M O T O C Y K L Y

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 09.10.03  20:22

« Re: vstřikování x karburátory

a co tak buell? ten ma idealne vlastnosti a vyzera super :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  15:53

MatuS: Chci něco na dýl a tak se kloním spíš k nové. Ceny za ojetý se mi u nás nezdají až tak přitažlivý.

Co chci, to celkem vím, Transalp co vypadá jako Sportster, ale nic takovýho se nedělá:-(
    V podstatě bych řekl, že motorky, který se mi líbí, jsou pro mě nepraktický, nebo si je nemůžu dovolit. A naopak motorky, který mají ideální vlastnosti, se mi moc nelíbí.
    Z novejch předběžně uvažuju o V-Strom 650, SV650, Honda CBF500/600. Z ojetin o SV650, Transalp, F650GS, W650, CB750.

Pokud budu kupovat ojetinu v cizině, tak ale jedině nebouranou a radši si ji vyberu a přivezu sám.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 09.10.03  13:52

KON> na www.motorkari.cz v nejakom fore je teraz od prispievatela "m+m" ponuka ojazdenych a havarovanych motoriek. dovazaju to zevraj z nemecka. ja som v tychto veciach dost podozrivy, ale od maja sme v EU tak mozno by to stalo za to sa na nich nakontakovat a zistit, co sa da doviest. od maja uz nebude ziadne clo ani DPH pri dovoze. mohlo by to byt zaujimave, nechat si doviezt takto masinu. akurat by som sa bal, ci nieje ukradnuta, ale na druhej strane, ak cislo nebolo prerazene, nemal by to byt problem zistit.

ale ak chces motorku na dlhsiu dobu a vies co chces, ja by som siel do novej.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  13:23

No já taky nemám nic proti karbošům, je to jednouduchý a spolehlivý. Mě je celkem jedno, co v těch krámech je za technologie, hlavně aby se v tom nemusel nikdo moc hrabat!

Prostě mě zajímá, jakou váhu mám dát různým věcem při výběru motorky, jestli radši připlatit za novinky nebo třeba koupit ojetinu... A stejně nakonec rozhodne cit a hlavně peníze, jestli to má ABS a vstřik bude druhotný :-)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 09.10.03  11:53

karburatory sa takmer na vsetkych masinach pouzivali asi do roku 2000 (+-) a ked sa dobre nastavia a vycistia (jednu sezonu zevraj v pohode vydrzia) tak s nimi niesu ziadne problemy.
    vstrekovanie je urcite super vec a posun vpred, ale nevidim dovod zatracovat kvoli tomu karbose.

ja idem kupit fazera a maxima mi povedal, ze ma tiez iba karbose. no jasne, chcel by som keby to malo vstrekovanie, ale aj ked to nema, tak to v mojom rozhodovani nehra rolu. kazdy kto tuto masinu ma, ju chvali do neba....(btw spotrebu ma nizku a vykon vysoky)
    takze to je moj pohlad na vec.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  11:16

MatuS: U dvouválce mi karburátory nevadí, u čtyřválce mě už trochu děsí. I když spíš uvažuju o dvouválci.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.03  10:03

matus: Proc myslis, ze by nemel koukat na to jestli vstriky nebo karburatory ? Kdyz jsem se tim probiral tak cim dal tim vic masin na vstrikovani prechazi (vyhody viz nize) a docela me mrzi, ze nekteri vyrobci na karburatorech docela striktne trvaji - typicky naprosta vetsina endur je karburatorova porad. Snad jediny rozumny duvod bych chapal, ze je to mozne "nejak" na ceste vycistit nebo opravit v pripade problemu ..nebo jsi mel na mysli neco jineho ??
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 08.10.03  23:45

KON ale ked vyberas masinu, tak na taku blbost ze to ma iba karbce ani nehlad...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.03  22:22

Já bydlím taky blízko-Na Francouzský na Vinohradech.Když jsem se před 3 roky rozhodoval
    co koupit za motorku tak jsem se rozhodl pro Hondu,protože si myslím že má nejlepší zpracování,
    je nejpřátelštější k uživateli a v neposledňí řadě
    má podstatně rychlejší dodávky ďílů. Co se týče
    kvality zpracováňí tak např. u výstavňí Hayabusy
    se loupal lak a neměla najeto aňi metr.U hondy
    jsem nic takového neviděl ani na podstatně levnějších modelech.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.03  21:58

Díky všem za názory!

Jiri99: Právě ty Hondy CBF500/600 mě inspirovaly k úvaze o ABS, kde bude za příplatek 600EU. Akorát furt nemají vstřikování.

Jandaxx: Tenhle rok jsem na motorce začínal. Měl jsem GS500, ale už sem jí prodal. Na Hondu MCH se ptám proto, že to mám hned "u huby". A pokud nezůstanu u Suzuki, tak asi půjdu do Hondy.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…