Opel Vectra Club (problémy, servis, rady,apod.)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL

• 00 Reagovat !

foto

20.05.02  09:12

« VECTRA C

Na obranu Vectry chci rict, ze neni nepekna.
    Jen se mi nelibi od prvopocatku tak jako Audi A4,
    BMW 3, MB C. To je ale jina kategorie, byt GM si to az tak uplne nemysli. Ze by sebeduvera Made in U.S.A.. V Afganistanu si Amici taky verili a jak to dopadlo. No a ty detaily, to si opravdu vyvojovy tym nedal moc prace. Asi skrty v rozpoctu. No, Superb se taky neprodava a cekalo se, ze bude. Tak prejme nove Vectre C prodejni uspechy.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.05.02  09:00

« Re: TC Omega

Vypnul jsem ho dvakrat!!
    Poprve kdyz jsem se vyhybal na ceste za vesnici a sjel jsem do nezpevneneho pole a zapadl az po naboj. Vypnul jsem TC a spolehal na diff. se zvysenou svornosti. Zacala protacet cela zadni naprava (i kolo co bylo na asfaltu), fungovalo to nadherne, ale ja zapadal cim dal vic. Nakonec me vytahnul staricky Kadetik. podruhe se opakovalo to same ve Spindlu ve snehu, Tahala me Frontera.
    Pokud jedu ve Spindlu do kopce po ujetym snehu a vypnu TC, Omega zacne tancovat (zadek) a ustreluje hodne do stran. TC to pekne reguluje a to tak dlouho, ze kdyz je kopec strmy a dlouhy a casto se to smeka, uplne se auto nakonec zastavi. Satlo se mi to jen jednou diky mensi rychlosti.
    Jinak bez novejch zimaku je to K.O..
    Na suchu jsem to nezkousel. To uz by se muselo je hodne pod plynem aby zasahoval TC.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.05.02  17:01

« Re: VECTRA C

:) dobry postreh :-) kolko ludi, tolko chuti :-) Zaujimave je to, ze v poslednom case je kopec aut ktore bud striktne ludia odmietaju alebo totalne miluju :))
  • 00 Reagovat !

foto

19.05.02  16:06

« VECTRA C

Jako spokojenej majitel Vectry B 2.5 V6, musím prohlásit, že ať už má nová Vectra jakýkoli vlastnosti, je tak hnusná, že by mě ani ve snu nenapadlo si ji zkoušet, natož snad koupit. Už mám druhou Vectru a zcela jistě třetí mít nebudu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.05.02  10:22

« Re: ceny

Ano, mame najlacnejsiu vectru v europe :-) Situacia si vyzaduje taketo riesenie. Opel nam pada s predajnostou dolu, astra pomaly doziva, corse chyba nejaka vybava typu "spartan" za 299.990 (vsetko moj sukromny nazor). Na slovensku sa predavaju thalie a fabie. Firmy kupuju octavie a fabie a passat je modla slovenskeho managera. Takze ak chce opel prerazit s vectrou C musi ponuknut nieco co na slovenskeho zakaznika plati a to su peniaze :-)
  • 00 Reagovat !

foto

17.05.02  22:42

« ceny

nova vectra stoji v SK necelych 700tisic .... to by mela stat u nas cca 510 tisic ..... kam se podelo tech 90000 ? koupim si ji na slovensku stejne jako kamos co si koupil renault laguna na slovensku a usetril 150 tisic !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.02  16:55

Inak ked sa pozries na vyvoj cien koze a automatu u Opelu tak neviem ci to nechcu predavat alebo co je cielom "tejto kampane". Asi si pripravuju podu na novy 5 sp/AT s EasyTronic a na nejaku letnu "executive" akciu, koza a klima za XX SKK (kde XX nabuduce budem koordinovat postup podla toho kto pojde :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.02  15:50

599.900,- Kc 1,6 16V Club, nejdrazsi je 2,2DTI
    Elegance za 799.900,- Kc
    Xenony za priplatek u Comfort a Elegance za 30000,-Kc. Kuze za 79000,-Kc. To je hodne draha kuze. Zadni vyhrivana sedadla zatim v ceniku nejsou.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.02  15:39

cena na sk je dobra 698t (v cr 598?) :-) za 1.6 v zaklade. Opel vklada velke nadeje do vectry c, uvidime ako bude reagovat trh. ako firemnu alternativu k passatu si to viem predstavit.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.02  15:21

Nebudu rozebirat proc pises proti me a ne pro auto.Ja napsal svuj nazor. Nic vic, nic min. Co se mi zdalo pozitivni jsem napsal, co ne, to taky. Napis sve dojmy. Jde tu snad o VECTRU C a ne o me a me nazory. Mas-li jine hodnoceni a dojmy, sem s nimi. Ja jen neverim, ze tento vuz vytahne GM ze ..., no odtamtud kde se prave nachazi. Jo a nazaver, automat za 90000,-Kc. To je blba sranda!!! Zaverem-uvidime jak pofrci prodejnost. Zajem ze strany potencionalnich kupcu je spise vlazny, a to to auto nevideli.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.02  14:13

a este mala rada od priatela zacni sa na veci pozerat objektivnejsie,budes z nich mat vecsiu radost :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.02  14:08

