M O T O C Y K L Y
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: vstřikování x karburátory
Já bych šel už jenom do vstřikování, pokud mám v úmyslu motorku běžně používat. Samozřejmě, že zásahy do programu možný jsou, ale musí k tomu člověk mít důvod. Pokud to má 100 koní, musí být opravdu člověk frajer, aby mohl o sobě říct, že je má pod kontrolou všechny. Obvykle, než se je naučí zkrotit, tak se buď zabije a nebo ho to přestane bavit a přejde na nějakou tu kategorii, kde hraje roli spíš krouťák, nejlépe ři 100 otmin.
-
« Re: vstřikování x karburátory
Kon: Jestli je ve tvém výběru taky CB750, jdi do ní! Dá se koupit za dobrou cenu, je to vynikající "standardní motorka", je i hezká a výborně se na ní jezdí. Jen musíš pořešit nějaký plexi. Teda pokud nemáš sportovní ambice. Měl jsem jí v sezónách 94 a 95 a dodnes na ní vzpomínám se slzou v oku:-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Původně jsem chtěl "nabeton" nějaký cestovní enduro, ale začínám se této myšlenky pomalu vzdávat. Bohužel se mi motorky typu Transalp moc vzhledově nelíbí a nutit se do něčeho jen kvůli praktičnosti je asi blbost (zvlášť u věcí, co ze svý podstaty praktický stejně nejsou:).