M O T O C Y K L Y
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: zpet k motorkam
Prof: Konečně někdo, kdo ocení dobrej sériovej stav. Jsem poslední dobou až alergickej na tuning čehokoliv. Ojetou motorku s orig vejfukem skoro nekoupíš. A kdyby aspoň tuneři investovali do kvalitních věcí, ale on si každej stočí vejfuk doma na koleně a pak se diví, že to má díry v krouťáku. To samý u aut. Miluju starý Camara (kdysi jsem jedno míval r.v.1976), po Praze jich pár jezdí, ale ANI JEDNO jsem neviděl v origo stavu. Proč na to ty lidi dávaj třeba křídlo jak vejškovka z Boeingu, vždyť je to hnus fialovej.... O Corvettách radši ani nemluvím... -
Výměnou koncovky výfuku o záruku nepřijdeš. Teda u Yamahy určitě ne. Problém je v tom, že by se měly přetryskovat karburátory, dát jinej vzduch filtr atd. aby to k něčemu bylo. Když se tohle neudělá, dost často se nějakej ten koník ztratí. Pak už ale na záruku můžeš zapomenout. Zvuk je věc jiná, je jasný že když to řve, má člověk POCIT, že to i líp jede i když opak bývá pravdou. -
matuS 27.10.03 19:12
KON: Navic, jak tvrdil Maxima tak muzes zapomenout na zaruku... Kazdopadne to bude chtit spis neco homologovanyho; se zavodnima koncovkama muzes mit poradny problemy na hranicich.
so zarukou este neviem ako to je, zrejme zalezi od dohody s dealerom. ked som bol pred 2 rokmi v suzuki, tak povedali ze zmenou laufu o zaruku nepridem...
co sa tyka homologizacie - samozrejme, uz sme tu o tom aj s maximom kecali, chcem vyfuk s menitelnou vlozkou, jedna je homologizovana a druha je hlucna...
orig.koncovku si necham, maxima povedal ze ju odomna ajtak nikto nekupi :) -
matuS 27.10.03 19:07
KON>Radovy motory delaji s otevrenejma laufama akorat protivnej kraval
to je asi otazka vkusu. mne staci ze ten zvuk bude hlbsi. samozrejme ako dvojval to nebude ale stale lepsie ako original.
Nechces ocka radsej prehovorit na H-D Sportster 1200? (ja vim - sere se to, nechladi, blbe jezdi, nebrzdi,...ale stejne je to supr Motorka :-)). A asi jedinej stroj u kteryho ma nekonecny predelavani a vylepsovani smysl.
no, lenze ja som taky antitalent. som bol rad ze som ten olej na chrobaku vymenil a aj to mi ujo pomahal (alebo ja jemu? :-) ) ja chcem spravit iba par malych zmien a potom sa len vozit.... :) -
Jeste dodam, ze jako ojety se obvykle mnohem lip prodavaji "stock" stroje (samozrejme jsou vyjimky). Takze si originalni koncovku radsi uschovej, pokud budes brzo prodavat. Navic, jak tvrdil Maxima tak muzes zapomenout na zaruku...
Kazdopadne to bude chtit spis neco homologovanyho; se zavodnima koncovkama muzes mit poradny problemy na hranicich.