M O T O C Y K L Y
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
matuS 06.10.03 11:51
« Re: zaujimavy link
toto vam v cechach zavidim, mate kopec servisov a kopec info na inete, odporucania...
ked pozeram slovenske weby, tak asi 2% z motorkarov maju nove masiny, inak su to vsetko 10 a viac rocne sroty, ktore servisuju na kolene alebo u znamych. lenze ja budem musiet servisovat novu motorku u autorizovaneho servisu, a ktore su dobre a ktore su zle... o tom nikde nic nieje! :-( -
matuS 06.10.03 11:49
« Re: zaujimavy link
KON> mna len prekvapilo ze na tom ta masina nebola lepsie ako ine motorky...od znacky BMW a aj od tej ceny by som to ocakaval.
inac su tam zaujimave clanky, napr co sa tyka pulzov vo vyfukovom systeme - az teraz som pochopil preco je dolezite pretryskovat karbce ked menis koncovku.
len rad by som vedel, ze ked to dam u predajcu pretryskovat, ci to vobec oni vedia, a ci to urobia spravne...
myslite ze k tlmicu by mal byt nejaky graf, ako ma technik pretryskovat? alebo podla coho to vlastne oni robia? dost pochybujem ze maju dynometer... -
"-- skrytý --" 05.10.03 21:46
« Re: Prodejci motocyklů
matuS: zrychlení je fakt potřeba, to souhlasím - u aut preferuji to samé (tedy zrychlení na 200 do 15s, jinak to není auto ;o)) ), ale nějak se mi za ubrání 1,5s na šedesátku nechce platit dvojnásobek, zvlášť, když neočekávám, že bych ten skútr měl nějak extra dlouho a u těch levnějších cena neklesá tak rapidně. Ještě uvidím. BTW: jezdil jsem na kámošově Aeroxu 100vce a že by to jelo líp než např. Gilera Runner 50tka se říct nedalo.. spíš hůř. Akorát holt i ve dvou jel pořád 70-80, což ta Gilera ne. Ale já bych stejně jezdil v 90% případů sám jen s minibaťůžkem s tužkou, blokem, papírovýmy kapesníky a PPC ;o) -
"-- skrytý --" 03.10.03 21:47
« Re: Prodejci motocyklů
matuS: to je fakt.. nebo bigfoot ;o)
maxima: na mě ty silnější motorky moc nejsou - jel jsem na skůtru 85, oči pomalu protlačené na temeni, řídítek se držel zuby nehty abych neuletěl ;o)) Je fakt, že na takovou Jižní spojku nebo magistrálu je padesátka pomalá, ale kdybych po nich nejezdil (což se skútrem dá), tak by potřeba nebyla. A pořád ta investice do řidičáku... ;o)
ked to beries ako popojizdadlo, tak to chapem :)