Opel Vectra Club (problémy, servis, rady,apod.)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL

• « 00 Reagovat !

foto

23.04.01  10:26

« Re: zorb

Nevadi, skus to zohnat a mozno niekoho najdeme kto na to urobi nejaky crack, potom mu nebude preba ani HW kluc :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.01  02:29

« zorb

Je tam toho viac,je to na cd, ale je ti to k nicomu pretoze necmci pouzivaju hardwarovy kluc.Myslim ze to je TIS.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.01  02:23

« Re: titel,skdd

Michal sevas,dlho si sa neozval,vela robis a zabudas.no dobreho frajera s vytahovackou na falce by som aj ja chcel stretnut.Pokial viem je na to specialny pripravok ktory sa upvevni na naboj a postupne vylisuva falc smerom von.Ale s tym vela nespravis,ze vraj na brutal rozchody sa prevaraju uplne ine falce,ale kto to urobi tak aby to nehnilo,raz ked zvaras porusis strukturu(aj ked CO2)a nikdy to nepozinkujes a neosetris ako je to s fabriky takze jednoznacne to musi zacat hnit.Videl som calibru s takou upravou a po troch rokoch boli zadne zhrdzavene a to este na calibru nezozenies nahradny diel iba samotny falc,ako sa da na A vectru.Ale myslim si ze seriozny upravcovia davaju uplne ine vylisky prednych blatnikov,ale ako spravia zadne aby to nehnilo??!Vies aj Dusan dal na mojej byvalej dvetisicke upravit falce,ale ich iba zaklepali dnu,a zadny som mal uplne zbruseny po zvar.Ale aj tak sa iba na A vectru vosli dozadu na 7.5x16palcove s ET 25(neskor 28,lebo som ich musel dat zosustruzit,lebo dreli o falc,ked to prepruzilo pri vytocenom volante)s 205x50x16 zadok,predok 205x45x16 gumami.Aj tak to stale lizalo falce.To je maximum co zmestis na A vectru.B vectra vyzera ze ma viac von falce tak tam by sa malo viac vojst,ale rozhodujuce je ET(offset).Takisto aj na calibru sa vojde toho viac.Fakt cim vacsi disk,mensie ET=tensia guma a na nasich cestach ide od geometrie,capov,tlmicov a diskov do *.NA NASE CESTY MAX 5O-KU PROFIL!!!!!Mal som s toho mory,verte
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.01  17:50

« Re: Re:

Aquila nieeeee! Nechod s tym na obrubnik, nikdy!!! Kamos to mas na fiate bravo ci bravo ci ako sa to vola ta 3dv sranda, 5 ci 6x s tym isiel na obrubnik a kord praskol na 2 gumach, vymenili mu to ale uz to nema, a to ich mal 5 alebo 6 dni(dufam, ze to bol kord). Inak na tej vectre tie kola suchaju o podblatniky, zistene, overene :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.01  09:28

To skdd > mieris trochu vysoko. 9000-ka je fakt dobra guma, ale aj skoro najdrahsia. V rozmere 205/55 R16 stoji cez 9000 Sk, a to uz vacsina ludi si poklepe na celo. Ale otazka bola jasna "dobra guma" tak s tebou suhlasim je dobra, ale druha strana mince je tiez dolezita. Som zvedavy akurat dnes idem kupit dve Matadorky Aqilly, maju trochu podobny dezen ako 9000-ky a su rychlostne W.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.01  08:06

No suchaju aj 225ky myslim, ze to chce vytiahnut blatniky. A co sa tyka pneumatik, pokial niekto chce poriadnu gumu :-) tak odporucam Dunlop 9000. Ozaj, neviete o niekom kto ma v BA alebo blizkom okoli (to je aj brno :-) vytahovacku na blatniky? A naozaj s nou vie robit?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.01  14:38

« Re:

