M O T O C Y K L Y
« Re: a co ducati?
Maximo, nevis zase neco noveho o te Yamaze XR660R ? :-) Budu te prubezne prudit, rad bych ji hned v unoru koupil, tak kdyztak muzes nekomu udelat kseft, pokud tam mas zname ... jakakoliv informace se sikne, nejlip fotka, uz se tesim na pristi rok, uz aby to bylo. -
« Re: a co ducati?
Maxima: Me se bavoraky vzdycky libily, a to jak klasicky boxery, tak rada K. Porad jsou super, snad jen v posledni dobe zacinaji bejt nektery modely na muj vkus zbytecne vystredni (F650CS, Rockster). Mam rad klasiku, treba "nahata" R1150R se mi moc libi.
Kazdopadne to tvoje GSko je jedna z nejlepsich motorek vubec, vsude o ni pisou jen v superlativech. Na dalsich deset let mas vystarano:-)) -
« Re: a co ducati?
Na BMW jsem nezapomněl, pochopitelně, a jsem s ním spokojenej moc a moc i když jsem zatím najel jen asi 1000km (o podrobný zkušenosti a dojmy se v případě zájmu rád podělím). Po dlouhý době se na něco zase chodím dívat do garáže, když prší. To, že jsem si bramboráka pořídil, je způsobený tím, že už jsem těch Japonců vlastnil docela dost a přišla touha po něčem odlišném. Což R1150GS opravdu je a na rozdíl od jiných odlišných (třeba HD) taky funguje a dobře funguje. Ale stejně musíš týhle mašině sem tam něco odpustit (nebo si z toho udělat přednost:-)) Takže i když zrovna jezdím na BMW a moooooooc se mi to líbí, pořád považuju japonský motorky za obecně nejdokonalejší:-)))) -
« Re: a co ducati?
Taky bych si Itala nepořídil, Guzzi Le Mans je krasavice ale musíš být opravdu fanda značky aby sis to koupil. Týhle motorce se toho musí hodně odpustit (nemám to z vlastní zkušenosti, ale znám dobře jednoho Guzzimaniaka). Pokud chce někdo bezproblémově jezdit, měl by pořídit japonce, v motorkách nemají konkurenci.... -
« Re: Sestistovka enduro
Taky bych si Warriora nekoupil, jen mě zaujalo to svezení. Zátah je opravdu brutáááááááální (větší brutalita je snad jen V-Max), podvozek docela funguje a brzdy brzdí (jsou opravdu z R1). Poslední dvě věci u chopperů nevídané:-), ve výsledku skvělá ovladatelnost. Samozřejmě v mezích chopperů, srovnávat ovladatelnost Warriora třeba s Fazerem nebo Hornetem je pochopitelně nesmysl. Cena je cca 500t, ale mám takavý pocit, že jsou stejně vyprodaný. -
matuS 21.07.03 06:31
« a co ducati?
ked krasny zvuk, tak ducati jednoznacne. resp hociaky iny sportovy v-twin.
s tou ducati. monster 1000 stoji tuna rovnako ako fazer 1000. niezeby som nechcel fazera, ale keby som mal vyberat cisto srdcom, tak to bude jednoznacne ducati. monster vyzera v ciernej absolutne fajnovo, proste srdcovka.
tak ma napada otazka, ako je to so servisovanim ducati? su nejake servisy aj v SR? -
matuS 21.07.03 06:26
« Re: Sestistovka enduro
maxima, o tom warriorovi som cital, je to sportovy cruiser, brzdy to ma z R1 :-)
za priplatok ti tam dorobia aj nejaky kit, zvysi to vykon o 20%, aj tocak. teda az na to, ze to vazi tak vela :-)
ale je to pekna masina. yamaha robi naozaj krasne stroje v poslednej dobe, z r6tky neviem spustit oci, a to ja niesom zatazeny na jogurtaky -
« Re: Sestistovka enduro
No ta cena je mozny, ze je mensi, dal jsem to do googlu a na prvni strance co na me vykouknlo byla tahle cena.Je to krasna masina, dustojna a brutalni vzhledem. Prirovnal bych to k Viperu mezi autama = premotorovana bestie :). Docela by me zajimalo, jak moc je to tezky to kocirovat. Jak pises, na nedeli na brumlani po meste to musi byt parada. Ale toho chromu nez to jeden nalesti :) -
« Re: Sestistovka enduro
Ovsem ten vejfuk je uz u Warrioru dost predimenzovanej. Me se tahle motorka strasne libila na obrazcich, ale nazivo uz tak skvele nepusobi, vypada trosku chude. Ja si taky cruiser z praktickejch duvodu neporidim, ale jsou to naprosto bez debat nejhezci motorky:-)) A taky mam rad jejich zvuk, vytoceny ctyrvalce mym usim moc nelahodi.
Koncem srpna bude predstavenej novej Sportster!
Kdybych mohl mit druhou motorku jenom pro radost jako "lestenku" na nedeli, uricite by to byl Sportster, to je proste nadhera!