Ber to tak "nemusis si ju kupi " :o) viem o com hovoris ja som na tom predstaveni bola treba to brat s rezervou to auto je stavane na svoje ucely,nemozes chciet od jedneho auta pohodlie,komfort,sportovy podvozok,dobru spotrebu a podobne...
    pozri OPEL sa hadam spameta a urobi znovu nieco ako bola CALIBRA :o) ale to bude zase stat vela penazi a to bude zase problem na vytknutie alebo ked ludia kritizuju auto tak mi to pripada ako "nie ze by som na to nemal , ale napaci sa mi to a to ... papa inak pohoda aj ja niekedy bezdovodne kritizujem :o) je to fajn
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.02  09:28

V krumlove bola predvadzacka a ja som tam nebol :-) ale bol tam kolega, ktoreho som "konfrontoval" z tvojim postrehom: ovladanie sedadiel naozaj bieda, 1.8 sa mu zdalo slabe na to auto, 2.2 s AT moc lenive (naozaj jeho subjektivny pocit on je mlady a taky "akoze zavodnik") ale pochvaloval si 2.2DTI. Jazdne vlastnosti predpokladam dobre kedze to neroztrieskal :-) Plne potrvdil dojem "mohutnosti".
  • 00 Reagovat !

foto

16.05.02  12:55

« VECTRA C

V Krumlove byla predvadecka a ja tam byl.
    Jezdil jsem s 1.8 16V 90kW.
    Dojmy-pusobi robustne a masivne, nikoli vsak vymazlene. Je to takovy velky kus hmoty.
    Pristrojovka - to same. Jako by to auto bylo delany bez lasky. Zpracovani kolem stredu pristrojovky, dost trystni. Hodne prvku pripomina Astru G, hlavne C sloupek a koncova svetla. Jinak takovy radoby Passat.
    Jizdni dojmy-kdo rad spori ma k dispozici dlouhou petku. Ve 120km/h netocila ani 3000 ot/min.
    Motor na muj vkus dost hlucny. (Na tachaku bylo cca. 400 km), dynamika vcelku dobra.
    Prostor uvnitr - parada ve vsech smerech. Kufr-prumer. Ztvarneni budiku absolutne podprupmerne bez jiskry, podsviceni - katastrofa, jak u 10let staryho zigula. Regulacni knoflik reostatu fungoval na principu vymacknuti prupisky a pusobil ze jeste 3x a rozpadne se.
    Novinka- blikace, tuknes a sam 3xblikne, jinak pridrzenim se rozblika normalne. Nema aretace.
    No kdo strida auta, panbuh s nim.
    Radio - z Omegy.
    Podvozek-jako bych sedel dost vysoko a stabilita vozu tomu taky odpovidala. V zatackach jsem se necitil jako doma. (to jsem jel normalne svizne, sucho, teplota kolem 17 stupnu)
    Hluckost aerodynamicka-subjektivne normal. maximalne jsem ale asi jen 140km/h. to nehluci zadny soucastny auto.
    Zaver- auto do firem, velky robustni, neco (snad) vydrzi, hodne mista, az na kufr. Libilo se mi, rozhodne me vsak nenadchlo. Zpracovani vypadalo spis na Fiat. Ac sem sahnul na cokoli, chybela robustnost, zvlaste pak ovladani sedadel a pristrojovky. to je snad poprve u predvedeni noveho modelu, co musim rict ze skutecnost rozhodne neni mnohem lepsi nez dosud dostupna fota.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.02  12:35

« Re: Cerne nalepky

Jsou jen na krasno, pekno, efektno a suprovo.
    Jinak jsou na nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.02  08:40

« Re: Cerne nalepky

Ak myslis nalepky z vonku tak je to iba dizajn,inak neviem ake nalepky mas na mysli
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.02  18:46

« Cerne nalepky

Nevite nekdo, kdo vlastnite Vectry..jaky ucel maji cerne nalepky na dverich u spolujezdce a u ridice ? Mame Vectru z 96, 2.0, nebo je to snad jen na "optickou upravu vozu"...DIK
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.02  15:32

« 2 all omega owners

Ponara sa vam niekomu na Omegach predok pri prudkom brzdeni? Minule mi vletel v 130 do pruhu typek s DHL, si ma asi nevsimol, on mal takych 20, takze som isiel prudko na brzdy. Nejak sa mi vsak ponoril predok, na 2.5V6 som si to nejak nevsimol alebo to tam nebolo. Potom som to skusal a naozaj ten predok sa nejak moc ponara na moj vkus.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.02  12:01

« Re: Naftové motory

74 kW TDi mam v Astre a uprimne: je to na tom autu ta nejmin podarena cast. Vykon souhlasi, jede dobre, ale chce o cca 0.5-1 litr vic nafty nez 1.9 TDI od VW (cim vyssi rychlost, tim vyssi rozdil) a zere taky olej. Ne jen u myho kusu, ale obecne. Viz treba forum na www.opelclub.de, pro ty, kdo umi nemecky.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.02  13:29

« Re: Naftové motory

Nafťáky opel nic moc ve srovnání s VW(Škoda). Nebrat!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…