Myslim ze ano. Gumy radsej maksie ako tvrde. Rozhodne nedoporucujem Continentaly ContiSportContakty, ale tie uz asi ani nezozenies, uz sa robia asi tretej generacie. Zatial fain sa mi zdaju FULDY CARAT, ale dobrych gum je viac. Horsie je to uz s cenou v tejto kategorii.
  • 00 Reagovat !

foto

18.04.01  21:06

« Bez nadpisu

Chci si na Vectru A koupit nove kola, uvazuju o 205/50 R16. Vlezou se tam vubec? Jakou znacku pneumatik byste mi doporucili?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.01  21:33

« Re: Hlinikáče Vectra B , 5 děrové

věděl bych o 7x16 5 x 110 úlně nové za 1500 kč co ty nato napiš Internet@mujmejl.cz na netu je i obrázek já si koupil jedno jako rezervu na Calibru cau martin
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.01  08:50

« Re: Vrzganie sedadla

Ono mne trochu suchaju aj 205/55 R16, ale to skor zavisi ake mas disky, t.j. sirka a posunutie stredu kolesasmerom von.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.01  18:54

« Re: Chybove kody

Etzold vydal knihu k Tigre spolecne s Corsou, ale u nas vysla jen ta cast Corsa. Knihu mi privezl kamarad z Nemecka. Stala asi 40 DM. Jinak na amazon.de lze mozna objednat. A jeste mam jednu prosbu. V servisu Opel maji nejaky software, kde je detailne rozkresleno cele auto, vcetne objednacich cisel dilu. Nedal by se tento soft nekde sehnat ? V Etzoldovi totiz neni Tigre venovano zas tak moc prostoru. Ja mam do nejblizsiho Opla daleko a tak kdyz potrebuji neco objednat je to na prd.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.01  13:17

« Re: Chybove kody

Ty máš Etzolda k Tigře? Já žil v tom že nevyšel. Kdes ho koupil a za kolik?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.04.01  21:23

Tak obcania, vrzganie sedadla v dalsom "nasom" pripade bolo uspesne odstranene po 30 minutach v servise. vrzgala (laicky povedane) tycka, ktorou sa nastavuje sklon operadla. Pre bratislavcanov snad netreba dodavat, ze v autotrende som nebol :-) Inak viete, ze na vectre 235R17/45 na vectre 'suchaju' o podblatnik? :)
  • 00 Reagovat !

foto

12.04.01  09:51

« Chybove kody

Omlouvam se za mozna velmi laickou otazku. Mam Tigru 1.4/16V r.v. 95. V Etzoldovi je popis kodu ridici jednotky. Chci se zeptat, jak je mozno tyto kody cist? Diky za odpoved.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.01  09:00

Tak to je dobry dovod aby som nepribral, inak by som prisiel o nervy :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.01  23:00

Titel mozno keby si važil 100kg tak vrzga,je to problem aj na A vectre.Mal som sedadlo dole a vypodložoval som ten rošť pvc fóliou.A na dvetísícke som mal recaro,ktoré tiež vrzgalo.Podĺa mna vrzgali aj čapy mechanizmu kostry sedadla.
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.01  20:59

« Hlinikáče Vectra B , 5 děrové

koupím hlinikáče na Vectru B , 5 děrové 110/5/65 ..... nejlépe 7x17" nebo i 7x16".... i obuté...... pokud mozno Morava. skybiz@volny.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.01  18:41

Nepamatam si to presne ale v mah o tom vedia, vraj tam vrzga nejaky rost aj to vedia opravit. inak mas naozaj stastie ja som videl nemalo vectier a fakt ani jedna nebola nevrzgajuca.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.01  17:08

No asi mam velke stastie, ale mne sedadlo nevrzga :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.01  12:11

Niekde som tu pisal, ze nevrzgajuce sedalo vodica na vectre som asi nevidel. Bohuzial je to tak, bez s tym do servisu a nedaj sa! Nie je mozne aby sedadlo po 8500 vrzgalo. ked ti budu tvrdit, ze je to ojedinele je to blbost. Ja by som to chcel opravit, nebodaj vymenit.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…