M O T O C Y K L Y

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 22.07.03  06:46

« Re: a co ducati?

ale kolko ta aprilia, resp 916 stoji? viem ze 999 stoji nad 500tisic

ducati ma zaujala jedine preto, lebo stoji rovnako ako fazer.

• « 00 Reagovat !

foto

21.07.03  10:57

« Re: a co ducati?

MatuS: Ducati jsou rozhodně zajímavý, ale zrovna Monster se mi vůbec nelíbí. Srdeční záležitost by byla třeba 916. Ale když už koupit Špagetu, podíval bych se na Aprilia Tuono...
  • « 00 Reagovat !

foto

21.07.03  10:54

« Re: Sestistovka enduro

Taky bych si Warriora nekoupil, jen mě zaujalo to svezení. Zátah je opravdu brutáááááááální (větší brutalita je snad jen V-Max), podvozek docela funguje a brzdy brzdí (jsou opravdu z R1). Poslední dvě věci u chopperů nevídané:-), ve výsledku skvělá ovladatelnost. Samozřejmě v mezích chopperů, srovnávat ovladatelnost Warriora třeba s Fazerem nebo Hornetem je pochopitelně nesmysl. Cena je cca 500t, ale mám takavý pocit, že jsou stejně vyprodaný.
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 21.07.03  06:31

« a co ducati?

ked krasny zvuk, tak ducati jednoznacne. resp hociaky iny sportovy v-twin.

s tou ducati. monster 1000 stoji tuna rovnako ako fazer 1000. niezeby som nechcel fazera, ale keby som mal vyberat cisto srdcom, tak to bude jednoznacne ducati. monster vyzera v ciernej absolutne fajnovo, proste srdcovka.

tak ma napada otazka, ako je to so servisovanim ducati? su nejake servisy aj v SR?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 21.07.03  06:26

maxima, o tom warriorovi som cital, je to sportovy cruiser, brzdy to ma z R1 :-)

za priplatok ti tam dorobia aj nejaky kit, zvysi to vykon o 20%, aj tocak. teda az na to, ze to vazi tak vela :-)

ale je to pekna masina. yamaha robi naozaj krasne stroje v poslednej dobe, z r6tky neviem spustit oci, a to ja niesom zatazeny na jogurtaky
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.03  00:00

No ta cena je mozny, ze je mensi, dal jsem to do googlu a na prvni strance co na me vykouknlo byla tahle cena.

Je to krasna masina, dustojna a brutalni vzhledem. Prirovnal bych to k Viperu mezi autama = premotorovana bestie :). Docela by me zajimalo, jak moc je to tezky to kocirovat. Jak pises, na nedeli na brumlani po meste to musi byt parada. Ale toho chromu nez to jeden nalesti :)

• « 00 Reagovat !

foto

18.07.03  21:00

A co se tyce ceny Warrioru, 17 tisic euro je snad preklep, ne? V USA stoji zhruba 12500$, v CR pul milionu.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.03  20:50

Ovsem ten vejfuk je uz u Warrioru dost predimenzovanej. Me se tahle motorka strasne libila na obrazcich, ale nazivo uz tak skvele nepusobi, vypada trosku chude. Ja si taky cruiser z praktickejch duvodu neporidim, ale jsou to naprosto bez debat nejhezci motorky:-)) A taky mam rad jejich zvuk, vytoceny ctyrvalce mym usim moc nelahodi.

Koncem srpna bude predstavenej novej Sportster!
    Kdybych mohl mit druhou motorku jenom pro radost jako "lestenku" na nedeli, uricite by to byl Sportster, to je proste nadhera!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.03  19:43

Jeste k tomu Warrioru, koukal jsem na cenu a asi 17000 EUR nova, to jsem cekal ze to bude snad jeste horsi. Jak MOC to ma brutalni zatah ? Co ovladatelnost, kdyz to ma pres 300 kg ne ?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.03  17:18

Flare: Nová je nová, nedá se nic děat, ale taky drahá. Takže je samozřejmě nesmysl za posledních 200tis koupit novou mašinu, ale když chechtáky jsou, kup jednoznačně novou.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.03  14:05

No chopper je praktickej asi jako sekacka na travu :-) .. no asi az bude clovek stare (a to ze jsem rocnik 75') tak k tomu dojde, ale vzhledem ke stavu ceskych silnic a zejmena ulic v Praze je to naprd.

