M O T O C Y K L Y
"-- skrytý --" 02.10.03 16:50
« Re: Prodejci motocyklů
KON: mě nejde o výkon - ta úprava je originál od Hondy a spočívá pouze v odstranění elektronického omezovače a vpodstatě o vyndání zarážky z variátoru (to tam je všechno kvůli tomu omezení na 45km/h pro 15tileté) a zadarmo se dělá všem nad 18 let. Mě by těch 4,2 kW úplně stačilo.
A normální motorku nechci proto, že a) zabere víc místa než skútr, b) není tak praktická jako skútr, i když lépe ovladatelná, c) bych na tom jezdil jen po Praze, jelikož dál jezdím autem a za c) bych si na motorku nad 50ccm musel dělat řidičák ;o( A ta Hondička se mi prostě zatraceně líbí - má litý rám, velká kola, 2 kotoučovky a vůbec :o)) -
« Re: Prodejci motocyklů
Našrot:Pokud chceš výkon, není lepší místo nějakejch pochybnejch úprav padesátikubíkového motoru radši koupit větší mašinu?
Cenovy rozdíly nejsou zas tak dramatický. Já osobně bych bral z nabídky Hondy model SH150, větší kola a 150ti kubíkovej motor v pohodě stačí i na ježdění mimo město. Jezdil jsem pár tydnů na něčem dost podobném od Piaggia a bylo to super. Musím uznat, že na ježdění po městě je skůtr mnohem praktičtější než motorka. -
"-- skrytý --" 02.10.03 02:22
« Re: Prodejci motocyklů
matuS: to mě vlastně vůbec nenapadlo, že prodejce nemusí být motorkář (asi proto, že každý prodejce aut jezdí autem, zatímco na motorce podstatně míň lidí ;o), což mi nějak nedošlo). Jinak dneska jsem se rozjel skútr koupit do toho bližšího kšeftu, kde mi nabízeli tu úpravu zadarmo a ještě k tomu helmu (jinak u nás ta hondička stojí 67tis.), a když už jsem se blížil, tak jsem měl telefon a holt z jistých nejmenovaných důvodů jsem si ho zase nekoupil a letos už asi bohužel nekoupím. No je to prostě strašný, že pokaždé když se pro něj napevno rozhodnu, tak se stane něco, proč si ho koupit nemůžu... Uvidím na jaře (to bych snad teoreticky měl další příležitost se rozhodnout pro skútr ;o) ), třeba ještě budou nějaké zbytky... -
matuS 30.09.03 21:13
« Re: Prodejci motocyklů
1. predajca motoriek nemusi byt motorkar :-)
2. aj motorkar musi z niecoho zit :-)
3. a honda povedala, ze to ma byt bezplatna uprava? ak ano, oznam to importerovi, ten sa s dealerom raz pozhovara
3. kup u tych, co si za zmenu nechcu dat zaplatit...
jo a potom napis kolko ta sranda stala co si dokazal vybavit aby ti dali zadara :-) dikes -
"-- skrytý --" 30.09.03 20:31
« Prodejci motocyklů
Mám dotaz na správné motorkáře: jelikož jsem se konečně odhodlal ke koupi skůtru (Honda X8R-S), vybíral jsem prodejce a kdo mi co dá. A narazil jsem na zajímavou věc - Honda CZ tvrdí, že při koupi si může zákazník přát v ceně skůtru jiné nastavení variátoru a elektroniky, aby to rovnou nejezdilo jen 50, ale i 60 ;o) Ovšem jak jsem chodil po prodejcích, tak 3 z pěti za to chtěli platit (a to celkem dost), což teda mi vůbec neodpovídá průměrné povaze motorkářů (chápu, že pro normálního motorkáře skůtr není motorka, ale...). Nebo to bývá normální? Či prostě jsem měl tu smůlu, že jsem jako kdekoliv jinde narazil na hovado?