M O T O C Y K L Y

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 29.09.03  15:18

« nostalgia a abstak

v sobotu ma chytil abstak, tak som sa obliekol do handier, obul som si cizmy, dal som si helmu a poprechadzal som sa po byte.

potom som si vsetko vyzliekol, vybral som vnutrajsok helmy a vypral som ho, vypral som si aj bundu aj nohavice....proste este pred koncom sezony som sa pripravil na novu :-))

som zvedavy co ma bude chytat pocas zimy :-)

foto black ridera :-))
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.03  10:42

« Re: helmy na enduro

Arai Tour-X stojí 14000 jednobarevná a 16000 vícebarevný design. A když chceš, můžeš jezdit jen s plexi, nebo jen s kšiltem, a nebo s obojím. Já osobně vůbec nedoporučuju vyklápěcí helmy(i když taky nosím brejle), přední část nemá žádný ochranný účinek. Také jsou homologovány jako otevřené přilby, ne jako integrální.
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.03  17:44

« XT660X

Tak uz je venku i Yamaha XT660X [odkaz] ... no me se docela libi, resp. hezci nez enduro.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 23.09.03  12:24

« Re: Re:

kua ta lazer revolutions je krasna, skoda ze ju nemali ked som kupoval moju...a ten vysuvaci tmavy stit je uplne super napad...
    ale hovorim, vyklapacku uz nechcem, uz to nebudem potrebovat
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  10:52

flare: V podstate je potreba to, co jsi napsal. Ja mam pod sedlem zamek na kotouc, antipich-sprej, maly sprej na retez, zarovky, malou lekarnicku, gumicukovyho pavouka. Naradi vozim originalni, ale nikdy jsem ho na nic nepouzil. Dost taky zalezi na tom, co se u ktery motorky pod sedlo vejde. K tomu servisu svepomoci: co je aspon podle mych zkusenosti obcas potreba udelat, to je dotahnuti vsech moznych sroubu a matek. Ted jsem to delal asi po 5 tisicich km a byl jsem docela prekvapen, jak byly nektery spoje volny. Na druhou stranu to asi vsude nebude tak snadny, mam nahace a vsechno je dobre videt...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  13:56

KON: no to je dobra otazka :)) .. no podle me jednak ten ksilt chrani pred poskrabanim plexi od vetvi a pod, druhak pred sluncem (?) .. a jinak mas asi pravdu. Ale mozna jsem jeste na nejaky duvod zapomnel .. ale pokud jedou Dakar, taky maji vsichni ksilty, ze by kvuli pisku nebo tak neco ?

Jeste jednu vec jsem se chtel zeptat, kdyz si tak probiram co vsechno budu muset poridit (helma, boty, obleceni), co jeste DALSIHO mate a pouzivate, nebo i vozite s sebou : napada me zamky a zabezpeceni masiny, spray na retez, nejakou sadu zakladniho naradi (jen na utazeni/povoleni, ne ze bych si chtel delat servis) .. na co jsem zapomnel ... muzete se nekdo zkusenejsi rozepsat co ma a co nema cenu kupovat (napada me od stolu napr. jestli se vyplati si koupit spray na opravu pneumatiky nebo tak neco) ... rad se necham poucit. Diky moc ..

• « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  12:43

Flare: Arai Tour-X bude stát asi víc jak 15 tisíc. Na co vlastně potřebuješ ten kšilt, nestačila by ti i normální helma? Předpokládám, že ve větších rychlostech nebo bočním větru bude ten kšilt spíš na obtíž, taky bude dost neskladná. Nicméně osobní zkušenost s tímto provedením nemám.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  09:00

« Re:

Nene, black rider jsem ja ;-))). Cerny Intruder, cerne obleceni, cerne boty a cerna vyklapecka Lazer Revolution s cernou clonou ;-). Akorat myslenky mam svetle :-)).
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 20.09.03  02:08

« Bez nadpisu

maxima, tak to potom som ja videl uplne blbosti s tymi farbami :-)

ja som rozhodnuty pre tmavomodru

ad helmy - 100% suhlas s maximom, obidve tieto znacky su najlepsie na trhu a ja si myslim, ze stoja za tie peniaze. ja len dufam ze mi ostanu peniaze a budem si moct dovolit nejaku race replicu.
    s helmou je to vacsinou tak, ze vzdy ti na nej nieco bude vadit (vzdy je tam nejaky kompromis), ale vazne som este nepocul od nikoho kto ma araiku sa stazovat(tam je kompromisom jedine ta cena). su to helmy s makkym a prijemnym vnutrom a su velmi tiche.

ja osobne mam vyklapacku lazer century a v zasade nemozem proti tejto helme nic povedat. nosil som ju rok v aud, kazdy tyzden som ju otvaral a zatvaral viac ako 300x (viac ako 150.000x za ten rok!!!!) a nemal som snou zavaznejsi problem. hmotnost celkom ujde (1.500g) ale myslim si ze nieje ticha (v testoch hovorili, ze je jedna z najtichsich otvaraciek, ale nemal som na hlave inu helmu ktora by mi sedela, takze nemam to s nicim porovnat) a mozem povedat, ze budem do nej na velku masinu nosit spunty(mne osobne hluk dost vadi). a ta bezpecnost u vyklapacky je tiez otazna...takze ja asi do jari 2005 pockam s touto a potom kupim taku poriadnu araiku.

inac tu laserku mam v ciernej metalize a ked tam dam cierne 80% plexi, tak to vyzera uplne cool! (ja mam aj cierne rukavice a gate, ciernu bundu a cierno-strieborne cizmy, takze som taky black rider :-))) ) uz len masina mi chyba a bohuzial cierny fazer sa uz nerobi! :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.03  21:51

Tak ceny Shoei jsou asi mimo muj rozpocet, ale u te Arai Tour-X je to presne to co se mi libi, jen jsem nenasel nikde zadny cenik ani po pul hodine hledani, kolik ramcove se pohybuje ?

Jinak asi otevrenou (mysleno motokrossovou) zavrhuju a budu hledat neco se stitkem a stinitkem Nolany taky nevypadaji uplne zle.

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…