M O T O C Y K L Y
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 13.10.04 16:58
« Farba na výfukové kolená
Páni, tak som elegantne ukončil sezónu - asi 50 m ryhami v asfalte. Aspoň budem mať v zime čo robiť. Pri tej príležitosti sa chcem spýtať: nevie mi niekto poradiť čiernu farbu (najlepšie polomatnú) na výfuky a zvody? Už som skúšal kadečo, ale tá teplota... -
"-- skrytý --" 20.09.04 06:55
« Re:
Tak inšpirácia? Trojkolka nie je na preteky, ale na výhliadkovú jazdu. Môžem ti povedať, že motor T603 a prevodovka z Tatraplánu (k vôli náprave s torzkami) je super. Výhodnejšie riešená je prevodovka T613, ale T603 má krajší motor (a navyše boli 3 ks v garáži). A keď si predstavíš čelný náraz s poltonou železa za chrbtom, tak máš aj adrenalín... -
"-- skrytý --" 17.09.04 13:26
« Bez nadpisu
:o No zajímavý příspěvky. Jo jinak nazdárek lidičky.
Sice sem si nepřečet všech 30 nabízených listů, ale i tak je to tu zajímavý.
>:-[] 100%-tní motorkář nejsem, ale líbí se mi ty "jednostopačky". Některý kousky co sou k vidění, sou obdivuhodný - nehleděna to i ty kousky co na nich předváděj.
:*) Na fichtlu sem začal jezdit asi tak ve dvanácti.
8-s S autem po čtrnáctým roce a teď mě chytla "třístopačka" (tříkolka). >:-[]
Dotáhnul sem od kámoše "torzo" staré tříkoly a předělávám ji. Je to šestistovečka - ale stačí. Z nejhoršího sem ji dal do provozu a ozkoušel.
8) Je to nářez.
:!: Teď mě ale chybí inspirace. :!:
:?: Neví někdo z vás nějaký odkaz na www-stránky kde by byla nějaká fotečka? :?:
Předem díky a všem hodně pevný nervy s jejich miláčkama.
:-! Píďa DSK -
« VFR 800i
Ahojte, po přečtení celé této diskuze jsem zjistil, že prof je majitelem tohoto stroje, můžeš mi prosím napsat svůj názor po delší době ježdění, co se týká jízdy, duálního systému brzd, poruchovosti a případně jestli jsi někdy nejezdil na předchozím modelu- VFR 750, jestli ten rozdíl mezi něma stojí opravdu za cca 50-100k, díííky >:D -
"-- skrytý --" 06.08.04 20:24
« Re: Re: Re: Re: Re: parada
Matusi, prece jen jsi chumaj. Jsi zrejme nejchytrejsi ze vsech, vsichni technici z Yamahy ti nesahaji po kotniky >:D
Pise se doslova:
Nejdulezitejsi obdobi zivotnosti vaseho motocyklu je obdobi prvnich 1000 km....Behem prvnich 1000 km nesmi byt prilis zatezovan. V tomto obdobi se vyvarujte jizdy na plny plyn...
1. 0-600 km: nevytacejte motor nad 5000 ot/min.
2. 600-1000 km: Nevytacejte motor nad 6000 ot/min.
Po ujeti 1000 km vymente motorovy olej a filtr.
3. Nad 1000 km je mozne vyuzivat plny vykon.
O nejakem pridavani otacek po 1000 jeste pred prvni vymenou tam neni nic, je to podle mne pekna blbost, ale ty to asi vis lepe.
Cili ne ty po mne, ale ja po tobe bych tu motorku nechtel, huntujes ji, uplne zbytecne- 1000km je nalitano za par dni.
A ze by muj fazerek byl linej.... ze takovou hloupost vypustis z dutinky... ale ale
A jestli jsi stale presvedcen, ze pred prvni vymenou oleje muzes dat plnej kotel 11000, tak me unavujes a dal se o tom nebavim -