M O T O C Y K L Y
« Re: Parkování v dodávce
To ste tady teda samy Rambové:-)
Nová V-Strom 650 je konečně na světě!
www.suzukicycles.com/Products/DL650K4/
Momentálně je to asi můj favorit. Není to sice buhvíjaká krása, ale pro moje potřeby asi ideální kompromis.
P.S. Flare, s parkováním se brzo ozvu, musím nejdřív zjistit jestli mají ještě volnej flek. -
« Re: Parkování v dodávce
Teda když už s motorkou fláknu, tak je na kolech během asi tak půl vteřiny, a to zejména díky záchvatu síly z nasranosti. A může vážit kolik chce. V Mostě jsem kdysi spadnul s FJ1200 a tenhle minimálně 250kg těžkej autobus jsem zvednul sám i se zlomenou klíční kostí:-)... -
« Re: Parkování v dodávce
lezela na levy strane - levou rukou za levy riditko (plnej pravej rejd) a pravou rukou za ram pod sedlem. Pravou nohou jsem zalozil zadni kolo a kolenem jsem si pomoh - je to nacvicenej postup z Intrudera. Konec koncu B12 je taky Suzuki tak co? ;-). -
« Re: Parkování v dodávce
No na zvedani se teda tesim no :-) Jinak docela jsem se musel smat, v manuale ke KTM pisou jak stavit masinu na hlavni stojan: prislapnout pravou nohou stojan k zemi, levou rukou chytit levy riditko a pravou odklopit nakpavacku a tahem za ni v horni poloze motorku tahem dat na stojan :-) To je asi jako ze ses skoro na bobku a neco tam kutis se startpakou, docela pohled asi musi bejt ...
KON: co ten parking ?:) -
« Re: Parkování v dodávce
Meda: Bandit má přes 200. Jak si to zvedal? Oběma rukama za spodní řidítko nebo zadkem ala
www.pinkribbonrides.com/dropped.html?
Taky dost záleží, jestli má motorka padací rámy apod.;jakmile je už trochu nakloněná, je vyhráno.
Flare: Neboj, určite tu svojí mašinku občas sbírat budeš:-)) Zvlášť když začínáš a ještě chceš jezdit po lesích. Ta moje silnička byla letos na zemi 3x, vždy v nulový rychlosti, z toho pouze jednou mojí vinou. Na příští motorku dám rozhodně padáky! -
« Re: Parkování v dodávce
Ja mam pocit, ze to zvedani je spis o grifu nez o sile. Pred mesicem jsem zvedal nejaky holce B12 - nevim kolik vazi, ale 200 asi mit bude - a slo to celkem v pohode. Pred tim to rvali jeji kamosi a ve dvou to nezvedli. Introse zvedam bezne ;-). Toho uz mam natrenovaneho ;-). Nastesti ne svyho :-)). -
« Re: Parkování v dodávce
KON: pravdepodobne asi az na jare, resp. ted bych zustal uplne bez penez, to neni dobry :-( .. ale jestli mas nejakej typ na dobry parkovani tak ti budu moc vdecen a lahev neceho dobreho te nemine :)Jinak BMW GS 650 ma asi tech 190 kg, KTM ma "jen" 150 kg ... a jedno ktera z nich to bude, jen nerad bych ji nekdy zvedal ze zeme :) -
« Re: Parkování v dodávce
Flare: 150kg? BMW tezko, spis skoro 200. Az to budes jednou zvedat ze zeme (a to urcite budes), tak to poznas... Vaha neni vsechno. Enduro ma oproti cruiserum vys teziste a sedlo a staci maly klopytnuti a neurdzis to. Videl jsem instruktazni video, kde sedesatileta zenska celkem v pohode postavila BMW R1100, zatimco ja zvednul svoji pullitrovou Suzuki jen s vypetim vsech sil az po 5ti minutovem boji. Holt vyhoda boxeru - motorka nikdy uplne nelezi. Ale zase si muzes rozkrapnout hlavu valce:-( (Maximo, doufam, ze mas na GSku padaky)
Flare, budes kupovat masinu jeste letos nebo az na jare? S parkovanim ti muzu mozna poradit.