Opel Vectra Club (problémy, servis, rady,apod.)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL
-
« Re: Opel car 300
To ti delal Opel servis???? No kdyz uz jsi v te kasi, tak ted musis nechat to radio zapnute tak dlouho, dokud ti nenaskoci CODE----, to muze po tretim pokusu trvat i celou noc :'-( . Pak zadej spravne CODE, je na CARPASSU(papirova karticka velikosti kreditky), pak pridrzis AS no a melo by hrat. ;-) -
« Bez nadpisu
no to sem rad ze nejsem taky sam. si rikam ze kdyz proti me jede auto se xenonama, sviti to jak divy, ale pak kdyz jedu za tmy nekde nic nevidim. tak kam to svetlo mizi. jesti je nekde rozsekam, tak potezpanbuh teda :)
este neco do dizkuse - mam vetctru B asi mesic, ale porad si nemuzu zvyjnout na plyn. pedal hrozne vzadu, a vysokou brzdu. spojka taky nejde zrovna lehce.
si rikam sakra mam uz trochu luxusni auto ne, ale pak si vystojim magistralu a sem ztahanej z tech pedalu jak bulhar. co mi je platny servo a kozenej volant, kdyz ve favoritu je to nakonec pohodlnejsi takovy zacpy.
pritom takova otkavka je na tom s ergonimii daleko lip.,
tak kde udelali soudruzi z GM chybu.... -
« Opel car 300
mam problemem s 300 radiem!!v servisu meli odpojenou baterku a kdyz ji zapojili tak byli aktivni a chteli tam dat code ale njak se jim to nedarilo takze to 3krat zmrvili nez toho nechali!A ja to ted nemuzu odkodovat na radiu zustane svitit 7safe a uz se neobjevi ty ctyri carky pro zadani code nevite nekdo co s tim???diky za rady -
« Bez nadpisu
No o to tu jde, ze narozdil od halogenu nesviti o moc lepe, zvlaste pak zamokra a kdyz je asfalt hodne cerny, tak neni skoro nic videt.
Proste rozdil v kvalite neni natolik vyrazny aby clovek priplacel tolik penez za xenony. Ted nemluvim jen o xenonech od Opela. Stejne to jsou Bosche. Stejne to je i u Octavie, BMW a Audi. S ostatnimi nemam zkusenost.
Verim a jsem presvedcen, ze xenony jsou lepsi, ale co se tyce pomer cena/kvalita, tak priplatek za xenony by mel byt tak kolem 5000,- KC a ne ty nesmyslny cifry co jsou dane spis modnosti nez uzitkem.
Navic xenoxy musi byt byt vybaveny snimaci polohy na predni a zadni naprave a ostrikovaci svetlometu, coz zvysuje umele jejich cenu.
Zaver: Xenony mam, ale vodvazanej z nich nejsem. -
matuS 09.03.04 09:12
« Bez nadpisu
1.5 l oleja na 1000km pri motore ktory ma objem 1.7 a 42kW?
to je snad vtip, nie?
preco sa potom cudujete ze aj xenony su nahovno. Povedal by som ze u opla se setri skutocne vsade.
Jazdim aj so xenonami a zeby zle svietili pri mokrych podmienkach sa povedat neda. Svietia prinajmensom rovnako ako halogeny. -
« Bez nadpisu
Jestli jezdis ted, je to jasny. Silnice jsou mokry, krajnice nejsou videt ani ve dne. Mokra silnice zhltne xenony stejne jako halogeny. Nejvic jsem si sliboval od xenonu prave v techto zimnich podminkach, no a je to stejny jako s halogenem. Co je mi platny ze na suchy silnici svitej jak divi.
To umej i halogeny za 50Kc. Ted si jeste spocitej na co prijdou xenony
u novyho auta. Pri nehode nebo odletnutem kaminku reflektor bez xen. zarovky(Vectra B) prijde na 16000Kc. To je pak radost jezdit s xenonama. Zvlast kdyz jsou v konecnym efektu uplne na h...o.
Jsem rad, ze nejsem sam. >:-[] -
« xenony
cau, nemate nekdo zkusenosti s xenonama na vectrach? mam vectru 1.6 16V s xenonama, ale maj hrozne slaby svetlo, je to temer o hubu s tim ve tme jezdit. pritom je to prej - dle infa servisu - v poradku. tak teda nevim. ani nevim jak a kde zjistit co jsou tyhle modely xenonu zac. svitel ciste bile a maj cocky. -
« Bez nadpisu
Áčková Vectra je skutečně lehká, od poloviny 90.let se auta začala dělat kvůli pasivní bezpečnosti daleko masivnější - vždyť o třídu menší krátká Fóbie váží skoro klidně 2 metráky více... (1.9SDI podle výbavy 1125-1215kg, RS 1245-1315kg). Koneckonců i Béčková Vectra přibrala okolo 2q. -
« Bez nadpisu
No mam tu pred sebou technicak: Celkova hmotnost 1610 z toho pohotovostna je 1070 kg.
S tym nahustenim na 3, aby sa znizila spotreba je zaujimave, ale co mi na to povedia pneumatiky - asi, ze ma po par km nakopu do zadku :-)
Ano, je to Ackova Vectra, hladky diesel 42 kW - ziaden pretekar.
Mam otazku, doteraz sa tam vzdy lial Castrol Protection 15 - 40W, kedze mi to zeria nieco okolo 1,5 - 2 litre oleja na 1000 km, uvazujem, ze by som tam dal Madit Turbo Plus (ovela lacnejsie) - co vy na to? -
« Bez nadpisu
CAR400(Philips) a CDR500(Delco electronics nebo VDO), jsou plne zamenitelna radia. Displej i ovladani na volantu budou behat bez problemu. K novemu radiu vsak musis mit i novy kod, ktery by jsi mel dostat s radiem. Tyto CD radia ctou hur vypaleny CD a MP3 tusim vubec.
Jinak no Problem. I vykon 4x20 je totozny. ;-) -
« car 500
Pani, poprosil by som o pomoc. Mam v 2 rocnej Astre autoradio car 400 s ovladanim na volante a chcel by som tam dat CAR 500 s cd. Ako to zrealizovat? Bude mi fungovat display a ovladanie na volante. A kde by som mohol tu car 500 zohnat. Som casto v Prahe takze snad niekde tu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!