M O T O C Y K L Y

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

10.09.03  21:48

« Re: Parkování v dodávce

Ten motobox je docela zajimavy, ale sance, ze bych si ho dal pred panelak je bohuzel docela asi mala :)

O tom najizdeni do dodavky jsem pak premyslel, je pravda, ze to asi neni nic moc pohodlneho, ale zase u endura se 150 kg je to jednodussi nez u cruiseru se 250 kg. Docela ale vtipne jsem videl na Inetu par odkazu na lidi, co na zimu parkujou masinu v predsini v sestym patre panelaku :)

• « 00 Reagovat !

foto

10.09.03  16:48

Souhlasím s motorkářem, zajíždění a vyjíždění do a z dodávky není až tak jednoduchý když jsi na to sám, a opravdu si koleduješ o nějakej ten rozlámanej plastík. Zajímavá alternativa je na www.motobox.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.03  15:20

flare: Na parkování v dodávce (ač jsem to nikdy nepraktikoval) bych viděl 2 hlavní problémy:

1. U nás se všechno proflákne, tj. za chvíli bude všeobecně známo, že v té dodávce máš motorku. A dostat se do dodávky není zase až tak velký problém... Odstranilo by se to snad tím zmíněným parkováním na hlídaném parkovišti.

2. Zajíždění a vyjíždění. Někde snad na motorkářích jsem četl, že 50% pádů motorek se stane při manipulaci na místě. Podle mně pravidelné zajíždění do dodávky a vyjíždění z ní si o nějakou "drobnou" nehodu přímo říká. Možná se to dá naučit (soutěžáci a prodejci motorek to taky nějak musí převážet), ale představa, že couvám po nějaké rampičce, zavrávorám, fuj...
  • 00 Reagovat !

foto

08.09.03  15:07

« Fotky z Orion cupu v Litomyšli.

• 00 Reagovat !

foto

07.09.03  17:58

« Bez nadpisu

Postoval jsem tohle i na motorkari.cz, ale mozna vas to taky zaujme :-) ... jelikoz me trapi parkovani v Praze, napadla me takova pitomost trosku, koupit stary VW Transporter, Tranzit nebo neco podobnyho (pojizdny rv. 85-88 jsou tak za 20-30k) a zaparkovat ho nejak rozumne a masinu parkovat v nem .. teda samozrejme ze by to asi chtelo upravit jak zabezpeceni masniny (navarit do vnitrku nakladniho prostoru nejaky uchyty na retezy atd.) a samozrejme poradne zabezpecit i tu dodavku (nejlip si odnest baterku, jedno kolo), volant nebo tak neco. No a prislusne ji vyzdobit napisy ve stylu "Preprava chemickych hnojiv" nebo "Likvidace rtuti" nebo "Svoz medicinskeho odpadu" aby do toho nikho ani nenapadlo list ... no a pouzit to jako pojizdnou garaz.

Premyslel jste o tom nekdo nebo je to uz moc ujety ?

Napada me pak uplne ujete tohle soupnout na placeny hlidany parkoviste, na masinu netece a navic se da rozumne zabezpecit i ta dodavka prostorovymi cidly atd.

Co vas k tomu napada ? :))

• « 00 Reagovat !

foto

05.09.03  16:22

« Re: Nove XT660R venku !

Ja jsem ani tak nemel na mysli ladeny vyfuky, ale treba jinak uchyceny. Asi mas ale pravdu, ze aftermarket treba neco prinese.

V Madarsku ji meli nekde na vystave ?

• « 00 Reagovat !

foto

05.09.03  15:15

Laděný výfuky se z originálního příslušenství nikdy nenabízejí, nesplňují totiž předpisy a to si továrna na triko nevezme. Takže bude potřeba počkat na neorigo výrobce. Mimochodem ty origo koncovky nejsou vůbec ošklivý... Na živo jsem jí viděl v Maďarsku...
  • 00 Reagovat !

