M O T O C Y K L Y

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

02.09.03  20:56

« Re: Nove XT660R venku !

No cekal jsem neco trosku jinyho. Vypada to dost levne, coz ale nemusi bejt nevyhoda. Bude zalezet na cene, 229k za tohle se mi zda moc, spis tak 199k. Predpokladam, ze supermoto verze bude trosku vic sexy.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.03  18:19

No mam zatim hodne hodne neoficialne, ze cena by mela byt 229.000 Kc ale mozna to Maxima jeste upresni. Strikacka je fajn, ale to je tak cele ... Myslim, ze se i trochu zvedla vaha, takze asi akcelerace atd. bude stejna.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.03  17:53

No ty fotky jsou dost maly, ale co se mi nelibi
    - svody spodem, ale to maji dakarsky masiny bezne

- jestli to chapu, nema otackomer

- ty dva vejfuky se mi taky nelibi

Motor vypada jako oziveny XTZ se 4ventilovou palici, bude to asi zivejsi nez my xt, ale zase to ma kataky a strikacku, coz je vyhoda v civilizovanym svete, ne vsak uz nekde na
    "vychode" nebo v Africe na ceste. A 46k nic moc, to ma bavorak vic.

Ted me bude zajimat, kolik to jednak bude stat, taky az to uvidim a jaky bude sedlo. XT sice nic moc, ale par set km se da vydrzet...
  • 00 Reagovat !

foto

01.09.03  13:47

« Nove XT660R venku !

Tak konecne uz je znamo jak vypada nove XT, kouknete na [odkaz] (francouzsky, ale super fotky), nemecky pak [odkaz]

Muj prvni dojem je takovy, ze je rozhodnuto, tohle se mi rozhodne NElibi :-) ty svody k vyfukum jsou docela osklivy, parametry motoru mi prijdou taky nic moc (ale neumim ani nemecky ani francouzsky), prolezu jeste anglicky stranky ... co vase dojmy ?

• « 00 Reagovat !

foto

30.08.03  23:24

« Re: BMW F650 GS Dakar

Matus: no ja jsem koukal na CAC Leasing a z te jejich kalkulacky byly rozdily v navyseni mezi 30% a 70% sice v desetinach procent, ale preci. Souhlasim ale, ze lepsi nez setrit a pak koupit je vzit leasing ...

A ted z jineho soudku, koukal jsem ze Honda udelala akci na Transalpa z puvodni ceny 255 000 Kč na 229 900 Kč (cena platná od 11.8. 2003, více informací u autorizovaných dealerů prej). Za to je chvalim, to je 10% dolu.

• « 00 Reagovat !

foto

30.08.03  21:09

Matus: 10% az 15% uroku u leasingu je OK, ne "sialene lacne":-)) Jinak treba pro lidi jako ja, co se zrovna netopi v penezich, myslim 30% leasing smysl ma. Nejhorsi varianta mi prijde vrazit vsechny uspory do motorky a potom nemit na provoz, kupovat ojety gumy apod. (Coz evidentne neni tvuj pripad:-))
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 30.08.03  16:26

flare, ja ked som robil vypocet leasingu, tak som leasingovkam napisal a oni mi spravili vypocet na mieru. ja som po nich neziadal, aby mi spravili vypocet na 30% ale na 50 a 70% to bolo tak sialene lacne, ze nieje o com. a dneska sa moc setrit na uctoch neoplati (nizke uroky)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.03  14:05

KON: ale jo, proc ne .. ale vsechny tyhle "danovy" veci maji jeden hacek, musis mit z CEHO to odepsat, tj. pokud budes mit jen naklady a zadne vynosy tak mas smulu :)

No ale ted vazne, uz jsem natukl par lidi okolo, jestli by mi masinu na firmu nekoupili, s tim, ze se o "dane" nejak rozumne podelime. Staci kdyz firma provozuje cokoli kde se nekam jezdi a uz muzes mit motorku :-) Ono 22% + odpisy jsou docela husta castka, podle mych odhadu pokud je firma v provoznim zisku bych mohl dostat aspon 15-20% slevu a to za to stoji ne ?

Jinak pujcovnu motorek jsem hledal, asi ani zadna neni ... je to docela rizikove. Ale napada me jeste jedna vec - mate sve motorky pojistene ? A pokud jste z Prahy, jake mate zkusenosti s parkovanim v nejakych spolecnych garazi ? Parkovani resim snad jeste vic nez nakup nove (soucasny stav KTM vs. BWM, a cekam s cim prijde Yamaha :))) ... ale garazovani mi neda spat. Mate teda pojistku proti poskozeni/nehode i ukradeni ?

• « 00 Reagovat !

foto

28.08.03  22:18

Flare a spol.: Taky chci motorku bez DPH a na odpis! Nezalozime nejakou firmu? Coz takhle pujcovnu motorek? Masiny si budeme pujcovat navzajem (teda aspon naoko) :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.03  19:14

MATUS: obecne mas pravdu v tom, ze je levnejsi (o dost) pojistka, ale bohuzel neni pravda, ze leasing je vyhodnejsi - udelal jsem si model a nejnizsi urok je u 30% akontace a kupodivu roste s vyssi akontaci a dokonce u 70% akontace je vyssi nez u 10% (to ted dela Yamaha a Honda special nabidku). Uspora je ale v te pojistce docela zajimava. ... Bohuzel nejsem podnikatel, ale prej snad 2/3 masic v CR jsou jako podnikatelsky, kde se rovnou odepise cele DPH.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…