Opel Vectra Club (problémy, servis, rady,apod.)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL
-
« Kadett
Mam problemek.Stava se mi obcas,ze mi muj Oplik nechce nastartovat.Starter toci,ale nenaskoci.Pomuze az to,ze zaradim jednicku a pres starter s nim trochu cuknu.Uz sem zkousel mnoho veci.kabely ke svickam i od civky,preizolovat draty v civce,teplotni cidlo,kontrola membrany regulatoru tlaku paliva,krokovy motorek volnobehu,potenciometr skrtici klapky... Uz si fakt nevim rady.Nestalo se vam to nekdy? -
« Re: Palubka
Zdravim, tak včera jsem ten displej celkem v pohodě vydoloval ven (dík za výtečnej popis), problém byl u mě v tomhle: Na tišťák jsou prilepený nebo jenom přitlačovaný vodivý pásky od displeje a tam to bylo zoxidovaný. Vyčistil jsem to lihem, znova pořádně přimáčknul a zacvakal umělohnotný úchytky (pod některý jsem přidal i podložky), a už to vesele svítí všechno, není to nic složitýho. Horší je, že mi k tomu svítí i kontrolka airbagů (dělala to už jednou) - po nastartování zhasne aasi tak za 5 sek. se zase rozsvítí. Prý to byl nějaký kontakt, ale mně se ho včera zatim najít nepovedlo ... -
« Re: kola :)
mam na Vektre B ... 17" hlinikace ET 47 ... a je to v pohode :o) sneslo by to i cca 15mm podlozky nebo i vice vystouple ET-cko/offset/ gumy mam 215/45/17 Dunlop 9000 :o) - sedi to jako pribite !!! ALE videl jsem na vectre i 18" ale ten profil je potom tak nizky, ze to neni na nase cesty ani skoro panelove dalnice .... a ten borec mel povytazene blatniky tak o 2 cm -
« Re: motor 2.5 V6
pokud se jedna o vectru A nebo B tak to jsou stejne motory ... davaly se i calibry ... mam vectru z 1998 roku najeto 108tis km. a zatim super, spotreba cca 8.8-12.5 litru podle stylu nebo i 15 litru/Ostrava -Praha za 1 a pul hodky :o))/ do 4 tisic otacek tahne prumerne ale pak jako bys ji nakopl ! dvojka jde do 115km/h, trojka do 175km/h ...... ma to variabilni delku sani .... nic me uz nenapada ... jo mohl byt drobet tissi a vizsich otackach
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!