M O T O C Y K L Y

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

27.10.03  13:49

« Re: zpet k motorkam

Matus: Poradny brumlani patri spis k veckovejm cruiserum, to je symfonie! Radovy motory delaji s otevrenejma laufama akorat protivnej kraval. Ok, mozna je to trochu bezpecnejsi, ale kdo to ma porad poslouchat:-) Proto se mi na radovejch ctyrvalcich spis libi, kdyz jen tak tise seveli a slysis klapot ventilu.

PS: Nechces ocka radsej prehovorit na H-D Sportster 1200? (ja vim - sere se to, nechladi, blbe jezdi, nebrzdi,...ale stejne je to supr Motorka :-)). A asi jedinej stroj u kteryho ma nekonecny predelavani a vylepsovani smysl.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 27.10.03  13:41

ked sa motor nastavi na novu koncovku, tak by to par konikov malo hodit, ale o tie kone mi nejde. mne ide len o ten zvuk.
    a budem menit len kocovku, nie cele zvody.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.10.03  13:26

matuS: Kdesi jsem narazil na měření na brzdě, kolik takový výfuky přidají. Bylo tam asi půl koně, někde to bylo ještě horší, než s originálem. Když už bych něco takovýho dělal, tak fakt jenom kvůli tomu zvuku (to dokážu pochopit) a vždy tak, aby taková přestavba byla beze stopy vratná zpět.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 27.10.03  10:03

fazer ma naozaj krasny vyfuk (cely pochromovany) ale nechcem ho tam z dovodu ze je naozaj STRASNE tichy. tu motorku nieje pocut, pokial je na volnobehu, huci to tichsie ako auto.

Loud pipes, save lives hovoria ozici, a ja s tym suhlasim.
    ty to mas prof jednoduchsie, aj so seriovymi laufami tie pollitrove hrnky narobia krasny ramus (zboznujem ten zvuk, preto chcem ocina prehovorit na tu moto-guzzi)
    takze tak. este jedna vec stoji proti seriovemu laufu - vazi okolo 8kg, ladak do 3kg...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.10.03  09:00

Taky bych je tam nechal, když je tam v Japonsku namontovali. Příčí se mi už když má motorka jinej výfuk. Je to série, tak by to mělo sérií zůstat. Když na to člověk nešáhne a nechá to tak, jak to je, tak nakonec zjistí, že má unikátní věc, protože všichni ostatní se s vervou pustili do všech možnejch i nemožnejch úprav.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.10.03  08:55

Matus: Chromovej sprej je nanic. Taky mam rad poradny chromovy zrcatka. Ovsem ty originalni Fazerovsky proste maji "plastovej" tvar at jsou cerny nebo chromovy. Mozna by to chtelo sehnat jiny. No ale kdyz tam nechas original, tak se taky svet nezbori. Holt se smir s tim, ze Harley z toho stejne nikdy nebude:-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.10.03  23:08

matuS a fazer: a co takhle chromový spray?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.10.03  23:07

Řekl bych ale, že největší nevýhoda té helmy je asi v nutnosti přeostřování z hodně velké vzdálenosti na hodně malou. Ale jako marketingové táhlo je to dobrá hloupostička, na kterou se leckdo chytí a časem to vyrábět přestanou :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.10.03  23:02

« Re: Řízení

KON: no, je fakt, že zatím mám asi tak 50 negativních důvodů k dalšímu návrhu a asi 2 pozitivní ;o) V diplomce už jsem to lehce (aby se nikdo moc neurazil ;o) ) zavrhnul, ovšem nechal jsem si tam alibistickou větičku, že kdyby se to kompletně přepracovalo (jak, to už tam není ;o) ), tak by to možná k něčemu bylo :o)) Ještě s tím uvidím - chce si to pořádně rozmyslet, jestli by se to opravdu dalo používat jako takový větší skůtr nebo ne - takhle zatím spíš vidím, že ne, ale to se taky může změnit - ostatně pro příklad uvedu, že konečná varianta toho zavěšení má číslo 9 :o)) a vyšla by cca o 30% levnější a o 20% lehčí než původní :o))
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 26.10.03  10:52

hm, lenze to by bolo asi narocnejsie na hmotnost, a aj by to bolo drahsie. to radsej investovat do lepsich zrkadiel :-)

tak ma napadlo, na oktaviu sa daju kupit take chromove napodobneniny zrkadiel (aby to vyzeralo ako maju audiny S radu). teda predpokladam, ze sa to nalepi na zrkadlo, alebo? spominam to, lebo by som to eventuelne chcel na fazera, lebo on ma zrkadla cierne a v chrome by to imho vyzeralo pekne. ako to tak spravit?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…