M O T O C Y K L Y
« Re: Jake Enduro??
Tak jsem nakonec najel za tyden dovolene 4500km. A zjistil, ze bych potreboval nejspis neco jako BMW R1150GS (nebavi me mazat retez:-))) Jeste by tomu meli dat hydraulicky serizovany ventily, aby se v tom nemusel nikdy nikdo hrabat... (A snizit cenu na polovinu, aby to nebyl jen sen)
Lucky: Presne takovou motorku bych chtel taky.
Jednovalec je jednoduchej a lehkej, ale zase vic vibruje a schazi mu vykon nahore (velikost pistu limituje maximalni otacky).
Flare: Ja myslim, ze "idealni" motorka s velkym I neni totez, co nejvhodnejsi bike na prvni rok. A jestli ti KTMko 100% vyhovuje nepoznas po 10 minutach zkusebni jizdy, ale spis za nekolik mesicu ci let jezdeni. -
« Re: KTM 640 LC4-E
maxima: proc bys tu KTMku nedoporucil ? Rozhodne jsem otevren vsem nazorum, sbiral jsem zatim reference na ni a na novou ma kazdy hodne dobre zkusenosti - "bezudrzbovou" jsem myslel dolit olej, benzin, zkontrolovat zakladni veci a jezdit; ne si sam stelovat motor, karburatory atd. :)) -
« Re: Jake Enduro??
Tady platí - co člověk, to názor. V jaké kubatuře a v jakých cenových relacích se hodláš pohybovat? Je jasný, že Canyon 500 (jednoválec půllitr) je něco úplně jiného než třeba Varadero (dvouválec litr), ale oboje může vyhovovat, přitom kvalitativně i cenově jsou ty motorky úplně jinde. Zkus to nějak rozvést... -
Kolík80 20.08.03 14:49
« Jake Enduro??
Chtel bych koupit nejake cestovni enduro, ale nemuzu se rozhodnout jestli by to mel byt jednovalec, nebo dvouvalec. Mohli by jste mi vy zasveceni vysvetlit hlavni rozdily, výhody a nevýhody jednotlivých motoru?? Nechci jezdit v zadnych velikych terenech, spis bych chtel motorku na pohodlne cestovani, ktera by bez problemu zvladla i horsi cesty. Diky -
"-- skrytý --" 12.08.03 20:42
« Re: Zase skůtry
A ještě tak mimochodem: máte někdo zkušenosti s Hondou X8R-S? Jak to jezdí atp. Po roce zavržení skůtra po nějakém zase pošilhávám (i když jizvu na koleni ještě mám ;o) ), ale teď jsem se namlsal Gilerou Runner50 (7koní), tak sháním něco výkonově srovnatelného (myslím i dobrým designem), ale líp vybaveného...