M O T O C Y K L Y
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: helmy na enduro
No Maxima snad trochu přehání. Fakt je, že Arai a Shoei jsou špička a s nima neprohloupíš. Ten Tour-X vypadá dobře! Bejt tebou bych vůbec o otevřený přilbě neuvažoval, přeražená čelist nebo vosa v uchu za tu frajeřinu rozhodně nestojí. Já osobně používám Nolan N100 s výklopnou čelistí, nosím brejle a standardní integrálka je pro mě příliš nepraktická, i když by byla bezpečnější a tišší. Každopádně zajdi do krámu kde mají výběr z více značek a pár helem pořádně vyzkoušej, tvary a velkosti se dost liší a některá značka ti padne víc než jiná. Nepodceňuj ani mírný otlaky, deset minut se to může zdát ok, ale za pár hodin to bude jako nosit na hlavě svěrák... -
« helmy na enduro
Zacal jsem se koukat po nejakych rozumnych helmach, abych si mohl udelat uz radost a neco poridit (obcas si zajdu nekde neco pujcit za motorku, abych najezdil a pujcovat si helmu je docela nanic) no a resim jakouo koupit, doporucite znacku a model ? Otevrenou nebo endurointegralku ? Jake mate zkusensoti ? Cenovou relaci max tak 8-9.000 Kc .. ale spis okolo 7-8. ..dikec
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!