Opel Vectra Club (problémy, servis, rady,apod.)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL
-
« Re: Tah motoru po třetí...
Steiger to nejspis pochopil, jako ze chces zvednout vykon. V tom pripade je jejich verze pravdiva. Ale ze jim chodej updatovany CDcka s novejsim softem motormanagementu na tzv. TIS cedeckach a nahravaj se techem, by urcite vedet meli. Na masine mam akorat tem Micron a jde to lip za plynem, spontaneji se vytaci. Jo a rachot je klasa. -
« Cira optika
Cetl jsem tady, ze se nekdo pta na moznost cirych svetel na starsi B. Takze, cira optika tam dat jde, ale ma to nekolik uskali.
Predevsim je treba neco malicko vyriznout v blatniku, tam kde je drzak na blinkr. U tech cirych svetel je totiz blinkr integrovan. Druha vec je pak, ze konektor servomotorku nemusi pasovat do sveho protejsku na tech cirych svetlech. Myslim, ze kdyz koupis misto Valeo znacku Carelo (nebo tak nejak), tak by to pasovat melo. Ale tohle je fakt dulezity vedet dopredu. No a kdybys menil servomotorky kvuli svetlum, tak se zase priprav na spatnou spolupraci s ovladacem naklapeni. Cela ta snaha zavrsena chromovanou mrizkou z facelifta ovsem absolutne stoji za to. -
Tak u Staigera prej software neuploadujou, prej se musí vyměnit celá epromka za 5.500,- Jinak prej Steinmetzovská koncovka je prý laděná hlavně na zvuk, kdežto Irmscherovská je počítaná a zvedá dost výkon (taky je dražší). Těžko říct. Na mašině mi výfuk s filtrem udělal 14% nárust. -
prida to tak max. pekny (jak pro koho :o) zvuk a mozna nejaky kun navic ale o tom pochybuji .... mam kuzel k and n a ladenou koncovku a o vetsim vykonu pochybuji . Vyfuk by musel byt ladeny cely hlavne prvni cast , chces vetsi vykon ? vytahni katalyzator nebo ho "vykuchej" a nech tam jenom jeho atrapu . Vice na to tema ti poradi ATX ve svem auditku. jinak zvuk z kuzeloveho filtru je cool fakt vzbuzuje pozornost a mam z neho radost. Pri delsich trasach to dokaze lezt na nervy ale zvyknes si :o) ... horsi je to z privodem studeneho vzduchu pro filtr ...... -
« Re: plasty na vectru
ODKUD JSI??V PARDUBICÍCH JE FIRMA AZ TUNINIG A POSTAVĚJ TI JAKÝKOLIV PRAHY,(SAMOZŘEJMĚ I S LAKEM A MONTÁŽÍ) DOKONCE TAM JEDNU VECTRU MAJÍ A JESTLI MYSLÍŠ PRAHY PODOBNÝ STYLU RIEGER,TAK JSOU TAM.MĚ TAM DĚLAJÍ CELOU VECTRU DO EXTREMU A JSEM NAPROSTO SPOKOJEN.JINAK MAJ ZA SEBOU UŽ 6 VECTER(BÉČKOVEJCH) A JSOU DOBRY. -
"-- skrytý --" 02.03.02 13:01
« cudne zvuky
2all 2.5V6: kolega ma 2.6V6/AT/hatch, ked je chladno (objavilo sa to az tuto zimu) tak z napravy vychadzaju cudne zvuky (nie prave buchot ale vrzganie, take skoro az lodne :-) naprava je ok inak. Ked sa "to" zohreje tak to prestane. Neviete ci je to bolest 2.5 vectier alebo je to iba tymto kusom? Mali sme tu dost 2.0_16 ale ziadnu 2.6 takze toto je pre nas novinka. Samozrejme, ze zvuky to vydava iba pri prejazde nerovnosti, co teraz po "zime" v BA je kazda cesta. V mojej starej omege 2.5 to bolo ok. Servis sa naozaj snazi ale nedari sa mu :) -
« Re: Světla na Vectru....
Jelikoz se Becka zacly prodavat uz koncem roku 95, budu vychazet z toho ze mas Becko.
U Becek pokud mi je znamo jsou pouze tri druhy svetlometu. Predfaceliftove, sem patris ty, maji skla s brousenou strukturou.
Od faceliftu se delaji jen skla s cirou optikou a to jak normalni tak xenony. Taky maji integrovany blinkr. U Acek- nevim. -
« Re: Tah motoru 2.5 V6
Ještě se vrátím k tomuhle, je to fakt dost zajímavý. Mám zkušenosti, že když V6ce naložím plnej hned od začátku, jsou tam přesně ty díry ve zrychlení jako jste psali. Zkoušel jsem ale postupný přidávání plynu a když se to správně trefí, kope to do zad plynule a furt :)) -
« Světla na Vectru....
Zdravím, chtěl bych se zeptat na jednu věc. Mám Opel Vectra 2,5 V6, r.v. 1995. Před měsícem mi ho jeden maník zbořil ze předu, včera jsem ho dovezl po opravě. Chtěl bych vědět, jestli už v tomto roce (95) byly Vectry osazovány předními světlomety, které mají výrazně šikmou horní část a až potom se svažují dolů (něco jako faceliftovaná Astra). Já je tam teď mám a fakt si nejsem jistej, jestli ty původní nebyly jiný...
Díky, Petr
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!