M O T O C Y K L Y
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Bez nadpisu
Je to drsny, ale za chyby se holt plati:( Zvlast na motorce... Nechci bejt skodolibej, ale pokud se 'borci', co takhle machrujou ve meste mezi lidma, eliminujou sami a nikoho netrefi, tak to vlastne dobre dopadlo. (Ne pro toho chudaka, ale pro nas ostatni). -
matuS 21.03.04 21:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Nic moc začátek sezony,
uz som to pisal nizsie, hodil to na zadne a isiel velmi rychlo (zevraj cca 180km/h)
stalo sa to tusim v sobotu, vela ludi prave vtedy vyslo prvy krat po zime na masinu, mozno zabalansoval, troska fuklo, nieco bolo na ceste...mohlo sa stat hocico a on to nezvladol. -
« Re: Re: Nic moc začátek sezony,
Hmm, tak ne kandelábr... V každým případě bych to považoval za varování. Z dálky jsem viděl, jak si tenhle řízek dojížděl do křižovatky po "streeťácku" po předním... Možná to byla poslední křižovatka když ne v životě, tak určitě na dost dlouho. Nevíte, jestli to přežil ? -
« Nic moc začátek sezony,
minulou sobotu na Evropský v Dejvicích jsem viděl tak rychle rozebranou motorku o kandelábr, že jsem na to ještě 2 dny myslel. Jenom se zakouřilo, trochu hlíny z trávníku a pak už jen v okruhu 50 metrů burza nepoužitelnejch věcí včetně hadrovýho panáka, co měl na hlavě helmu. Fakt, nic moc...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!