Opel Vectra Club (problémy, servis, rady,apod.)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL

• 00 Reagovat !

foto

07.08.02  10:01

« 1,7d

chlapi (a snad aj nejake zeny, ak sa tu nachadzaju) co tak sa trosku rozhovorit o tomto, horeuvedenom, diesliku - zda sa mi ako velmi zaujimava alternativa pre setrilkov? ci sa mylim?
  • 00 Reagovat !

foto

30.07.02  13:40

« Vymena sviecok

Ahoj. Som majitelom vectry A 2.0GT. Kupil som ju asi pre 1,5rokom (110.000km) a nabehal som na nej dlasich cca 50.000km. Za tu dobu som menil akurat olej + filtre (pravidelne po 10-15tis). Napadlo mi, ze je asi nacase menit uz aj sviecky (ked som auto kupoval dal som ich skontrolovat v servise a boli ok, + vymenil sa rozvodak + klinove remene). Da sa to nejak poznat, ze su uz sviecky na vymenu? Predsa maju uz toho asi dost nabehane. Inak auto jazdi slusne a plynule, spotreba vyborna a pri tom ho nejak nesetrim. Akurat mozno ma slabsi (nie uplne vyrovnany) zatah od spodu. Moze to byt sposobene svieckami? Eventualne poradte typ nejakych dobrych/vhodnych sviecok.
    Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.02  07:08

« Re: Problem s volobehem u 1.4/16V v Tigre

Tak jsem na to prisel. Pokud nekdy budete mit podobny problem, zkontrolujte, jestli je poradne spojen velky konektor, ktery je na leve strane pod sacim potrubim. Byly tam studenaky jako prase. Mejte se.
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.02  12:48

« Jak se dostat na AGR ventil u Tigry

Prosim Vas, netusite jak vyndat AGR ventil z motoru 1.4 u Tigry. Chci ho zaslepit, ale nevim kudy na nej. Koukal jsem na to, ale ze shora bych musel sundat saci potrubi z hlavy. Nejde to ze zdola ? Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.07.02  11:27

« Re: Problem s volobehem u 1.4/16V v Tigre

Poradne ji alespon 15 min prozen nekde na dalnici(nezabi se!)Pokud to nepomuze, jed do servisu.
  • 00 Reagovat !

foto

21.07.02  10:29

« Problem s volobehem u 1.4/16V v Tigre

Tak tu mam dasli problem s Tigrou :-(((. V posledni dobe se mi stale casteji stava, ze pri behu na volnobeh otacky zustavaji viset mezi 1500-2000 ot/min. Klapka funguje spravne. Navic pri zaberu motor bezi nepravidlne. Projevilo se to po poslednim tankovani, kdy jsem vyjel nadrz skoro az do nuly. Ze by nasal nejkej bordel ? Nebo spatnej benzin ? (JET). Diky za rady, nechce se mi vyplaznout 500 v servisu za diagnostiku (zadna kontrolka nesviti).
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.02  11:56

« Re: nevim co to je

vsem mockrat dekuju
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.02  23:36

Pust si vetrak naplno a hned poznas ze timhle soupatkem poustis ofuk predniho skla....
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.02  13:25

Jedna je na urcovani smeru proudeni, jedna na teplo a ta mala podle me na uzavreni privodu vzduchu zvenku????
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.02  16:44

« nevim co to je

ahoj. vsechny zdravim. mam vectru 95A a porad se mi jeste nepodarilo zjisti co to je za soupatko ve stredovem panelu. fotka je trosku rozmazana. muzete mi poradit k cemu je to dobry? diky.
    foto: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.02  13:59

« Re: Autoradio

Uz se tu o tom v minulosti psalo. Sachta je normalni a na displeji zustane zobrazene pouze
    datum.
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.02  09:05

« Autoradio

chtel jsem se jeste zeptat, jestli je mozne do vectry B zapojit jakekoli autoradio. nema nahodou orig. autoradio OPEL jine rozmery a vystup na displej na palubni desce?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.07.02  20:49

« Re: Vectra B 2.5 V6

Veru tak, zostra... ja tomu hovorim nekontrolovatelny samovrah :-) sice on je dobry vodic ale nie kazdy na ceste vie tak dobre soferovat. Zatial nesposobil ziadnu nehodu ani zvacsa na neho nikto nehulaka :-) Teraz ho posadlo ML400CDI tak som sa mu to snazil vyhovoril, ze o nizkej spotrebe jeho jazdou to nebude :-) Ale stale nic oproti jednemu typkovy z pepsi cola CR, ktory na predvadzacke omegy 2.5DTI zajazdil za 18.5 mimo mesto! :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.02  20:21

