M O T O C Y K L Y

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  11:38

« Re: vstřikování x karburátory

Maxima: Díky. Pokládám CB750 za jednu z nejkrásnějsích motorek vůbec. Prostě klasickej naháč, co nestárne. Perfektní skoro bezůdržbovej motor, známej držák. Jediný větší mínus týhle mašiny je pro mě vyšší hmotnost. Každopádně z ojetin asi můj favorit.

Původně jsem chtěl "nabeton" nějaký cestovní enduro, ale začínám se této myšlenky pomalu vzdávat. Bohužel se mi motorky typu Transalp moc vzhledově nelíbí a nutit se do něčeho jen kvůli praktičnosti je asi blbost (zvlášť u věcí, co ze svý podstaty praktický stejně nejsou:).
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.03  22:11

« Re: prof

matuS: no, nevím, podle mě to není informace, která by měla nějakej zvláštní význam.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 11.10.03  21:53

hm, zaujimave, vlastne po takom case na motorcafe som sa to dozvedel az teraz.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.03  21:01

matuS: Budou to cca 3 roky. Jak dlouho jezdím, no tos mě zaskočil. Jako myslíš na motorce? Letos to bude 28 let, co mám řidičák.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 11.10.03  11:30

« prof

prof> ked som sa ta vtedy pytal, ze kedy si kupil masinu, si napisal ze v nemecku. :-)

takze, kedy to bolo? ako dlho uz jazdis?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 11.10.03  11:29

jo, tak o tom kroteni rozmyslam podobne. preto je mojim snom nejaky silny dvojvalec (ducati), ale viem ze na ten je treba mat naozaj dobre skusenosti s masinou.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.03  09:41

Já bych šel už jenom do vstřikování, pokud mám v úmyslu motorku běžně používat. Samozřejmě, že zásahy do programu možný jsou, ale musí k tomu člověk mít důvod. Pokud to má 100 koní, musí být opravdu člověk frajer, aby mohl o sobě říct, že je má pod kontrolou všechny. Obvykle, než se je naučí zkrotit, tak se buď zabije a nebo ho to přestane bavit a přejde na nějakou tu kategorii, kde hraje roli spíš krouťák, nejlépe ři 100 otmin.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 10.10.03  15:06

ale nie na ojazdene...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  14:21

Buell se sr...a. Jo a na japonský motorky clo samozřejmě zůstane i po vstupu do EU.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.03  14:17

Kon: Jestli je ve tvém výběru taky CB750, jdi do ní! Dá se koupit za dobrou cenu, je to vynikající "standardní motorka", je i hezká a výborně se na ní jezdí. Jen musíš pořešit nějaký plexi. Teda pokud nemáš sportovní ambice. Měl jsem jí v sezónách 94 a 95 a dodnes na ní vzpomínám se slzou v oku:-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…