pre EU, cize s nou ma colnici musia pustit vsade, ta druha je hlucna a nema atest. vymena je zevraj zalezitostou par minut. obrazky ako sa to meni som este nevidel, inac koncovka je tradicka t.j. stainless, carbon alebo titan. titanova stoji presne 1000dolarov, takze do tej by som isiel. zatial sa mi ten laser pozdava najviac, aj ked omnoho radsej by som isiel do yoshimury ale chcem jazdit okrem slovenska najme v rakusku a rakuski colnici a polisi su vazne * takze... zivot je tazky :-) a do bezpasoveho vstupu este aspon 3 roky...
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.03  13:43

« Wrecked

Jojo, nic moc prijemneho. Proto sem sekl s masinami po 4letech :-( Moc lidi umira a vetsinou zbytecne. PLS Jezdete opatrne at muzem psat prispevky.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 26.06.03  05:04

« Re: ...

no, slusne...idem to postnut na motorkarov, co na to oni povedia :)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.03  01:03

« ...

• « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 19.06.03  05:53

« Re: bocny stojan

meda :-)
    ved keby som parkoval 2x denne, tak mi je to tiez jedno a najdem si lepsi flek...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.03  08:23

« Re: Půjčovna

Medo diky, na www maji, ze "v roce 2003 museli provoz pujcovny z ekonomickych duvodu ukoncit". :-(.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.03  09:00

« Re: bocny stojan

MatuS > ubrousena pruzina policajta, poradne zbrousene srouby vyfuku a podrene stupacky (zespodu) se u nas chopperistu povazuji za dukaz nejvetsiho machrovstvi ;-). Pri parkovani v kopci je ten bocni stojan fakt naprd. Ja vetsinou v kopci parkuju "nastorc" (pokud to jde).
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.03  08:56

« Re: Půjčovna

Martas > Kdysi fungovala pujcovna v JPMoto v Ujezde nad Lesy (Praha 9). Jestli funguje stale nevim.
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 17.06.03  04:32

« bocny stojan

namontovali mi na skuter bocny stojan, lebo centralny sa mi zlomil a nemali nahradu.
    je to pekne nahovno!

v lavotocivych zakrutach teraz obcas s nim skrem o zem (dufam ze to aspon robi iskry) ale najhorsie je to s parkovanim. totiz specialitka - kedze to nema rychlosti, tak tam nemoze byt poistka na zastavenie motora pri vysunutom stojane a zaradenej rychlosti, takze to z bezpecnostnych dovodov vymysleli tak ze staci ked motorku postavis a stojan sa sam zaklapne spat. no a tym ze to nema rychlosti, tak na kopci sa parkuje asi viete ako - ak to postavim celom ku kopcu, tak zacne cuvat aj so stojanom skrabajucim o zem, ak postavim zadkom ku kopcu, tak sa stojan normalne zaklapne a motorka padne... proste uplne nahovno. uz aby som bol doma...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.03  17:52

« Re: Létající havěť

Motorkář: Nejhorší jsou takový ty malý mušky, co udělají centimetrovou vrstvu na plexiskle. A když do toho pak trochu sprchne, to je smrad, že by jeden pad:-)).
  • 00 Reagovat !

foto

16.06.03  13:03

« Půjčovna

Netušíte někdo, kde je v Praze, nebo okolí půjčovna motorek/skůtrů? Dík za info.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.03  21:32

Maxima: Tak jsem to dneska v podvečer od těch much a můr umyl. Bylo toho skoro na polívku...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.03  09:24

« Re: DOTAZ

Stein-x: VFR je v poho, záleží ale, co od ní čekáš. Třeba sportovních ambicí moc nemá...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.03  09:01

Motorkar: Protože hlavně jezdím a moc nemeju, zatraceně dobře vím že zaschlý mouchy jdou umejt hrozně špatně a někdy po nich zůstávají neodstranitelný stopy na laku.
  • 00 Reagovat !

foto

13.06.03  05:37

« DOTAZ

Mate nekdo zkusenosti s Hondou VFR 800 98/01?Chyby to asi mit nebude, ale i tak, jak to jede atd.Thanx Stein-X
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 11.06.03  16:22

tuna je to super, lebo tu nieje takmer ziadna haved :-)

ja trafim za vecer tak 3 mole a to je vsetko
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.03  15:35

« Létající havěť

Čau motorkáři! Z jinýho soudku: když se v podvečer vrátíte z vyjížďky a jste celí olepení rozpláclým hmyzem (je zajímavý, že je to asi naše specialita, přijde mi, že v Německu té havěti tolik není), provádíte okamžitou kompletní očistu sebe i stroje? Hledí helmy je nutnost (včera asi v 10 večer jsem po cca 100km skoro neviděl), ale jinak to už nějak přestávám stíhat a ukládám motorku jak prase s tím, že se k umytí dostanu tak jednou za týden. Ale mám z toho trochu výčitky, jestli ty hmyzí vnitřnosti třeba nemůžou nějak "naleptat" hliníkové díly... Jak jste na tom s očistou vy?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…