M O T O C Y K L Y

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  21:07

« Re: vstřikování x karburátory

Janda: Ojetou s najetýma 6ti tisícema, servis nepotřebuju, jelikož moc nejezdím, olej a filtry si měním sám, desky jsou OK (jezdím, nebrzdím), řetěz taky (pravidelně ho čistím a mažu). Po jízdě mi to trvá přes hodinu, abych zas motorku čistou a suchou přikryl prostěradlem a mohl na ni kdykoliv skočit a mazat pryč (helmu a štítek čistím taky:-)).
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  21:03

Kon: jo, to první se vstřikem ale ještě naštěstí bez těch * :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  19:45

to Prof Motorku jsi kupoval novou nebo ojetou?
    Kolik máš najeto? Kam chodíš na servis-já k Chalupníkovi do strašnic.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  14:18

Prof: Nejspíš máš VFRko ještě bez VTEC (na který jsem zatím moc chvály nečetl)?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  13:28

matuS: Je pravda, že elektroniku nemiluju. Zapalování a stříkačky se ale dělají již dostatečně dlouho na to, aby netrpěly vysokou nespolehlivostí. A taky koho by pořád bavilo hrát si s hladinama a synchronizací podtlaků? Na takový věci, jako elektronicky ovládaný přívěry výfuku a proměnný dýlky sání a časování ventilů je podle mýho ještě brzy a navíc jejich přínos je v porovnání s komplikovaností a možnou poruchovostí skoro zanedbatelný (u motorky), Super sporty jsou supersporty a ty musejí hlavně jet, nicméně i u nich se krouťák pomaličku posunuje i tam, kde bys ho v minulosti jen stěží hledal. Miluju chod svý 800i 1999, která mi vyhovje ve všech směrech. Asi jsem ten segment zákazníků, pro který byla zkonstruovaná. Od 5 tis to jde jak čert a během cestovky mě moc lidí nepředjíždí, takže si myslím, že cestuju docela svižně.
  • « 00 Reagovat !

foto petous

petous 07.10.03  13:23

Nejenom spotřeba, výkon v nízkých otáčkách, ale i ve vysokých, karburátor z principu škrtí sání, vstřikování nemusí. Jinak by to necpali do závodních strojů.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  11:35

jedina elektronika na motorce, kterou jsem schopen prekousnout je MP3 prehravac ;-).
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 07.10.03  11:30

novu radsej striekacku, urcite.

to ze supersport je radovy, to nevadi. ide o to, ze je to naladene na 120k, pri 14.000ot. a ma to iba 600ccm :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  10:43

MatuS: Supersporty nemají krouťák odspoda, protože to jsou řadový motory, se vstřikováním to asi moc nesouvisí.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  10:27

Suma sumárum, novou motorku radši se vstřikováním?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…