foto

05.09.03  14:40

« MASEČÍN

Nazdar motorkáři, jen bych tady rád připomenul že je tento výkend motorkářský sraz na Masečíně u Štěchovic.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.03  14:29

maxima: a nevis, jestli nebude Yamaha delat nejake original kity na ten svickovej vejfuk, tj. jestli by nesel narovnat nejak ? Pokud by to bylo 205k za enduro tak je to docela jeste ok cena (za novy model, novy motor atd.). Hlinikovy kryt pod motor by toho mohl docela hodne vyresit take. Kde uz ji maji nazivo ??
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.03  14:02

XT660 jsem už viděl zrovna včera naživo, docela se mi to líbilo. Svody výfuku vedený pod motorem moc hezký nejsou, ale existuje sexy hliníkovej kryt pod motor, myslím že bude plexi v různých barvách, kryty rukou… Cena není zatím stanovena, upravený odhad je 205t enduro, 225t motard. Ceny jsou bez záruky prosím. Pozitivní je, že plasty nejsou křehký ABS, ale takový ty měký co se používají u motokrosů, takže se při prvním škobrtnutí na polní cestě nerozlámou. Jo a výkon je 48k, ne 46.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.03  07:48

Guttovka ? ... Jinak docela nahoda. Kde tu ve Starsnicich parkujes masinu, nemuzu zaboha najit nic kam ji dat :/
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.03  23:54

Flare: Kousek od metra, jak je ta stara skola...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.03  23:15

KON: ja jsem taky ze Strasnic ! :)) Kde presne ? Ja kousek od metra, jak je kostel ...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.03  19:58

Meda: Doslova "za rohem" to ze Strasnic nemam, ale je to asi nejblizsi dealer:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.03  08:17

Ted mam (na zimu) domluvene u JPMoto komplet serizeni karburatoru. Budu davat KN filtry (vyhodim airboxy), DynoJet kit, mam nove (pootevreny ;-) ) vyfuky. Takze to bude potrebovat na brzdu - a tu prave JPMoto ma. Jednani s nimi vzdycky bylo prijemnejsi nez treba v DKRacing v Podoli. BTW pan majitel driv jezdil na Intruderu, ted sel do HD :-).
    Kdepak bydlis, ze mas JPMoto skoro za rohem? Ja to z Klanovic taky nemam daleko ;-).
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.03  20:40

Meda: Diky. Jde mi hlavne o nejakej slusnej servis, ventily si asi tezko budu serizovat sam. Bohuzel jsem toho zatim moc pozitivniho o dealerech Suzuki neslysel:-(( JPMoto mam skoro za rohem.

U Intrudera menis asi jen olej, gumy a brzdovy desticky, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.03  13:33

Jestli chces zustat u Suzuki - zkus tohle : [odkaz]
    S chlapikem, co za tim je, dost casto jezdim - zadna imaginarni osoba, byvaly motokrosar. Pohodovej, akorat vozi motorky mimo dealerskou sit, takze se na nej nevstahuji kartely apod ;-). Tudiz ho "oficialni" dovozci nemuzou ani citit :-). Bodejd by jo, kdyz jim jde pod cenu.
    Se servisem to je horsi - pote, co jsem se temer na vlastni kuzi presvedcil o "kvalitach" Svoboda-kont na Hajich v Praze, navstevuji (ale sporadicky - vetsinu veci si delam sam) JPMoto v Ujezde nad Lesy (Praha 10).
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.03  23:58

Flare: Jakou motorku budu mit pristi rok netusim.
    Bude zalezet hlavne na penezich. Ale jednovalec asi ne, nejradsi bych turistickej dvouvalec, co zvladne lehci teren (sotolinove cesty). Nejradsi bych Suzuki V-Strom 650 (pokud se bude delat). V nouzi mozna i silnicni SV650:-) Nebo nejakou ojetinu (TDM850, Transalp...).
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.03  22:25

Nevim jestli predimenzovanej, ale mozna je to kvuli vyvazeni ...

KON: Co budes za Suzu kupovat ? DR 650 ?:)

• « 00 Reagovat !

foto

02.09.03  21:08

Neni ten vejfuk zbytecne predimenzovanej? Jednoval a dva tlumice jako krava!

PS: Vcera jsem prodal motorku... Docela rad bych zustal u Suzuki, ale nemaji zrovna moc dealeru. Suzukari, kam jezdite servisovat?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…