M O T O C Y K L Y
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: bocny stojan
MatuS > ubrousena pruzina policajta, poradne zbrousene srouby vyfuku a podrene stupacky (zespodu) se u nas chopperistu povazuji za dukaz nejvetsiho machrovstvi ;-). Pri parkovani v kopci je ten bocni stojan fakt naprd. Ja vetsinou v kopci parkuju "nastorc" (pokud to jde). -
matuS 17.06.03 04:32
« bocny stojan
namontovali mi na skuter bocny stojan, lebo centralny sa mi zlomil a nemali nahradu.
je to pekne nahovno!
v lavotocivych zakrutach teraz obcas s nim skrem o zem (dufam ze to aspon robi iskry) ale najhorsie je to s parkovanim. totiz specialitka - kedze to nema rychlosti, tak tam nemoze byt poistka na zastavenie motora pri vysunutom stojane a zaradenej rychlosti, takze to z bezpecnostnych dovodov vymysleli tak ze staci ked motorku postavis a stojan sa sam zaklapne spat. no a tym ze to nema rychlosti, tak na kopci sa parkuje asi viete ako - ak to postavim celom ku kopcu, tak zacne cuvat aj so stojanom skrabajucim o zem, ak postavim zadkom ku kopcu, tak sa stojan normalne zaklapne a motorka padne... proste uplne nahovno. uz aby som bol doma...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!