M O T O C Y K L Y
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: vstřikování x karburátory
Maxima: To ona by se zablokovala, kdybys o to stál. Používat s Dualem při brždění páčkou ještě nožní brzdu je docela dost zákeřná záležitost, když na to člověk není zvyklej. Jinak proti tomu nic nemám, nohou brzdím jen velmi vyjímečně, protože, jak už jsem psal, to moc velkej efekt nevidím. -
« vyjížďka
Pro všechny, kteří to tu nejen čtou, ale taky jezdí a nemají to do Prahy daleko: Zítra je ukončovací vyjížďka sezony pořádaná Jawa klubem (mimochodem na Jawách už Jawa klub nejezdí, smradu M2T se tedy není třeba obávat). Sraz mezi 9 a 10 na náměstí Barikád, podrobnosti na www.jawaklub.cz Počasí má bejt super!!!!! -
Prof: No ona zadní brzda u motorky slouží spíš k přibržďování, když nechceš při jízdě po městě, aby tě spolujezdec kloval do hemy:-). „Takový lehký něco“ znamená, že máš problém zadní kolo zablokovat i když chceš? To by byla chyba. Bez dualu se brzdí oběma současně, dual to udělá za tebe. Měl jsem možnost se svézt na Blackbirdu, může se zdát, že když brzdíš přední brzdou a pak ještě šlápneš na zadní, nepozoruješ moc velkej rozdíl, protože zadní vlastně přibržďovala už před tím. Můj dojem z dualu byl velmi pozitivní, amatér (já) zastaví jako profesionál:-). -
maxima: Dík, už jsem to tu říkal, že jsem spokojenej. Jen bych se chtěl informovat od někoho, kdo má taky ten Hondí brzdovej systěm Dual, jak mu brzdí zadní brzda. Mě se zdá, že jen symbolicky. Zvykl jsem si brzdit jen páčku a funguje to skvěle. Ale zadní brzda, to je jen takový lehký něco, co nelze nazvat bržděním.
-
Prof: A jaký jsou ty tvoje další 4 stroje?
Jó, když bych mohl mít aspoň 3 kousky, tak mám skoro po starostech. Ale to by bylo moc snadný, výzva je vybrat jen tu jednu holku pro všechno. Nakonec je to spíš psychologickej problém než technickej, před 70 lety byl víceméně jeden druh motorky a jeden druh auta a bylo po problémech:-) Dneska místo motorek a aut kupujeme "fundura a cruisery a crossovery a ...". A ještě tomu říkáme pokrok:-))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
kua, tomu sa hovori robit vysnenu pracu...
ja som velky zanietenec do lietania, celkom teoreticky ovladam navigaciu atd, takze sme si pokecali, a on mi povedal, ze vidi ze som zanieteny a ze preco si neurobim kurz. stoji to 150.000sk, mohol by som lietat nekomercne lety s jednomotorovym vrtulovym strojom...sakrys.
prenajom stroja stoji 4.000sk/hod v bratislave, to je 4 miestne lietadielko, ale napr v poprade maju 2 miestne za 2.500 na hod. pozeral som si aj orientacne ceny, tak stare cessny zacinaju na 65.000euro bez cla a dph...
najlepsia bola mama, ked som jej toto povedal, tak sa normalne zlakla :), paradoxne sa zlakla este viac ako ked som jej povedal ze idem kupit motorku.
tak to len aby ste vedeli ake mam sny po kupe motorky :)