« Re: Vectra 2.5V6

V AAA jsem asi pred 2 mesici videl Vectru r.v. 1999 Caravan stribrna metla najeto asi 60tis. automat CDX za 360 nebo 390 papiru. vypadala super. Oni nejak odkoupili od Tepase auta z pujcovny a levne je postlali do sveta. Jinak 97ky jsou pod 2kila. Jako prvni bych chtel videt servisku, 2xklice a CARPASS od vozu. Tak a ted jdu na dvoudenni dovolenou-ma byt pekne!!!
  • 00 Reagovat !

foto

08.07.02  16:19

« Vectra 2.5V6

Doufam, ze jsem ve spravne rubrice. Posledni dobou stale vic myslim na koupi ojete Vectry B 2.5V6. Zpocatku jsem premyslel jeste i nad jinymi variantami (Calibra V6, Mitsubishi Galant 2.5V6), ale Vectra B to u mne vyhrala diky svemu elegantnimu vzhledu a peknemu interieru. Tedy ne, ze by Calibra nebyla nadherna, ale je to uz stary sunt. Chtel bych se vas proto zeptat, na co bych si mel dat pri koupi Vectry B 2.5V6 pozor, jde mi o notoricky zname problemy a cenovou relaci (r.v. 1997 +).
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.02  11:29

Jo Blava, to byly casy kdyz jsem si dal v TEMPU do trumpety a pak opekal burty na vecnem plameni na namesti SNP a VB me pak vyvezla smerem na Trnavu a slapal zpet pekne pesky u Zlatejch pisku nasedl na tramvaj (automat na listky vydal 1-5 listku po uderu zepredu), pres plot do kasaten...
    Doprava tam taky pekne zhoustla.....
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.02  11:22

17 l ve meste? To musi jezdit hodne zostra!
    Ja pri normalnim Prazskem jezdeni mam tak 11-12,5.
    Pri sviznem jezdeni po dalnici, t.j. cca 170-190 jedu do 12-13l. Normalni mix prumer mam tak mezi 9,5 az 10,5l/100km. na spotrebu si fakt nemuzu stezovat. Ted to ma najeto cca. 25000km a zacina se to konecne taky hejbat.(to je 10000km/rok)Auto svatecnihi jezdce hi-hi. No ale ten allroad jezdi po meste snad za 20l. Jo, Omega, celkem se mi stejska...nebyla tak drava, zato nadherne komfortni a robustni, proste kocar.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.07.02  10:32

pekne, az ma to prekvapilo ze tak malo :-) Tento udaj ukazem kolegovi nech vidi, ze sa da s 2.6 jazdit aj za menej ako 17 v meste a 13 mimo mesta :))) Ja som minuly tyzden blava-brno a spat (vlastne iba dialnica, okrem toho kratkeho useku co opravuju) mal 9.5l (omega 3.2), tempomat som mal na 150kmh.
  • 00 Reagovat !

foto

08.07.02  09:06

« Vectra B 2.5 V6

Tento vikend jsem pojal jako ECO jizdu. Prumer Praha - Krkonose a zpet 7,6l vcetne sviceni a klimatizace. Obsazeni ja, manzelka dite, sedacka, kocarek a nejaka taska. Okresky 90km/h vesnice cca 50-70km/h
    a dalnice na tempomat 110 km/h. Melo to neco do sebe, nikdo me nebrzdil a predemnou bylo skoro porad volno. Az na nekolik vyjimek jsem skoro nepotreboval brzdu a na dalnici jsem pripadne pribrzdil motorem-tempomatem a stejne tak pridal.
    Casove to vyslo "skoro" nastejno.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.07.02  13:34

« Re: Vectra C

tiez netvrdim, ze je to nejaka krasavica, viem si predstavit par drobnych uprav na zlepseniu vzhladu, ale co sa tyka technicko-evolucneho posunu je na tom dobre :-) Mne sa pacia stihle veci, co je napr. vectra B oproti passatu :)) A pacia sa mi vyslovene hranate veci napr. mercedes G :-) alebo defender 110 :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…