Ten XV Warrior je brutalni stroj, hlavne ten vyfuk vypada jak od nakladaku :)

jeste k tem endurum, je mi jasny, ze koupit novou masinu je risk vzdycky, ale sam se nevyznam v tom ani za mak, a radsi nez koupit ojety krap (treba za tech 120k) tak je snad lepsi si rok pockat a koupit novou, kde vim, ze nebudou problemy. Bohuzel je dost tezky sehnat nekoho kdo do toho vidi a pak ho tahat po bazarech :)

• « 00 Reagovat !

foto

18.07.03  10:03

Meda: Jo a taky už nejsem nejmladší, rv. 1972 :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.03  10:02

Meda: nedám pokoj a nedám:-))). Choppery a cruisery prostě nemám rád, nemůžu si pomoct. I když vyjímka by se našla, předevčírem jsem absolvoval krátký svezení (asi 1/2 hodiny) na XV 1700 Warrior a jak by řekl můj moravský kamarád, Kurňa to jede jako oheň:-)) A dokonce to docela zatáčí (v mezích možností samozřejmě). Jen ty nohy dopředu mě rozčilovaly, ale celkově příjemný překvápko.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.03  09:54

Kon: Jo jo, crusery achoppery mají fakt významnej podíl na trhu. Nicméně v Evropě (i v Čechách) podíl prodanejch chopperů a cruiserů klesá ve prospěch naked a street/touring (Hornet, Fazer, SV...):-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.03  08:29

KON > Cruiser neni chopper! Burtoidni predni guma a ohromna nadrz - bleeeeee ;-).
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.03  08:27

maxima > tak ty nedas pokoj? ;-) Potvoro jedna stvacska! Stejne az si dukladne naklepes cemr na endurku a dostanes rozum (rozumej - bude ti ke ctyriciti) tak u chopperu skoncis (pokud ti tvoje kolena po endurech jeste dovoli vyskrabat se na neco jineho nez na sedadlo v aute) :-))))).
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.03  08:23

MZ dnes a MZ pred rokem 1990 je nebe a dudy. Na vystave Motocykl 2003 byla silnicni MZ - nadhera, a ty "krosky" co delaji (mam pocit, ze jich delaji vic) jsou pry dost kvalitni.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.03  23:51

To je fakt, ale asi nejhorsi varianta je koupit funglovku a za tejden zjistit, ze chces vlastne neco uplne jinyho.

No jo Maximo, ale co z ceho by potom vyrobci a prodejci motorek zili, kdyby nebyli cruisery:-))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.03  22:55

Uvidíme, jak to bude vypadat, doufám že Yamaha nezklame. Ta Baghira je vážně exot a cena není zas tak nízká, kdyby nebyla v tak dobrým stavu, řekl bych, že je vzhledem k roku výroby vysoká:-)) Jen pro ilustraci: před dvěma týdny jsem prodával XT600E, rv. 2002, nebouranou, najeto 7000km a byl jsem rád, že jsem dostal 120tis. Díly by se na MuZ taky měly dát sehnat, funguje tu dovozce (Moto S+P ve Zdicích). Ale stejně bych asi pro začátek doporučil Japonce, je s nima nejmíň problémů. Až najezdíš pár tis km, budeš mít o moc víc jasno, k jaký motorce tě srdce táhne. Není nad vlastní zkušenosti, každýmu se líbí něco jinýho. Jedině bych si dovolil doporučit neztrácet čas s chopperama:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.03  20:26

Flare: Jen pro upresneni, Baghiru navrhoval Japonec (byvaly zamestanec Yamahy) a znacku snad vlastni nejakej obri malayskej konglomerat. Se starejma dvoutaktama to asi nema moc spolecnyho.
    Motor predpokladam seridi a spravi kazdej Yamaha servis, a zbytek je par trubek a celkem unifikovanejch dilu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…