M O T O C Y K L Y

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  17:35

« Re: Parkování v dodávce

KON: Dikec, budu napjate ocekavat, kdyztak jsem na flare_@_flare.cz emailu (bez podtrzitek samozrejme :-) ...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  15:43

To ste tady teda samy Rambové:-)

Nová V-Strom 650 je konečně na světě!
    www.suzukicycles.com/Products/DL650K4/

Momentálně je to asi můj favorit. Není to sice buhvíjaká krása, ale pro moje potřeby asi ideální kompromis.

P.S. Flare, s parkováním se brzo ozvu, musím nejdřív zjistit jestli mají ještě volnej flek.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  09:34

Teda když už s motorkou fláknu, tak je na kolech během asi tak půl vteřiny, a to zejména díky záchvatu síly z nasranosti. A může vážit kolik chce. V Mostě jsem kdysi spadnul s FJ1200 a tenhle minimálně 250kg těžkej autobus jsem zvednul sám i se zlomenou klíční kostí:-)...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  16:18

lezela na levy strane - levou rukou za levy riditko (plnej pravej rejd) a pravou rukou za ram pod sedlem. Pravou nohou jsem zalozil zadni kolo a kolenem jsem si pomoh - je to nacvicenej postup z Intrudera. Konec koncu B12 je taky Suzuki tak co? ;-).
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  14:36

No na zvedani se teda tesim no :-) Jinak docela jsem se musel smat, v manuale ke KTM pisou jak stavit masinu na hlavni stojan: prislapnout pravou nohou stojan k zemi, levou rukou chytit levy riditko a pravou odklopit nakpavacku a tahem za ni v horni poloze motorku tahem dat na stojan :-) To je asi jako ze ses skoro na bobku a neco tam kutis se startpakou, docela pohled asi musi bejt ...

KON: co ten parking ?:)

• « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  14:13

Meda: Bandit má přes 200. Jak si to zvedal? Oběma rukama za spodní řidítko nebo zadkem ala

www.pinkribbonrides.com/dropped.html?

Taky dost záleží, jestli má motorka padací rámy apod.;jakmile je už trochu nakloněná, je vyhráno.

Flare: Neboj, určite tu svojí mašinku občas sbírat budeš:-)) Zvlášť když začínáš a ještě chceš jezdit po lesích. Ta moje silnička byla letos na zemi 3x, vždy v nulový rychlosti, z toho pouze jednou mojí vinou. Na příští motorku dám rozhodně padáky!
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  10:49

Ja mam pocit, ze to zvedani je spis o grifu nez o sile. Pred mesicem jsem zvedal nejaky holce B12 - nevim kolik vazi, ale 200 asi mit bude - a slo to celkem v pohode. Pred tim to rvali jeji kamosi a ve dvou to nezvedli. Introse zvedam bezne ;-). Toho uz mam natrenovaneho ;-). Nastesti ne svyho :-)).
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.03  22:25

KON: pravdepodobne asi az na jare, resp. ted bych zustal uplne bez penez, to neni dobry :-( .. ale jestli mas nejakej typ na dobry parkovani tak ti budu moc vdecen a lahev neceho dobreho te nemine :)

Jinak BMW GS 650 ma asi tech 190 kg, KTM ma "jen" 150 kg ... a jedno ktera z nich to bude, jen nerad bych ji nekdy zvedal ze zeme :)

• « 00 Reagovat !

foto

11.09.03  17:29

Před panelák néééé, ale na hlídaný parkoviště no problem....KON: Padáky bylo to jediný, co na motorce z volitelný výbavy nebylo. Už je mám objednaný. Jsou sice ošklivý, ale to se nadá nic dělat:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.03  16:48

Flare: 150kg? BMW tezko, spis skoro 200. Az to budes jednou zvedat ze zeme (a to urcite budes), tak to poznas... Vaha neni vsechno. Enduro ma oproti cruiserum vys teziste a sedlo a staci maly klopytnuti a neurdzis to. Videl jsem instruktazni video, kde sedesatileta zenska celkem v pohode postavila BMW R1100, zatimco ja zvednul svoji pullitrovou Suzuki jen s vypetim vsech sil az po 5ti minutovem boji. Holt vyhoda boxeru - motorka nikdy uplne nelezi. Ale zase si muzes rozkrapnout hlavu valce:-( (Maximo, doufam, ze mas na GSku padaky)

Flare, budes kupovat masinu jeste letos nebo az na jare? S parkovanim ti muzu mozna poradit.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…