M O T O C Y K L Y

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

03.12.03  16:24

« Re: Zima?

No, to teplo od válců není v zimě nijak výrazný:-(. I když jsou tak vytrčený do stran...
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 03.12.03  12:46

ako velmi ta hreje na masine motor? aspon noham to pomoze?
    ked som isiel na 900rr, tak som bol po jazde spoteny, ale neviem ci to bolo teplom :)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.03  12:28

Kon: Skoro žádný. Kdysi jsem zkoušel vyhřejvaný vložky do rukavic. Hřálo to, to jo, ale byly takový neohrabaný, chtělo to asi o číslo větší rukavice. Protože když je rukavice těsná, prsty se hůř prokrvujou/zahřejvaj, takže prsty zároveň zahřejváš a škrtíš:-). Navíc ti všude vedou nějaký dráty. Vyhřejvaný hefty jsou z tohoto pohledu lepší, zase ale hřejou jen zespodu. Druhá věc je, že většina moto nemá žádnou zástrčku. Dá se dodělat, ale elektrika motorky s tím nepočítá a zrovna v zimě není polovybitá baterka nic moc (do báwa si můžeš koupit silnější altík). Moje rada je nakoupit fakt kvalitní oblečení na moto (ne čínský nebo pakistánský napodobeniny, i když vypadají na první pohled podobně). Bunda a kalhoty ideálně s Goretex membránou, spodní tenký kalhoty a vršek s membránou Gore windstopper. A pak je spousta doplňků jako nákrčníky, nákoleníky, vložky do rukavic, opět s Windstopperem. Není to úplně laciný, ale funguje to. Když se takhle oblečeš, můžeš v pohodě jezdit i v –15. Jedinej problém bejvá s mrznoucím xichtem a mlžením přilby. BMW oblečení mě moc nebere, jsou to dobrý, ale pouze průměrný věci za neprůměrný peníze a třeba tu jejich otvírací helmu bych si na kedlubnu nedal.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.03  10:58

matuS: Z meho pohledu nejde ani tak o to kdy, sleze snih, ale kdy jeste silnicari soli, protoze nemam to srdce prohanet masinu za x stovek tisic (potazmo skutra v cene ojeteho osobaku) po mokrych nasolenych silnicich. Znam par takovych, kteri na to serou, ale ty jejich motorky pak taky podle toho vypadaji :(. Jedine co v zime vytahnu je stara CZ typ 471, jeste nez sem nedavno vyrazneji upgradoval, jezdil sem na ni imrvere, zima nezima, snih nesnih, sul nesul :). Ted to holt budu muset resit nejak jinak, nejlepe jinymi druhy dopravy, rekl bych ze nejezdit ale bude idealni :)).
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.03  10:47

kostey: Ja osobne autem nejezdim z jednoho hlavniho duvodu, nemam ho! Vzdycky radeji zainvestuju do neceho jednostopeho, i kdyz vetsina tehle investici by kolikrat vystacila i na nekolik dvoustopych priblizovadel. Proc tomu tak je, netusim. Mozna mam nejakou uchylku :)). Jinak to, ze mi v aute nebude v zime zima neni naplast na to, ze me rizeni auta nebavi, stat v zacpach, jezdit v kolonach za nakladakama/kloboukarema, nemit kde parkovat, pri soucasnem stavu provozu na nasich silnicich je to proste otrava :(. A "zima" je tu nastesti jen 3-4 mesice v roce :). A i ten pojem zima je dosti relativni.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.03  10:21

Maxima: Jaký jsou tvoje zkušenosti s vyhřejvaným oblečením? Koukám, že těď dělají u BMW i vyhřejvaný vložky do bot...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.03  09:05

To je tradiční zimní sraz v Německu poblíž Zschopau. Podstatně menší a komornější a možná i příjemnější než Elefant.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 02.12.03  20:51

co to je?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  18:09

V neděli odpoledne jsem se báječne svezl, i gumy docela držely:-), bylo asi 12C. Už se těším na Augustusburg...
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 02.12.03  15:41

KON, ako ktora zima. minulu som tu nebol, ale zevraj v bratislave bol sneh od konca novembra do takmer marca...tak si vyber :)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  15:15

Přesně tak, zimy už nejsou, co bejvaly. Pomalu se bude dát jezdit na motorce skoro celej rok:-) Ach jo:-((((

Jinak Suzuki zveřejnila ceník na příští rok a docela mi udělali radost. SV650 za 189t korunek budu asi těžko odolávat.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 02.12.03  12:25

tazko sa sem pise, ked clovek nema masinu.

ale inac si myslim ze tato sezona motorkarom priala. napr min. tyzden sme tu mali 17st cez den.
    ja si trufam jazdit do 5st, len neviem co na to budu hovorit gumy. Na skutri som isiel pri 8st a dalo sa to.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 02.12.03  12:17

já osobně jezdim v aute a chceš vědět důvod? V zimě mi neni zima...
  • 00 Reagovat !

foto

02.12.03  12:14

« Zima?

Copak, copak? Trochu se ochladi a tohle tema hned pada do archivu.
    BTW: Abych navazal na predchozi prispevky, letos najeto kolem 27tis. km (zatim) :)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.03  16:19

« Re: taliani

Prof: Hm, u mě to taky už není co bejvalo. Nejlepší sezona byla asi 17tis km, teď jezdím tak 5tis :-(.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.03  16:17

Meda: mám pocit, že by se nic nestalo, kdybych si část tý připravy na život nechal ujít:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.03  09:42

maxima: J ti děkuu, ale připadá mi, že jsem si tu ujetou vzdálenost na 2 kolech vybral hodně dopředu a zrovna na takovým krámu Dneska najíždím ročně tak 2 tis. km :-((((
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.03  09:35

maxima > no jasne, ale to te spis pripravi pro zivot. Pak si koupis neco poradnyho (Introse ;-) ) a najednou jsou tu "sama pozitiva a zivotni jistoty" :-)).
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  23:34

Prof: ještě jednou smekám, to je 27km na fichtlu každej den. Ale jestli to bylo za ženskejma, dá se to pochopit:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  21:17

maxima: Taky to nechápu, ale naskákalo to tam od 15ti do 18ti, kdy jsem si udělal další papíry :-) To víš, za holkama tě nezastaví ani -20st. mráz. Hrůza, co jsem prožil a nikdy už nechci! (teda ne s holkama, ale na tom fichtlu) :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…