M O T O C Y K L Y
« Re: Sestistovka enduro
Taky bych si Warriora nekoupil, jen mě zaujalo to svezení. Zátah je opravdu brutáááááááální (větší brutalita je snad jen V-Max), podvozek docela funguje a brzdy brzdí (jsou opravdu z R1). Poslední dvě věci u chopperů nevídané:-), ve výsledku skvělá ovladatelnost. Samozřejmě v mezích chopperů, srovnávat ovladatelnost Warriora třeba s Fazerem nebo Hornetem je pochopitelně nesmysl. Cena je cca 500t, ale mám takavý pocit, že jsou stejně vyprodaný. -
matuS 21.07.03 06:31
« a co ducati?
ked krasny zvuk, tak ducati jednoznacne. resp hociaky iny sportovy v-twin.
s tou ducati. monster 1000 stoji tuna rovnako ako fazer 1000. niezeby som nechcel fazera, ale keby som mal vyberat cisto srdcom, tak to bude jednoznacne ducati. monster vyzera v ciernej absolutne fajnovo, proste srdcovka.
tak ma napada otazka, ako je to so servisovanim ducati? su nejake servisy aj v SR? -
matuS 21.07.03 06:26
« Re: Sestistovka enduro
maxima, o tom warriorovi som cital, je to sportovy cruiser, brzdy to ma z R1 :-)
za priplatok ti tam dorobia aj nejaky kit, zvysi to vykon o 20%, aj tocak. teda az na to, ze to vazi tak vela :-)
ale je to pekna masina. yamaha robi naozaj krasne stroje v poslednej dobe, z r6tky neviem spustit oci, a to ja niesom zatazeny na jogurtaky -
« Re: Sestistovka enduro
No ta cena je mozny, ze je mensi, dal jsem to do googlu a na prvni strance co na me vykouknlo byla tahle cena.Je to krasna masina, dustojna a brutalni vzhledem. Prirovnal bych to k Viperu mezi autama = premotorovana bestie :). Docela by me zajimalo, jak moc je to tezky to kocirovat. Jak pises, na nedeli na brumlani po meste to musi byt parada. Ale toho chromu nez to jeden nalesti :) -
« Re: Sestistovka enduro
Ovsem ten vejfuk je uz u Warrioru dost predimenzovanej. Me se tahle motorka strasne libila na obrazcich, ale nazivo uz tak skvele nepusobi, vypada trosku chude. Ja si taky cruiser z praktickejch duvodu neporidim, ale jsou to naprosto bez debat nejhezci motorky:-)) A taky mam rad jejich zvuk, vytoceny ctyrvalce mym usim moc nelahodi.
Koncem srpna bude predstavenej novej Sportster!
Kdybych mohl mit druhou motorku jenom pro radost jako "lestenku" na nedeli, uricite by to byl Sportster, to je proste nadhera! -
« Re: Sestistovka enduro
No chopper je praktickej asi jako sekacka na travu :-) .. no asi az bude clovek stare (a to ze jsem rocnik 75') tak k tomu dojde, ale vzhledem ke stavu ceskych silnic a zejmena ulic v Praze je to naprd.Ten XV Warrior je brutalni stroj, hlavne ten vyfuk vypada jak od nakladaku :) jeste k tem endurum, je mi jasny, ze koupit novou masinu je risk vzdycky, ale sam se nevyznam v tom ani za mak, a radsi nez koupit ojety krap (treba za tech 120k) tak je snad lepsi si rok pockat a koupit novou, kde vim, ze nebudou problemy. Bohuzel je dost tezky sehnat nekoho kdo do toho vidi a pak ho tahat po bazarech :) -
« Re: Sestistovka enduro
Meda: nedám pokoj a nedám:-))). Choppery a cruisery prostě nemám rád, nemůžu si pomoct. I když vyjímka by se našla, předevčírem jsem absolvoval krátký svezení (asi 1/2 hodiny) na XV 1700 Warrior a jak by řekl můj moravský kamarád, Kurňa to jede jako oheň:-)) A dokonce to docela zatáčí (v mezích možností samozřejmě). Jen ty nohy dopředu mě rozčilovaly, ale celkově příjemný překvápko. -
« Re: Sestistovka enduro
maxima > tak ty nedas pokoj? ;-) Potvoro jedna stvacska! Stejne az si dukladne naklepes cemr na endurku a dostanes rozum (rozumej - bude ti ke ctyriciti) tak u chopperu skoncis (pokud ti tvoje kolena po endurech jeste dovoli vyskrabat se na neco jineho nez na sedadlo v aute) :-))))). -
« Re: Sestistovka enduro
Uvidíme, jak to bude vypadat, doufám že Yamaha nezklame. Ta Baghira je vážně exot a cena není zas tak nízká, kdyby nebyla v tak dobrým stavu, řekl bych, že je vzhledem k roku výroby vysoká:-)) Jen pro ilustraci: před dvěma týdny jsem prodával XT600E, rv. 2002, nebouranou, najeto 7000km a byl jsem rád, že jsem dostal 120tis. Díly by se na MuZ taky měly dát sehnat, funguje tu dovozce (Moto S+P ve Zdicích). Ale stejně bych asi pro začátek doporučil Japonce, je s nima nejmíň problémů. Až najezdíš pár tis km, budeš mít o moc víc jasno, k jaký motorce tě srdce táhne. Není nad vlastní zkušenosti, každýmu se líbí něco jinýho. Jedině bych si dovolil doporučit neztrácet čas s chopperama:-) -
« Re: Sestistovka enduro
Flare: Jen pro upresneni, Baghiru navrhoval Japonec (byvaly zamestanec Yamahy) a znacku snad vlastni nejakej obri malayskej konglomerat. Se starejma dvoutaktama to asi nema moc spolecnyho.
Motor predpokladam seridi a spravi kazdej Yamaha servis, a zbytek je par trubek a celkem unifikovanejch dilu.
ducati ma zaujala jedine preto, lebo stoji rovnako ako fazer.