M O T O C Y K L Y
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: vstřikování x karburátory
Janda: Ojetou s najetýma 6ti tisícema, servis nepotřebuju, jelikož moc nejezdím, olej a filtry si měním sám, desky jsou OK (jezdím, nebrzdím), řetěz taky (pravidelně ho čistím a mažu). Po jízdě mi to trvá přes hodinu, abych zas motorku čistou a suchou přikryl prostěradlem a mohl na ni kdykoliv skočit a mazat pryč (helmu a štítek čistím taky:-)). -
« Re: vstřikování x karburátory
matuS: Je pravda, že elektroniku nemiluju. Zapalování a stříkačky se ale dělají již dostatečně dlouho na to, aby netrpěly vysokou nespolehlivostí. A taky koho by pořád bavilo hrát si s hladinama a synchronizací podtlaků? Na takový věci, jako elektronicky ovládaný přívěry výfuku a proměnný dýlky sání a časování ventilů je podle mýho ještě brzy a navíc jejich přínos je v porovnání s komplikovaností a možnou poruchovostí skoro zanedbatelný (u motorky), Super sporty jsou supersporty a ty musejí hlavně jet, nicméně i u nich se krouťák pomaličku posunuje i tam, kde bys ho v minulosti jen stěží hledal. Miluju chod svý 800i 1999, která mi vyhovje ve všech směrech. Asi jsem ten segment zákazníků, pro který byla zkonstruovaná. Od 5 tis to jde jak čert a během cestovky mě moc lidí nepředjíždí, takže si myslím, že cestuju docela svižně.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!