M O T O C Y K L Y
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Re: Re: Re: Adventure
mno, uz som sa fakt rozhodol co na dalsiu sezonu :-) F650 GS. mozno dakar. tiez som si nasiel kit ktory zvacsi nadrz na 39 litrov. s tym sa fakt da ist hocikam :-)
vie mi niekto povedat ako to teraz funguje s kupou biku v nemecku a prihlasenim ho tu (na slovensku)? -
matuS 08.11.04 10:44
« Re: Re: Re: Re: hmla
AHA, sorry, som myslel ze uz si opravil.
kukni na forum.motorkari.cz, tam davnejsie pisali o farbe na zvody. ja nemam ani sajnu...
inak vcera mi preklzovala guma uz aj na dvojke, rozmyslam ze trocha vypustim z gum, mozno sa lepsie zahreju. ani po hodine jazdy neboli teple, len take vlazne. -
« Re: Adventure
Milo: Vzhledem k tomu, co od te motorky pozadujes, bys mel sahnout po F650GS. Z tehle bucharu ma nejpohodlnejsi sedlo, v normalnim terenu se taky neztrati, teda pokud s tim nechces denodenne projizdet rolety na motokrosove trati a skakat 10m skoky na to to zas neni (prece jen ma mokrou vahu 192kg) a vypadava mu pri tom predni svetlo z uchytu. Navic to jede hodne slusne i po asfaltu, ma to dobre jizdni vlastnosti a spotreba nepresahne 4l i pri hodne svizne jizde, takze na 17l nadrz to ma slusny akcni radius. No a priplatkova vybava je hodne rozsahla napr. ABS, vyhrivane rukojete, vyssi plexi, kufry atd. Jo ma to jen jednu malou pizku na krase, docela to vibruje, ale to asi kazdy buchar. Jo a jeste neco, vzhledem k tomu ze to je docela mala a lehka motorka, je na ni strasne citit spolujezdec. -
« Bez nadpisu
Mno, ja som prave v USA, takze si ten slovensky casopis nekupim :-)
Problem je v tom, ze nechcem velke litrove enduro. a z tych 600-viek neviem ci daky stroj ma kardan. ani bmw f650 ho nema..a na velke GSko zase nemam ja :-(
Ale aj tak sa asi najviac priklanam k tej 650gs .. akurat, mate s nou niekto skusenosti mimo spevnenej cesty?
Milo -
"-- skrytý --" 14.10.04 13:38
« Re: Re: Adventure
matuS má pravdu. Či som kúpil drahú DID, či lacnú CZ, vždy mi vydržala jednu sezónu a bola natiahnutá. A to som ju nemilosrdne mazal. Teraz mám XLV 750R a je to super. Nielen pre kardán, ale aj motor má ploché charakteristiky a max. hodnoty v podstatne nižších otáčkach v porovnaní s Transalpom alebo Afrikou. Skrátka na cestovanie. Ale to sedadlo...Na tandem jedine dievča - je nalepená ako pijavica. Jednovalce som jazdil KLR - nesedela mi (bola stará, rozhrkaná), XL - nič moc, Canyon - ten Rotax je hrozne ťažký, XR - totálna špica do hory, Dominátor - perfektný do mesta, XT - najlepší jednovalec na svete, je tak pružný, že nepotrebuje prevodovku (len tie nízke otáčky zlikvidujú rozvodovú reťaz). Samozrejme to treba brať s rezervou - sú to len moje subjektívne pocity. -
"-- skrytý --" 14.10.04 12:44
« Re: Re: Farba na výfukové kolená
Cestou popri letisku som sa díval ako vyťahujú vetrone. Keď som sa pozrel dole, vchádzal som do zákruty po vonkajšej krajnici. Inak celkom v pohode - nohy mi ostali na motorke a pod chrbtom som dral odtrhnutý kufor. Poučenie: za jazdy sa dívať pred seba! -
matuS 14.10.04 09:10
« Re: Adventure
odporucam ti kupit si ten slovensky motoristicky casopis (teraz si neviem spomenut na meno :-) ) je tam test tychto endur.
jedine co ja mozem povedat: nebral by som apriliu, kvoli nenormalne drahym nahradnym dielcom (svetlo 20.000, nadrz 71.000sk!!!, napr u bmw je nadrz 25.000sk)
ale co je najdolezitejsie, nechcel by som urcite nic s retazou! Ja nechapem ako mozu napr na Varana, co je povazovany za dost slusny cestovny stroj, retaz. to chcu aby to clovek v dazdi mazal kazdych 100km?
takze BMW.... -
« Adventure
Zdravim vsetkych,
Uz dlhsiu dobu uvazujem o kupe cestneho endura, nieco co by sa dalo oznacit ako 'adventure.' Chcem s tym jazdit dlhe trasy a preto to musi byt pohodlne a aspon ako tak sa spravat na ceste. A samozrejme chcem mat moznost s tym ist aj do lahsieho terenu. Ale nesmie to byt moc velke, daka 600-vka alebo tak.
Rozmyslam o tychto strojoch: ktm 640 Adventure (prilis vysoke a nepohodlne, ale presne taky stroj by som chcel), Kawasaki KLE500 alebo KLR650, BMW F650GS, Aprilia Pegaso, atd.
Ake mate s tymito (alebo podobnymi) motorkami skusenosti??? Zaujima ma pohodlie, spravanie na ceste a v terene, ale aj dostupnost dielov a doplnkov.
Vdaka,
Milo