M O T O C Y K L Y
« Re: motorky
BoB_: Uznávám, že to není úplně čistý, ale najezdil jsem na motorce spousty kilometrů a byl jsem mnohokrát přehlídnut. Když jedu normálně, svítim normálně, když jedu fofrem po dálnici a chci aby si mě všimnul i ten poslední aviatik, mám rozhodně větší šanci když svítím dálkovým (jen ve dne a jen na motorce!). Brzdit z 200 na 90 (náhle předjíždějící aviatik či škůdkař) je na motorce trochu jinej adrenalin než v autě se všema vychytávkama jako ABS, ESP atd (ani ty zkratky všechny neznám). Prostě mě nebaví dělat stojky na řidítkách každejch 20km :-)) Ale teď mám stejně enduro, takže když už jsem nucenej jet kousek po dálnici, je mým královstvím spíš odstavnej pruh:-)). -
« Re: motorky
Maxima: plechovkari si te vsimnou a ostatni naseres.
Me osobne staci, jak blbe sviti normalne Fabie
a ty jeste rad, at se pres den sviti dalkama :-)
By me zajimalo, kdo schvaloval a navrhoval predni
i zadni svetla u Fabky. Predni sviti dvema paprsky
(jeden normalne, druhy slabsi nahoru) a zadni
brzdovky sajnujou jak o zivot... -
« Re: motorky
MatuS: Tak to je podle mýho názoru nejlepší volba z dané kategorie. K těm světlům: jen jsem nevěděl že sosovka je čočka:-)). Čočky jsou v pohodě, svítí hezky a neřekl bych že jsou míň vidět. Jinak když jsi na silnici rychlej, je dobrý ve dne svítit dálkovejma, plechovkáři i ostatní účastníci provozu si tě pravděpodobněji všimnou.
Ja bych te take "nejradeji nevidel" a co nejdrive
te smetl... Pres den to jde, a u motorky bych to
i pochopil, ze sviti pres den dalkama. Ale v noci
neee. BTW: u nas tim svicenim porusujes zakon,
v Australii ne?