M O T O C Y K L Y
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Nove XT660R venku !
Ted mam (na zimu) domluvene u JPMoto komplet serizeni karburatoru. Budu davat KN filtry (vyhodim airboxy), DynoJet kit, mam nove (pootevreny ;-) ) vyfuky. Takze to bude potrebovat na brzdu - a tu prave JPMoto ma. Jednani s nimi vzdycky bylo prijemnejsi nez treba v DKRacing v Podoli. BTW pan majitel driv jezdil na Intruderu, ted sel do HD :-).
Kdepak bydlis, ze mas JPMoto skoro za rohem? Ja to z Klanovic taky nemam daleko ;-). -
Meda: Diky. Jde mi hlavne o nejakej slusnej servis, ventily si asi tezko budu serizovat sam. Bohuzel jsem toho zatim moc pozitivniho o dealerech Suzuki neslysel:-(( JPMoto mam skoro za rohem.
U Intrudera menis asi jen olej, gumy a brzdovy desticky, ne? -
Jestli chces zustat u Suzuki - zkus tohle : [odkaz]
S chlapikem, co za tim je, dost casto jezdim - zadna imaginarni osoba, byvaly motokrosar. Pohodovej, akorat vozi motorky mimo dealerskou sit, takze se na nej nevstahuji kartely apod ;-). Tudiz ho "oficialni" dovozci nemuzou ani citit :-). Bodejd by jo, kdyz jim jde pod cenu.
Se servisem to je horsi - pote, co jsem se temer na vlastni kuzi presvedcil o "kvalitach" Svoboda-kont na Hajich v Praze, navstevuji (ale sporadicky - vetsinu veci si delam sam) JPMoto v Ujezde nad Lesy (Praha 10). -
Flare: Jakou motorku budu mit pristi rok netusim.
Bude zalezet hlavne na penezich. Ale jednovalec asi ne, nejradsi bych turistickej dvouvalec, co zvladne lehci teren (sotolinove cesty). Nejradsi bych Suzuki V-Strom 650 (pokud se bude delat). V nouzi mozna i silnicni SV650:-) Nebo nejakou ojetinu (TDM850, Transalp...).
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!