Opel Vectra Club (problémy, servis, rady,apod.)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL
-
« Re: Pocitac
No, v tomto ti ja neporadim, ale chcem aj ja domontovat do mojej palub. pocitac a musim vymenit display a ostatne somariny. Ak sa ti to podari tak sem nezabudni hodit postup co vsetko k tomu treba a co to este obnasa. Najlacnejsie to budes mat urcite z vrakaca. -
« Pocitac
Na me Beckove Vectre 2.0 16V (2.0XEV) mi display v palubce nezobrazuje vsechny segmenty, vypada to hrozne a da se to jen obtizne cist. Asi cely modul vymenim, ale uvazuji, ze si sezenu i blok pocitace - moje Vectra ho nema. Nevim, jestli to pujde pouhym osazenim modulu a jeho propojenim s ovladanim v "packach", ani to, jaky modul pocitace mam shanet (Vectra B jich mela mozna vic typu. Diky za radu. -
« otackomer
Mam jednu z prvnich Beckovych Vecter, motor 1.6 jeste osmiventil (X16SZR) - a na palubce neni otackomer. Koupil jsem jinou palubku s otackomerem, je to z 1.6 16V, ale otackomer ukazuje hodnoty asi 4x mensi nez skutecnos (rucicka se sice hybe, ale malo). Neporadi nekdo co s tim? Na te palubce je nejaka elektronika, treba to pujde nastavit, ale nepodarilo se mi ji rozdelat...
Diky, patrik -
"-- skrytý --" 06.05.01 12:12
« Re: Kuzelovy filtr K&N na 2.5 V6
Ta spotreba bola mimo mesto, vsak :-) Pretoze kolega na 2.6 V6 v meste nejde pod 14 :-) A mimo mesto pod 16 :-) ale to jazdi po dialnici 200kmh, ten pocit z vykonu je predpokladam subjektivne pozorovanie... Ja som na Omegu 2.5V6 dal iba filter KN a jedine co som spozoroval, ze sa vyrazne zlepsila "kultura chodu" motora. Inak nic :-) Ale mne to staci :) -
« Kuzelovy filtr K&N na 2.5 V6
Nahodil jsem na svoji dvaapulku kuyel od K and N a je to parada .... pri vetsich otackach ma sani yvuk jak 5 litrovy 8 valec :o) .... ma to lepsi tah od nizsich otacek ..... no a asi sel na horu i vykon a spotreba dolu ...... nevim eko ale nikoliv pomalou jizdou jsem vylel celou nadrz z prumernou spotrebou 7.9litru podle PC . Nevite kolik se vejde do vectry benzinu .... posledne mi uz vynechaval motor a jen tak tak jsem dojel na pumpu a veslo se tam pouze 55,4 litru ... podle papiru by tam melo vejit 60 , ne ? -
« Re: Zase jeden dotaz na Tigru.
S rozvoďákem ti vyměněj i kladky po kterých to jezdí tj. dvě vodící a jednu napínací. Cena za komplet se skutečně pohybuje okolo 5-6000 Kc. Interval výměny je oficiálně 60 000 km ale já to měnil koncem roku po téměř 90 000 km a v pohodě. -
« Zase jeden dotaz na Tigru.
Potreboval bych vymenit rozvodovy remen. Kdyz jsem se na to ptal v servisu Opel, bylo mi receno, ze krome remenu je treba vymenit jeste nejake plastove tycky nebo neco v tom smyslu. A za to cele chteji neco kolem 6500Kc. Nevite nahodou nekdo o co se jedna? A jeste jaky je interval vymeny? Tigra je r.v.95, 1.4/16V.
Dik. -
« Re: Al disky na Tigru
Myslim ze je blbost kupovat ojazdene disky, nikdy nevies co s nimi ten majitel pred tebou absolvoval, ci rad prechadzal cez obrubniky, alebo hladal na ceste kazdy kanal a vymol ...
Potom by si mohol byt neprijemne prekvapeny ked ti v pneuservise povedia ze jedno koleso sa uz neda dobre vyvazit, lebo ten disk hadze. Skus radsej pozret nejake nove a lacne aj ked neskor, alebo zobrat tie starsie disky a dat si ich bez gumy prevazit. Za ten hluk, lozisko a capy ti to urcite stoji. -
« http://pneu.web3.cz
! PNEU-KATALOG ! AKTUALIZACE !
nový web-design, testy-12 letních pneu z časopisu AUTO TIP, přibyly další odkazy u jednotlivých pneu na testy (včetně nápovědy s umístěním), u některých pneu jsou i podrobné firemní popisy - obrázky (odkazy na ně najdete ve stručném popisu pneu), zprovozněna další rubrika - odkazy (včetně firem, které poskytují slevy apod.
web je jeste castecne ve vystavbe (tydenni update), proto nejsou dosud jeste funkcni vsechny odkazy - budete-li mit jakekoliv pripominky nebo doplnující udaje, rad uvitam vase rady a pokusim se vse co nejrychleji doplnit - dcs@mail.cz -
« Al disky na Tigru
Omlouvam se vsem za prispevek, ale pripada mi zbytecne zakladat dalsi tema pro Tigru. Je nas malo :-(. Tak me prosim nekamenujte, kdyz se sem obcas vnutim s dotazem. Shanim AL disky na Tigru. Poradte nekdo. Na nove bohuzel nemam. Financne sem vykrvacel pri koupi Tigra. Diky
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!