M O T O C Y K L Y
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Sestistovka enduro
No chopper je praktickej asi jako sekacka na travu :-) .. no asi az bude clovek stare (a to ze jsem rocnik 75') tak k tomu dojde, ale vzhledem ke stavu ceskych silnic a zejmena ulic v Praze je to naprd.Ten XV Warrior je brutalni stroj, hlavne ten vyfuk vypada jak od nakladaku :) jeste k tem endurum, je mi jasny, ze koupit novou masinu je risk vzdycky, ale sam se nevyznam v tom ani za mak, a radsi nez koupit ojety krap (treba za tech 120k) tak je snad lepsi si rok pockat a koupit novou, kde vim, ze nebudou problemy. Bohuzel je dost tezky sehnat nekoho kdo do toho vidi a pak ho tahat po bazarech :) -
Meda: nedám pokoj a nedám:-))). Choppery a cruisery prostě nemám rád, nemůžu si pomoct. I když vyjímka by se našla, předevčírem jsem absolvoval krátký svezení (asi 1/2 hodiny) na XV 1700 Warrior a jak by řekl můj moravský kamarád, Kurňa to jede jako oheň:-)) A dokonce to docela zatáčí (v mezích možností samozřejmě). Jen ty nohy dopředu mě rozčilovaly, ale celkově příjemný překvápko. -
maxima > tak ty nedas pokoj? ;-) Potvoro jedna stvacska! Stejne az si dukladne naklepes cemr na endurku a dostanes rozum (rozumej - bude ti ke ctyriciti) tak u chopperu skoncis (pokud ti tvoje kolena po endurech jeste dovoli vyskrabat se na neco jineho nez na sedadlo v aute) :-))))). -
Uvidíme, jak to bude vypadat, doufám že Yamaha nezklame. Ta Baghira je vážně exot a cena není zas tak nízká, kdyby nebyla v tak dobrým stavu, řekl bych, že je vzhledem k roku výroby vysoká:-)) Jen pro ilustraci: před dvěma týdny jsem prodával XT600E, rv. 2002, nebouranou, najeto 7000km a byl jsem rád, že jsem dostal 120tis. Díly by se na MuZ taky měly dát sehnat, funguje tu dovozce (Moto S+P ve Zdicích). Ale stejně bych asi pro začátek doporučil Japonce, je s nima nejmíň problémů. Až najezdíš pár tis km, budeš mít o moc víc jasno, k jaký motorce tě srdce táhne. Není nad vlastní zkušenosti, každýmu se líbí něco jinýho. Jedině bych si dovolil doporučit neztrácet čas s chopperama:-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!